🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 20 006
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Имат сходни истории, но не са братя. На Георги жената му е изневерила с на сестра му мъжа, демек зет му.

# 151
Начи, тия по селата от нямане на работа и мерак да се плющят, такива конфигурации си забъркват, че ми пада шапката, честно! 😆

# 152
Да се включа и аз за новия сезон. В началото наистина много ми заприлича на ИВ, а аз този формат не го харесвам. Сега почна повече да ми прилича на Сървайвър с фермерски елементи, което ми е добре. Стратегиите са любимата част от Сървайвър и мисля, че и тук значително ще ги има. Участниците са ми ок, радвам се че не са спортисти като в др предаване, това ми е крайно безинтересно. Искам да видя всякакви хора поставени в тази ситуация.
Момичетата ми се сливат ужасно, само Теди запомних, защото някак ми е различна от другите. Има по-ярка индивидуалност, както й Иванка и Нанси. От младите момичета, те изпъкват. Петър си е дразнител, но предполагам ще заформи някоя любовна история и ще го държат по-дълго. Ще видим с коя - за сега май гласят с Моника. Ще се гледа, това ми е второто любимо реалити слес Сървайвър и няма да пропусна сезона.

# 153
  • София
А тия награди в тия предавания няма ли да ги актуализират, повече от 10г са си 100 000лв. Инфлация няма ли при тия хора или има само като актуализират цените на рекламните блокове... 9ти сезон-същата награда??

# 154
За ментора..., нещо ми малко фалшиво, как си изкарвал милиони с другарите си и изведнъж купуваш 20 000 декара и оп, ставаш крупен земеделец. Поукрасили са нещата доста, ама ние ще се вярваме.
Общо взето, видях началото и прехвърлих на друг канал.

Че може да са поукрасили за по телевизията - може. Но за мен това е абсолютно нормално - представи си 3 млади момечета на по 20-25г които за няколко години почват да къртят милиони на година ? Къде да ги харчат ? За по един апартамент- ОК това първия месец. Втория - за кола, третия за вила. И то бързо няма за какво да харчиш повече. Очевидно момчетата не са от типажа да дават всичко за жени и наркотици, веднага парите влизат в инвестиция. И земеделската земя беше (и все още е) топ актив в България. Нормално. Във Варненско цената за декар надхвърля 4 000 лева ако се вярва на интернет, тоест към днешна дата 20 000 декара са 80 милиона лева. Със здраве да си ги обработват и ползват!
Мъжът ми се занимава 15 години със земеделие, а свекър ми още повече години, ми... не можеш да ме убедиш, ама никак, че тъй стават нещата. Опрали са си парите, ма няма значение, мен не ме вълнува толкоз.

# 155
  • София
Е тва е българският синдром, щом излезе някой успял човек, веднага се свързва с пране на пари, укрити данъци, наркотици, жени..

# 156
Само едно ще кажа, че от честен труд и старт без солиден капитал не се става милионер.

# 157
Чакам с нетърпение да се изредят всички, които "няма да гледат" и на които "не им харесва" или "съсипаха го това предаване", та да прочета нещо конкретно за епизода. 😂
😂 Аз го изпуснах. Иначе щях да го коментирам а кеф. 😁

# 158
  • Sunshine state
Относно новия наставник - ами харесва ми! Прал, не прал пари, то вече кой ли не пере. Поне е симпатичен. Sweat Smile

# 159
  • Вестерос
Снощи се сетих, че съм гледала Сергей в предаването Да хванеш гората

# 160
  • София
Хареса ми новият наставник. И много се надявам все повече хора да поемат по неговия и на приятелите му път.

# 161
  • Разпиляна във въображението
И на мен. Евала за това какво са постигнали с приятелите му. И семейството му е хубаво - млади успели хора Simple Smile

# 162
Кенанчо и Петър са хората, които се налагат. Особено турчето , с наглия си селски говор и биене в гърдите е изключително дразнещ и неприятен, виждам в него новия Кирил 🤷♀
Очаквах Станислав да е дразнещия след изявите му от първата вечер , но той засега се очертава като мързел или поне не го дадоха до сега да прави нещо ‼

# 163
Начи, тия по селата от нямане на работа и мерак да се плющят, такива конфигурации си забъркват, че ми пада шапката, честно! 😆

Не е само по селата, да знаеш Wink

# 164
Хах, ми може, не знам! 😆

КенЪн е от тия бабаити въздухари, дето на думи могат всичко и като се окаже, че не е така, се почва "ми аз всъщност съм руса и слаба, ама днес какво ми стана?!".

Общи условия

Активация на акаунт