🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 19 931
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
ИВ е краднало яко от Сървайвър, няма какво да се лъжем. Нищо ново не е измислено в България ,така че споровете са излишни.

# 286
Но да не забравяме голямата разлика с ИВ. Там все още имат последна битка, в която могат да се спасят, разчитайки на себе си.
За съжаление това май е единствената разлика и всъщност голям минус, защото съдбата на участниците не е в собствените им ръце. Само това не са преписали от ИВ и....................ГРЕДА.

# 287
  • София
Познах и трите жени, които ще бъдат избрани от Канатица. Първите две бяха ясни, но ето че имаше защо да изберат Ния. Оказа се, че жената няма издръжливост. Значи правилно я прецених. Такива фитнесджийки са ми ясни от пръв поглед. На думи сме много яки, но на дела реалността е друга. Ния има едно доста фриволно държане и като цяло ми е малко съмнителна с това си пътуване в Дубай и пр. пикантерии от визитката... Но спирам дотук.

Много грозна постъпка на Георги Г. Не съм го очаквал от него. Но то с какъвто се събереш такъв ставаш. Като цяло Петър и Георги ми стават все по-неприятни, особено Петър, който поне пет пъти каза на свои съотборници, ‘’Тихо’’ И те му мълчат?! Какво е това робско мислене бе? Но ето това е лошото на този сезон. Как да се отървеш от такъв дразнител като Петър след като няма дуели един на един. Преди беше лесно. Ела на Арената да си уредим сметките по мъжки.
Разочаровах се и от Жоро С. Те реално спечелиха заради неговата тактика да правят вълнички, ама това не е човешко, защото при тези вълнички влиза вода в носа на ‘’давещия се’’ и като цяло е грозно и неетично. И не мога да разбера как изобщо могат да се дават такива игри?

За съжаление момичетата от Канатица са много уплашени, особено Теодора, а тя ще е на 3 точки и то точно срещу Моника, която и е взела страха заради красотата си и травмата, която носи в себе си самата Теди (явно мъжът и я изоставя заради по-‘’красива’’ жена).
Ще стискам палци на Канатица, но не съм оптимист за жалост. Както е тръгнало от началото ще си затворят целия цикъл и първият тръгнал си ще е червен.

Заради тези пендари ще гледаме всички битки поне. Защото всеки пендар повече е от значение за финала. Така че загубата си е загуба, но ще е важно да не е на нула.

В Рая наистина е някаква селска идилия. Дори и за поверените им животни се грижи продукцията в деня на дуела. Т.е. на техния четвърти/пети ден (денят на дуела) не се грижат за животните.

Валерия все повече и повече ми се издига в очите, защото единствена не мълчи на Петър, но и води смислени диалози с него, защото явно е интелигентна жена. Не е само сумтене и закани зад кадър, а ‘хвърля’ едни смислени и аргументирани приказки право в очите му.

# 288
Друго което ми направи впечатление че Петър веднага се сдуши с Георги. Другите мъже още го играят отборно, но се вижда пробойни. Очаквам скоро Андрей, Станислав , Сергей  да се опъчат на Петър и в отбора да има два лагера.

# 289
  • София
Животът зад кадър на Мирон, епизод 2

Животът зад Фермата, епизод 2: За или против брака?

# 290
  • Разпиляна във въображението
Играта беше гадна, така е. Но подсказването на Георги защо да е лошо? И преди в дуелите публиката гледаше другият играч и подвикваше подсказки на своя.

# 291
  • Пловдив
На мен също ми харесва, с изключение на първия епизод, който ми беше скучен. Но аз не съм гледала никога ИВ и не правя сравнения, както всички вие. Кастингът до тук изглежда добре, дразнител е Петър и леко Иванка и Кенан. Още не съм запомнила всички.
И самите водещи си казаха, искахте зрелища, ето ви! В смисъл повече игри, ето ви повече игри.
Ще ми липсва елиминационния дуел, това не трябваше да пипат.

# 292
Може би не мястото тук да питам, но все пак - Имате ли книгите Алманах от предаването и харесват ли ви?

# 293
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 294
Това е абсурдно, това не е Фермата която съм гледала.
С това изречение е казано всичко. Rage
Това не е Фермата, която обичам. Това е лоша кавър версия на ИВ.
Две "племена" с различни екипи и с ИМЕНА?!?!. Само по едно знаме им липсва, щях да пиша и с по един боен вик, но и той вече е налице. Звучи ли ви познато?!
В понеделник ОТБОРНА битка за територия. Звучи ли ви познато?!
В сряда Отборна битка за елиминации. Звучи ли ви познато?!
Битки за благинки. Звучи ли ви познато?!
И всяка прилика с действителни реалитита да не се поставя под съмнение и тук има отбор с резерви, които ще се появят четвъртата седмица на мястото на отпадналите. Е ако това не ви звучи познато.....
Разбирам, че ИА, като хора, които години наред бяха недостижими, като рейтинг са се стреснали от ИВ, които последните две години ги отвяха. Но е безумно да залагат на неща, които са основополагащата сила на конкурентите - много битки, отборни игри, защото там са събрани професионални спортисти, игрите са доста професионално направени, докато тук нито играчите имат тези физически възможности, нито битките са така атрактивни. За мен това е обречен сезон с тази концепция. Фермата има своите фенове и своите силни страни - народни обичаи, фермерски труд, строителство, интересни персонажи и взаимоотношения, а битките са един малък компонент в цялата картинка, поне така беше досега. Като голям фен на формата ще го изгледам стоически, но нефелната концепция на сценаристите ще им коства много. Хубаво е един формат да се развива, да се променя, но не и да се разрушават основите и да се залага на лоша имитация. Абсолютна безпомощност и яловост на сценаристите. Да бяхте хванали някой фен оттук, напр. Дяволо и не само, щяха да ви дадат къде по-свежи идеи от тия преписвачи- сценаристите ви!

п.п. Бях забравила, че и тук има грошове, като в ИВ, но като фермерско предаване ги наричат с народното ПЕНДАРИ. До толкова ли стигна творческото въображение на сценаристите?!
Точно! Браво!

# 295
На дуела съм твърдо за Канатица. Постъпката на Георги беше неспортментска и трябваше да ги дисквалифицират.

Бреза, подарих първите три за една Коледа на майка ми, но не и допаднаха, аз не съм ги чела.

# 296
Тъкмо влязох да пиша за Валерия и за това как хубаво и директно си каза на Петър мнението и гледам, че Дяволо го е направил. Определено ми направи впечатление тази жена. И беше директна с Петър, и показа доста интелигентност в разговора със Станислав. Петър явно си е влязъл със стратегията да се прояви като лидер още в началото, докато са неориентирани всички и да затвърди позициите си. Няма лошо, и това е част от играта, но е важно да знаеш кога да натиснеш и кога да се отдръпнеш. А той явно не знае. Да си налагаш мнението за чужди битки и да казваш на хората "тихо", "тихо" не е добър начин да ги привлечеш. Ще гледаме сблъсък между актьор и режисьор, ясно е.
Теодора не я разбирам - "ама тя е красива, затова ще ме победи"?!?! Едното няма нищо общо с другото, ама на, пусти страх.
И аз съм за Канатица, твърдо. Хем тези жени от Елбетица са ми нещо неприятни, хем им е твърде лежерно в "рая". Да не говорим колко твърде много са ги улеснили в тоя "рай", чак е скучно за гледане.

# 297
  • Разпиляна във въображението
Надявам се да предоставят някакви материали "Ад" да се пооправи.

# 298
Вчера май дадоха интервю с Андрей и жена му и на заден фон даваха част от двете къщи и на външен вид ада си беше същия

# 299
Определено Дойнов много ме дразни.Много!
  Петър ще си намери майстора, мисля че няма дълго да го изтърпят. И на мен ми хареса момичето с дългата коса как говори с него. Интелигентна млада жена, дано не се издъни напред в предаването. Засега ми харесва.
   Ния  - много ,много тесногръдо и недорасло да съди по "поправките" за една жена.
  Прави ми впечатление , че много психолози вътре , много нещо.
  Теодора защо е така неуверена в себе си?!  Как може да влиза в риалити с битки и да се страхува от това как я погледнала една красива жена?! Тя ли е учителка?

Общи условия

Активация на акаунт