🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 20 083
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
Петър. Аз , аз , аз. Едното момиче добре му го каза , но той пак да изпъкне. Това в Фермата никога не работи. Нещо да не стане като минали сезони всички срещу един. Ето това не ми харсева че не са обща група. Това е абсурдно, това не е Фермата която съм гледала.

# 241
Нещо много сложни ми идват имената на отборите, не мога да ги запомня кой, кой е…
И участниците са ми нещо безлични. Давам още малко шанс преди да се откажа.
Има едно много странно момиче сякаш постоянно са и насълзени очите, може би има мигли, които не и понасят, но кой си слага мигли за фермата?!?

# 242
Петър. Аз , аз , аз. Едното момиче добре му го каза , но той пак да изпъкне. Това в Фермата никога не работи.
Май почти никъде не работи, не само във Фермата.

Ма на тази и дупето и ли е изкуствено!? 😵

# 243
  • на село
Никога не съм гледала Фермата задълбочено от първите епизоди, винаги е някаква каша, хора, имена Joy правила, наименования  на отбори.
Нека намалее бройката на участниците, тогава ще се поизясни ситуацията Grinning.

Та сега хвърлям по едно око, чакам играта и ви чета Hug

# 244
Тази Неделина е меко казано неприятна за гледане, въобще не трябва да я показват в близък кадър.

# 245
  • София
@ itshristina - от себе си бих уточнил, че не е нищо от първите 5 (хайде и 6-та) ферми. Светът, тукашната територия, а и реалититата - явно също. Докато има кой да ги гледа, платил накуп на ТВ-оператора си за "пакет телевизия" - продуцентите ще си правят експериментите.
Станаха ясни няколко от бъдещите всякакви игри/битки. Бързи, смели, сръчни..., да (болната ми тема), няма каруци и сковани мостове, и талпи, засега, обаче няма и фермерски нюанс даже.
И Туньо-Пулевщината (паралел с ИВ) ще си се търси и налага от "производителя", понеже това се продава.

# 246
@EmBrother Така е , но за рейтинг всичко се прави. Вместо да си стой по оригиналния метод  до сезон 6 само с  чисто нови игри , направиха манджа с грозде.

# 247
  • Русе
Ако не са И/А, ще си помисля, че гледам някакво друго реалити. Някакъв тв абсурд е. 3 дена гледам 2-3 нарциса, борещи се за власт и някакви игри, подходящи за плаж, но не и ферма. Тотално съм разочарована.

# 248
  • София
BtW. Дори преди Шампионска лига си реших по-късното гледане в четвъртъците. Нов сезон (премиерата днес) на Ранчото Скинуокър, дето геофизика и мистика се сблъскват с наука и експерименти. Безценно.
В темата. В ИВ се борят едни, омазани в кал, което за ИВ е нормално. Тази година във Фермата, при посадени и родили градини и готови постройки с басейни и съдомиялни, ще играят шахмат на земя, като обръщат плочките. Неоценимо. (Понеже е излишно да се оценява.)
ПС. Аууу, а докато състезател лежи във вана и се чака да ритне/или не камбаната - край него 4-ма от отбора окопават едновременно картофи и краставици, въртейки се, стъпили върху бърдуче.

# 249
  • София
Как го измислиха най-едрия да бъде давен? Никой ли не помисли, че заема повече място и с по-малко вода ще го залеят.

# 250
Как го измислиха най-едрия да бъде давен? Никой ли не помисли, че заема повече място и с по-малко вода ще го залеят.
Grinning И аз първо това си помислих. На мен ми харесва играта, забавна е.

# 251
Но, не мислите ли, че Петър се прави на тартор, понеже другите го оставят да се държи (и чувства) като такъв?

Точно това ми опъва нервите, как нито един не се осмелява да му се опълчи на този позьор. Държат се като шушумиги  само Станислав леко, уж на шега, пробва да му възразява.

Все още абсолютно никой не ми е симпатичен, може би само Сергей съвсем малко.

# 252
Много е тихо около Андрей играча. Очакам реакция от него. И самия отбор да се раздели.

# 253
Що за глупост е тази игра и кое е забавното в нея ?

# 254
Ех, как ме е яд, исках Канатица да бият, но пак имаха пропуски.

Общи условия

Активация на акаунт