🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 20 021
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
  • Sunshine state
И на мен ми стоят нелепо имената и за това си ги наричам червени и зелени. Същото и с на Сървайвър странните имена на племената.
Иванка ми идва като някой дървен философ - все тя знае повече, все едно въртене на очите как никой нищо не правел.. Кенан и той е същият.

# 226
Голям хейт отнася този Петър. Grinning Наистина му е високо самочувствието, но, според мен, той има голяма роля в успехите на отбора си. Някак успява да ги стикова и да ги впрегне в една посока. Голямо впечатление ми направи още на първата битка, когато Сергей (?) не ги послуша и продължи да се бори с препятствието. На последното минаване на трасето Андрей (?) тръгна да му намила, че ако си бил почивал... И Петър го спря. Което беше правилното, нямаше никакъв смисъл да вкарва допълнително стрес в битката и да разконцентрира отбора. Станислав, обаче, започна да дърпа "резервите" и да си събира агитка.
Иванка, Кенан и Георги П. се намериха. Кой от кой по-голямо мрънкало. На едната Нанси не ѝ харесвала и мрън-мрън срещу нея. На другия Иван му бил "класен ръководител"... ми като не ти харесва, вземи изправи се, пък го сплоти тоз' отбор. "Аз съм най-големия психолог тука във Фермата!" Joy

# 227
Има ли линк за гледане на миналите епизоди? Пропуснах последните два дни.

Има ги епизодите качени в Бтв плюс, ако можеш да гледаш там.

# 228
  • София
Ма как ще ги сплоти Кенан като го мързи да гледа. Трябва и пример да дава, нещо да прави, не става само с лозунги.
Чудя им се на Канатица като цяло, някак не си дават никакъв зор, а толкова много работа имат. Главно си почиват и се занимават с глупости. Кога ще си свършат дадените задачи, кога ще си направят някакви подобрения в битовите условия хич не ги виждам. Като я гледах Неделина снощи как едва-едва реже един картоф, после как бавно го слага в тавата, пък го намества, пък го премества... направо ме хванаха нервите.

Случайно забелязах в надписите, че и Даяна работи за продукцията. Някакъв копилот е, каквото и да значи това.

ДХЗ, а ако те дразнят рекламите, може да гледаш епизодите и тук - https://playtube.tv/search?keyword=%D0%A4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B … 7%D0%BE%D0%BD%209

П.П.: Alucard, да, Даяна Ханджиева. Hands V

# 229
Актрисата?

# 230
Да, аз още миналата година забелязах името и.

# 231
  • Sunshine state
Тя пък какво прави там? Май имат навика да наемат бивши безработни участници.

# 232
Липсва ми Андрей като водещ. Не съм за редуването им с новата водеща. Но явно са поуморени. Харесвам ги и двамата, чувството им за хумор, допълването им. Добър тандем са, доказали се с годините. Колкото и да са недолюбвани от доста зрители.

# 233
  • София
Иван и Андрей се редуват през седмица.
Ще се появи и той.

# 234
Липсва ми Андрей като водещ. Не съм за редуването им с новата водеща. Но явно са поуморени. Харесвам ги и двамата, чувството им за хумор, допълването им. Добър тандем са, доказали се с годините. Колкото и да са недолюбвани от доста зрители.

Едва ли са поуморени! С много проекти са се захванали и явно често ще отсъстват.Затова са си ,,извикали резерва " .

# 235
  • София
Според мен се имитират Ралица и Димо от ИВ.
Дала съм шанс на Фермата, гледам я на запис.

# 236
  • Другата България
Разбира се,  че се имитират Ралица и Димо. Поредната грешка на БТВ.

# 237
  • Sunshine state
Да, кофти е, ама вчера като стригаха овцата си казах да бяха подхванали и Гунчева.. 😂 Тая коса направо ме шокира.
Ния големи свалки с Георги. Евтина ми се вижда и така и не схванах каква й е историята на тази госпожица. Фамилията й е странна също.

# 238
Петър и мен ме дразни, че не спира да говори и  всичко да се върти около него ...
Тази година имам познат участник вътре ... Дано не се изложи много хахаха

# 239
  • София
Да, в началото сме.
Но, не мислите ли, че Петър се прави на тартор, понеже другите го оставят да се държи (и чувства) като такъв?
За съжаление (все още нямам пристрастия) червените - повечето - се държат пък като обречени.

Общи условия

Активация на акаунт