🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 1 (05.09 - 10.09) - * Старт * 🐄

• 20 019
  • 351
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имената са най-малкият проблем за мен. Grinning

# 211
Моля, само не ме изкарвайте, че ми е лична драма това с имената на шевиците, просто са неблагозвучни и не ми харесват. Може ли да не ми харесват или като е фолклор, е просто задължително да ми харесват, защото иначе не съм достатъчно патриотична българка и не се бия в косматите гърди?

# 212
Аз съм твърде против спирането на часовника по този начин. Нека се мъчат, докато не приключат.

# 213
  • София
И ние сме ги учили в училище, но ми е ясно, че не е било във всяко. Няма общо  само с бродирането, шевиците са за наричане. На нас на сватбата ни подариха елемент с канатица. Познавам и доста хора с такива татуировки, хем родолюбиви, хем да не са Ботев, Левски и гръмки текстове. Някои са от народните танци, на които ходя, но има и от съвсем други места. Подозирам, че и някои от нашите герои може да се обзаведат с такива след предаването. 😁

Четворката, която се заформя, нищо чудно да са новите Петър, Калоян, Косъма и Жанет.

Мартина все така ми харесва, грациозна е. Сценката как учи Иванка ми допадна.

# 214
На кой какво му е лична драма и колко са му космати гърдите не е мой проблем. Само насочих вниманието, че от предаването може и да се научи нещо, което децата в 7 клас учат и разбират. Не е важно дали тези имена на нас ни харесват, важното е че са част от нашата история и фолклор и не е лошо поне от обща култура да се знаят!

# 215
Бобец, както ти споделяш мнението си, така и аз, затова те моля успокой малко тона, защото и твоята нервност не е мой проблем. Научих ги и какво?! Като синус и косинус, които много ми трябват в тоя живот.

# 216
  • София
Синус и косинус се използват в доста професии, ако човек не учи базови неща в училище, как ще знае после дали това е за него и да се профилира в такава насоченост.

Пряко може да не ти трябват, но пак се възползваш от това, че друг ги е научил в училище и след това ги прилага.

# 217
  • Варна
Елбетица и Канатица  не ми пречат. Научих нещо ново.
Интересно ми е, единствено имам проблем да запомня и различавам кой  кой е.

Сега помня Петър, Нанси, Пенка, Кенан, на Дойнов сина,  Цвети, живеещата в САЩ и.... дотук..
Знам че има няколко Георги..

Но и във  Фермата 6 не различавах Петър и Макето до средата на формата, пък сега ми е любимия сезон. Simple Smile

# 218
Хексе, под Пенка да нямаш предвид Иванка?🙂

# 219
Бобец, както ти споделяш мнението си, така и аз, затова те моля успокой малко тона, защото и твоята нервност не е мой проблем. Научих ги и какво?! Като синус и косинус, които много ми трябват в тоя живот.
Моят тон си е много спокоен даже, струва ми се че при теб има някаква нервност!

# 220
  • Варна
Хексе, под Пенка да нямаш предвид Иванка?🙂
Да. Flushed

# 221
  • София
Аз засега ще дам шанс и ще гледам, въпреки че изобщо не ми харесват новите правила за дуелите и отпадането с гласуване по толкова много причини, че даже не искам да ги изброявам.
Имената на отборите не ми пречат, чувала съм за шевиците, сега тъкмо си ги припомних и повече няма да ги забравям. Само никак не мога да оправя жените от Елбетица, някак много еднакви ми се виждат още.
Канатица от друга страна са по-разнообразни като типажи и ги запомних всичките. В началото реших да съм за тях, просто от съжаление, че са в Ада. Обаче гОрките са голямо зле на игрите, много слаби! Цялата им игра изглеждаше безнадеждна на всеки един етап. Дано успеят да се стиковат и напаснат, а най-вече да започнат да мислят малко, че лоша работа. Георги по такъв безумен начин наливаше водата, че направо ме втрещи. Останалите също не бяха никак ловки. Съвсем закономерна и заслужена победа на Елбетица.
Много смешно беше как Иван съсипва пресата за сирене. Добре че Теодора я потърси, че да я спаси, преди да стане на магаре. Joy
Иванка ми докарва перманентно главоболие, а много ефирно време й отделят. Когато не я дават нещо да намила или да говори глупости, я дават на синхрон да нарежда някого. Но беше права, че Нанси и Неделина готвят като на забавен каданс.

# 222
Общо взето БТВ съсипаха Сървайвър и сега са се носочили към Фермата.
ТОЧНО ! С едно изречение! Дали водещите ни четат ? Късно е вече...

# 223
Не е, май още снимат. Иван понякога чете. Wink

# 224
Има ли линк за гледане на миналите епизоди? Пропуснах последните два дни.

Общи условия

Активация на акаунт