КГБ = Клуб на Готините Баби - 216

• 43 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер ли се казва все още ?
Който рано заспива, се събужда по това никое време Simple Smile - но пък на воля ще си поскитам из необятния интернет, но първо вас да видя.

ЧРД на Ани!
Да е здрава, да е щастлива и сбъдва мечтите си!
А на мама Айша - много и чести и приятни срещи с дъщеря и внученца!

Мериан, Пипи  да минава леко и безпроблемно на работата ви.

Мериан, да - след всяко гостуване пера всичко. Знам ли ги, кой кога ще дойде, а не ми е приятно да седят ползвани неща.

К.А.Г добре си си дошла!
Чакаме подробен пътепис със обширен снимков материал ( ако имаш време и ти се разказва, разбира се). Как ти е болежката? По време на пътуването създава ли ти проблеми?

Ениска, спиделих с дъщеря ми, че къната понякога правила алергии, а тя ме успокои, чв на внучката не и е за пръв път- на някакъв фестивал преди време пак я рисували.

Кассс,  ти кога почива това лято? Нямате ли, като учителските по- големи отпуски?

Нинка НН май ми се губи днес.
Танитка и тя не е писала...
Моля, обадете се, че сте добре.

Фло, как мина родителската среща ? Не остана, нали?

Уффф, уж мислих повече да пиша, но не смея да скролна, ,, да не иде коня у ряката...."" и да изчезне всичко написано...
Еее, лека нощ, гася ви ламБите пък утре който стане пръв да слага кафето...
До утре!

# 121
Дидия, много учебници имаме от децата, дай списък, какво ти трябва, да търся из библиотеките удома.
Айша, Да е здрава и щастлива Ани !
Нинка, Надявам се, всичко е наред.
Не всичко изчетох, че късно влизам.

Лека и спокойна нощ !

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 02:05 от Deborana

# 122
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Да пием най-напред кафенце.
Вчера не можах да се отбия, защото бях в Пазарджик, но никак не ми вървеше. Пътувах с мои близки много добре, но трябваше да си получа рента, а тези от фирмата запразнили и нищо. Пак трябва да ходя или да се моля да ми ги изпратят. Две години ги изпращат с договора за следващата година и сега бяха обещали, но тръгнали по почивки, а и аз инцидентно заминах за да използвам превоза. Ами не ми вървеше. Телефона ми и той  не ме слушаше и не можех да пиша в Бг.мамма. Само можех да чета.
Поздравявам всички ви и най- важното е  да сте здрави и  проблемите да се решават благополучно.

# 123
Добро утро, Нина НН, добро утро, дами!
Нинка, добре, че се обади, мислих те.
Аз пия кафе и будя младежите ( внуче и куче) и ще излизаме. Времето е обещаващо, дано не е много студено, но и ако е, скоро ще се сгрее.
Хубав ден ви желая, с каквото и да се занимавате.
А специално за Мериан и Пипилотка - дишайте, ,, ...и това ще мине...""
Чаааф!

# 124
Добро утрооо!
                Айша, с малко закъснение ,но от сърце честитя РД на Ани - да е здрава,успешна ,много щастлива и обичана!На теб прекрасни години с много срещи и игри с Мръновците.
                Деборанка ,само това ми трябва : БЕЛ за 12 клас - автор Иван Инов изд.БГ учебник  и  работни листа БЕЛ 12 кл на Просвета с автори - В.Михйлова,Л.Динкова,Р.Игнатова
За 11 клас търся Философия за профилна подготовка модул 2 на издателство Клет.
                K.A.G., чудесна екскурзия и чакам още снимки!
                Клечице,приятна разходка с внуче и куче!
                Нинка,защо не ти изпращат рентата или превод по сметка? ММ от години така я получава.
                Влизам в банята и се приготвям за обиколка на соф. улици,борси и приятелска среща.

# 125
Ехооо, привет, привет !
Готвя, винен кебап и влизам да ви видя. Днес изобщо нямах време да влизам в къщичката. Да се изтърколва септември, че е зор при мен. Клечице, само два дни бях отпуск това лято и то когато чистих мазата, сещате се като се оплаквах. Не успях да изляза, или когато може аз не мога, или когато аз мога не може. Ама че го написах 😁 Нищо, дала съм си заявка ММ да ме води зимата на СПА.
Диди, намери ли учебници?
Пипи, Мериан, как сте, мина ли зора? Специално гуш за вас 😘
Нинка, то, че е за яд, за яд, ама не се хаби, погледни го от другата страна, ще се разходиш още един път Simple Smile
Танитка така и не се обади, изписана ли е... 🤔
Фло, на село ли си още?
Кебапа ме вика, отивам, че да не ядат мен 😁. После, ако има седянка дано мога и аз да се включа.

# 126
  • София
Здравейте, къде се губите днес?
Отговарям на Кас, зора е още два дни, но досега още не са ми намерили несъответствие, което го броя за успех.
Не спах добре, часовника отчете 4 часа. Възразявам да спя по толкова, чувствам се без енергия.
Иначе крака продължа да си ме боли, сега се чудя на какъв още доктор да отида. Колебая се между ортопед, невролог и ревматолог..Аз готвих дроб, че ми казаха, че е полезен за ММ. А него пак не го взеха за вливки заради лоши резултати.
Добре,че вече не ме вълнуват учебниците . Когато дъщеря ми учеше в паралелка с английски и немски учебниците бяха колкото месечната заплата или почти.
Айде да ви е хубава вечерта!

# 127
  • Кубрат/ Пишурка
Добър вечер!
Айша, с голямо закъснение Честит рожден ден на Ани! Желая й здраве, щастие и много търпение!
Снощи една рода в Лондон ме хвана за слушател и откарахме до 1 ч през нощта. Днес пък нямаше интернет до преди малко.
Дидия, говорих с Галена. Те дори още нямат списък с учебниците, които ще им трябват. Щели да им го дадат в първия учебен ден! Явно и колегите толкова ги вълнува! В Русе в големите класове масово ходят с по една - две тетрадки и без учебници. Явно са много умни и запомнят всичко в час Joy
Мериан, Пипи, може всички да ми се смеете но що е това Одит? Разбирам, че е някаква проверка, но кое е различното?

# 128
  • София
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията към Ани.
Дано се сбъднат.
Сутринта щях да пукна и да самоизчезна в 06.06 ч. Спя си аз кротко на хладничко и чувам, че някой стърже по външната врата и се мъчи да отключи. Реших, че местните крадльовци са решили да видят какво има в къщи и като ме намерят ще ми теглят ножа. Когато съм сама в къщи заключвам и махам ключа, не слагам вериги. Даже сметнах, че Ани няма да заблажи от застраховката ми, че започва от утре. След около 3 мин. вратата се отключи и Пл. се яви в коридора. Ваканцуващите си дошли в 04.30 ч. . Той си събрал багажа и се метнал на колата. После си доспахме, пихме кафе, той готви зелен боб, а аз цял ден се мотах по жегата и преди малко сядам да видя какво е станало в нета.
Мариянка, дано се стабилизира ТМ и да няма вече лоши резултати.
За у-ще и учебници не ща да чуя. Като завърши Ани бях много щастлива.
Фло, сетих се - какво стана с обучението на пенсионери? Май тия дни щеше да почва.
На неспоменатите - целувки.
Отивам да опитам зеления боб.

# 129
  • София
Айша, и ние се заключваме, когато не забравим. Трябва си, който иска да влиза да предупреждава.
Да кажа за одита. Аз знам за два вида. Единия е финансов, не се занимавам с такъв. Занимавам се със системи за управление. В моя случай са 8 различни, най популярните са за управление на качеството, на информационната сигурност, за околната среда, за здравето и безопасността при работа и т н. Стандартите се наричат ISO и след това се изписва номера. Когато няма несъответствие означава, че добре съм си свършила работата.

# 130
Хайде и аз да се разпиша!
              Току що се връщам от среща с други софийски баби.Възмутена съм от ГТ - три часа ми отне отиването и връщането.Просто жив ужас , а колко е мръсна централната ни жп гара не е истина!
              Касс,не съм намерила тези три учебника.Утре ,като получа втората половина учебници /дано дойде по-рано куриера/ ще обиклям борсите.
              Янче, и тук ходят с една - две тетрадки,но моите не са от тях. По БЕЛ учебниците /4 бр х 25 лв/ за профилираната подготовка на Ран  са същите ,като на Неда ,но щерката каза , че не могат да учат от един учебник и купих още един комплект.Те са за 11 и 12 клас един учебник за двете години.
             Айша, ние дори не заключваме и особено когато съм сама аз.
             Мериан, дано се стабилизира ТМ ,че да протича лечението без прекъсване.
             На мен ми се очертава една безсънна нощ.Неда с японците заминаха за Трън и към 19 часа не се бяха върнали.Закъсняват, а ще имат и прощален банкет.Не се знае кога ще завърши.Накарах се на зетя, че не ни е предупредил ,че няма да е в София и Ран е с него за да приберем детето от банкета,че сама по нощите не е най-добрия вариант.Уточнихме с нея,че ще я прибере бащата на приятелката и ,но и казах да звънне когато си дойде,че да спя спокойно.
             Сега си пускам филм и ...... чакам!До кога и аз не знам!

# 131
Така, влизам да докладвам ☺️
Фло се е прибрала от село още вчера и днес цял ден маа по задачи. Чете ни редовно, но си е забравила компа на село, а телефонът не й давал да пише тук. Чака децата да се приберат от гръцко и да й оправят настройките, на телефона де 😄
Айша, как няма да сложиш верига. Аз съм си бъзла и сигурно и шкаф ще протътрузя 😁
Мериан, значи продължавам да стискам палци за одита и от сърце желая стабилизиране на резултатите на половинката ти ❤️
Янче, Анжелика започна ли да учи вече? Какви са й впечатленията от новото място?
Диди, ще попитам колегите за тези учебници, може пък да излезе нещо. Вече всички учители са на работа, така че ще питам.
Отивам на баня, после ако сте тук пак ще дойда 🙂

# 132
При мен нищо интересно.
Разписвам се с няколко вицЧЕТА

Ако те обидят незаслужено, върни се и...си го заслужи!

Решение винаги има. Ако останете без зъби, може да скърцате с вратата!

Боже, какъв мъж! Искам да имам кола от него!

Най-лесно си планирам отпуската - Шефа казва кога, жената казва къде...

Политик, който трепери за народа си, със сигурност има Паркинсон.

Шампоан "Алцхаймер" - забрави за пърхота!

Има адски много мотики, на които все още не е стъпвал български крак...

Във всеки от нас спи по един гений. Но пък идиотът винаги е буден!

Пиенето е като пазаруването - трябва да можеш да носиш.

А сегИ - лека и спокойна нощ!

# 133
  • Вила Великула
Да кажа за другия вид одит-този на търговските дружества. Фирмите, които отговарят на определени критерии са със задължителен одит. Това означава, одитори, които имат специална квалификация, проверяват счетоводството на дружеството. Понякога проверките са по-обстойни от тези на НАП. И накрая след като счетоводителя е обработил, предоставил и буквално "сдъвкал" цялата информация  за одитора, той за няколко часа взима повече пари от парите на счетоводителя за цялата година.

# 134
  • София
Да,  аз щях да докладвам същото за Фло. Обади се и поговорихме.
За верига или други вътрешни заключвания - не слагам. Причината е, че много чета в нета. Имаше няколко случая на починали сами в къщи и после докато ги открият - галимация, разбиване и подобни. Последно - тук в Мамата с много приятна потребителка Недоволна.
От години у нас е закон - който е сам заключва и вади ключа.
Ако решат да ни проверят крадците - те и в трезор влизат без да ги усетят. Справка - 2 пъти избомбиха трезора на бившата банка Пиреос, сега Пощенска. И то само един клон в София, Лозенец. Бяха ми обслужваща банка в работата и от там зная и разпространявам уронваща престижа информация.

Общи условия

Активация на акаунт