КГБ = Клуб на Готините Баби - 216

• 43 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, момичета - кокичета Simple Smile!
Ето го раното пиле Simple Smile - с кокошките си лягаме, ама а петлите се будим с моето другарче Simple Smile.
Почти изпих кафето, минавам през банята и ще видим на къде ще хващам - дали към МОЛ - на спорт, или на вън на сутрешна разходка с Чарльока Simple Smile. Новият му номер е, че не иска сутрин дс яде преди да се разходи, ама негова си работа, скръцне ли повече студ хич да не си въобразява, че толкова рано сутрин ще се разхождам немила- не драга Simple Smile сънена по улиците Simple Smile. По - ми е добре в МОЛ-а Simple Smile.

Та тъй.
Тези дни ми се посгъсти програмата. Днес съм следобяд на козметичка, а утре на фризьорка, че официално съм поканена ( писмено дори Simple Smile ) още преди няколко месеца на първия учебен ден на внука ми. Вълнение голямо е, да го видим к'ъв ученик ще е, че вятър го вее на бяла  кобила Simple Smile - сестра му на неговата възраст беше по - ориентирана, но пък за разлика от нея, той е много сговорчив и аналитичен. Тя беше малко проклето Скорпионче, чак сега в предпубертета започна да човечи и да се държи малко по - френдли...Понякога Simple Smile Wink....

Снощи говорих с дружката ни Яжка, имате поздрави .
В болница е за изследвания, ще се прибере у тях в петък може би, но е много ангажирана месец напред...

Прочетох ви.
Знам как ви е минал денят на писалите вчера.
Пожелавам днешния ден да е още по- хубав - спокоен, приятен и успешен.
Поздрави за всички!

# 136
  • Кубрат/ Пишурка
От мен добър ден.
При мен нищо ново, но до сега говорих с Анжела. Като я попитах какво мисли за колежа каза само : Бива! Joy Има проблем с транспорта. Вчера ми звънна да се оплаче - автобусът бил пълен и изобщо не спрял, а тя го чакала 15 минути. Днес е решила да върви пеша. Другото е, че ще има малко часове. Днес е от 10,30 до към 15 ч. А утре и в петък няма часове. С други думи ще има тридневна учебна седмица. Странна Англия!

# 137
  • София
Янке, и тук доста у-тети сгъстяват програмата в 3 дни.
Така студентите имат възможност да поработят или да учат нещо допълнително.
Лошо е това с транспорта, но няма как. Ще се нагажда според обстоятелствата.

# 138
Добра вечер дружки ☺️
Днес много тихо тук 🤔 Но явно периода е такъв, кой гласи ученици, кой одити, кой прибира реколта и т.н., и т.н., важното е да сме добре и да мърдаме 😁
Мама и тати са да пазаруват и ние се гледаме. Нахраних  го и сега си играе до мен с една дрънкулка и един балон 🙂
Янче, щом е "бива", значи не е съвсем зле. Ще се справи тя, баба я е научила да е оправна 😘
Клечице, първокласник ли си имате?
Ако се появите пак ще дойда да побъбрим 😀

# 139
ЕХОООО Simple Smile - ( викам силно та повече дружки да чуят и да погледнат към къщичката ни Simple Smile ).
Ето видях и Кассси, че е влязла за малко:)

Къде сте дружки мили, как сте? Па елате да разменим по две- три приказки Simple Smile.

Кассс - попита за първокласника.
Другите момичета ми знаят бабешката история от 2011 г., когато се роди първата ми внучка в чужбина. Същата есен се сдобих и с втора внучка в София, тази, която много често ми гостува и съм ви я показвала на снимки.
Август 2916 г. ми се родиха пак порция внуци - внучка в чужбина и внук в София. Той ще е първокласник, показвала съм ви го гушнал кучето.
2020 ми се роди още една внучка в чужбина,  която все още не съм виждала, защото не са си идвали в БГ от лятото на 2019 г.
Такава многодетна баба съм, а сега си имам и  бебенце Simple Smile (кученце), което съм гушнала, а то все напира да ми лапне телефона Simple Smile.

Днес съм доволна от себе си,  но 75% съм отметнала от задачите. И време не ми достига, и сили. Хеле пък като се стъмни, хич не ми е работно...А то все по - рано ще се стъмва занапред...Но тъй - колкото, толкова, и утре е ден.

Топло и приятно е у наше село. На балкона на диванаТа сме с Чарльока и той докато ми се вреше в ръцете, се кротна и буквално похърква. Като публикувам ще го местя в неговото си легло, а може и аз официално Simple Smile да си легна в моето. Вечерната ни програма е приключена, време ни е за ,,полегнала е Тодора"". Ако не заспя, или пък ако се събудя по някое време и не ми се спи, пак ще дойда.
Хубава вечер дами и спокойни сънища!

# 140
Не съм(

(
 на кеф и си мълча ,не съм за темата  и тематиката. Спя много ,не ми е доБре ,сякаш имам температура, ще ми мине ,не е за пръв път. Не можете помогна. Такава съм, като се съвзема  ще се разбере.

# 141
Здравейте, дружки! Да се обадя, да не ме забравите. Мълча си, щото и аз не съм на кеф. Не се е случило нищо особено, но септември ми е крив месец по принцип. Имам 2 операции и  двете са септемврийски. Усещам някаква тъга по лятото, депресията ме гони по това време. Работа, после пак същото у нас. ПИятелят ще тръгне на градина в понеделник, вчера го видях набързо, каза, че НИКОГА няма да ходи на градина, ама не е познал.
Боряна, оправяй се бързо!
На  всички гуш!

# 142
Добра вечер!
Боряна и Енисса, пожелавам ви бързо да се справите с неразположенията!

Клечи, успех на първолака! 
Няма шега, няма майтап! Пак почваме поредната учебна година!  Да ни са здрави внучетата   и да овладяват науките с лекота!
Айша, Яне, прегръдка!

Аз още не съм се освестила емоционално от пътешествието, но  действам по задачите, защото и аз започвам от 17-ти. 
Пожелавам ви лека нощ,а на тези,които вече спят- хубави  сънища!

# 143
Моята първокласничка ме покани на предпървоучебен коктейл  в училището ѝ утре вечер. За мое голямо съжаление е вечерта и нямам превоз за връщане. А не искам да ги ангажирам да ме докарват в къщи.
Оф! И на мен нещо ми е тегаво и не ми се пише.
Не мога да се сетя как се казваше тази ситуация, когато членовете на някаква група изпадат в синхронизирани емоционални и физически състояния, но ние май сега сме така.
И това ще мине.
Лека нощ!

Сънувате ли, че летите? Аз често.

# 144
Сънувах едно време редовно, сега не, сега все ме преследват и  се браня.  Все в едни пещери древни, преди години правих регресия, да науча нещо по проблеми защо така ,не научих, но тогава  бях един живот в древността и в пещера, помня издълбан долапи  свещ, ама не  такава, фитил гори някакъв, дрипи в дъното и там ни държаха ,бях почти дете. Увити в парцали, роби ли бяхме, . Фантазии и пари на вятъра, такива вкопани долапи видях в  скална църква при Никопол.  Наполовина отнесена от водите, но я има от векове. Пренесла съм, неведоми са пътищата на ума.
  Но и  като летях ме преследваха и с летене избягах веднъж-дваж.
 Боже какви глупости. 
 Нямам наспиване тези дни. Насила завърших книга и почнах нова, изгледах корейското сериалче, младежко беше, дано утре прогледам и си върша работите.

# 145
Добро утро ... от най- ранобудното пиле Simple Smile!
Какво ти пиле, стара проскубана кокошка съм Simple Smile, но не се давам Simple Smile.
Наспана съм, намаскирана Simple Smile - от косата до петите, и чакам да се съмне. Снощи видяхте, кога си легнахме с Чарли - в 20.30 той ми спеше в скута на балкона, после и аз го последвах в моето си легло.

Благодаря ви за пожеланията за бабиния първокласник.
Най- добри пожелания и за първокласничката на Тану, за внука на КАГ, който за първа година ще е ученик далече от мама, тати и баба, за нашия пИятел и мило внуче на Ениска, който от понеделник влиза във въртележката наречена обучение !

Учениците горе- долу са свикнали на режим, ама малкото детенце миличкото, ако знае какво му предстои.... Милинкото то, да в здраво и лесно да свикне с режима в градината!
Ако нямам време да пиша утре - поздрави и най- добри пожелания за всичките ни ученичета - и малки и по- големи, които утре  започват учебната година !

Тану,
каня те, да ми гостуваш вечерта, ако все още се колебаеш за тържеството на внучката ти!
Аз тази вечер съм ОК, но пък утре сутрин, не знам кога ще трябва да отида в дъщеря ми за изпращането на първокласника.
Абе, бабини вълнения!

Днес имам още повече задачи - плюс останалите не спешни от вчера.
Ето, наспах се, бодра съм, но в тази тъмница хич не ми е работно.
Ей за това  си обичам лятото - дълга светла част от денонощието, топличко, кеф ти да работиш, кеф ти да мързелуваш - време има за всичко. А сега - прави ми се нещо, ама не ми е комфортно. А още не е станало и студено, тогава още повече ще ми секва трудовия ентусиазъм Simple Smile.
Вчера 15 минути се гласихме за сутрешна разходка с Чарли - излязохме и след 5 минути най- много си се върнахме в къщи - ми то навън преди 10.00 -11.00 си е направо студено. Аз се бях облякла и обула, ама то треперише (буквално)  хайванчето, к'ви разходки, к'ви 5 лева, кръгом и дОма Simple Smile.
Днес ще видим к'ви ще ги гласим...

Лелеее, то време не минава.
Писах, брисах - още е нощ на вън...
Ще се завъртя из Нета докато се разсветли, пък после  ще се правя красива...
Пращам ви положителна енергия, трудов ентусиазъм и еййй такава голяма усмивка Simple Smile - красота има във всеки сезон, зависи с какви очи ( и с каква нагласа) го гледаме.
Поздравиии и ще се усмихнете, като ме изчетете, нали ?!?!?!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Wink

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 06:23 от Важна клечка

# 146
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Днес отново е празник! На 14 септември Православната християнска църква и  българският народ празнуват един от своите най-важни и тържествени празници - “Въздвижение на Светия животворящ Кръст Господен“.
Народът нарича празника Кръстовден не само заради “честния кръст”, а защото Слънцето се връща назад към зимата, денят “се кръстосва с вечерта” и настъпва равноденствие. Жените кръстосват (загърлят) цветята в градината, а мъжете си пазят кръста поради застудяването.
Да пием първото кафе и днес да сме с празнично настроение.
На всички, които имат някакви проблеми да ги решат благополучно. Тези, които имат някаква физическа болка да отминава и най-важното всички да сме здрави.
Честит имен ден на всички от темата и на техните близки, които празнуват днес !
Честит празник!

# 147
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник и от мен!
Днес моят Криско празнува имен ден. Още, когато се роди майка му си заплю този ден. Да ми е жив и здрав! Ще му честитя към обед, че сега сигурно още спи.
Имам един дебел съновник от над 600 стр и ето какво пише за летенето на сън : Летиш ли насън, това е един от най - сигурните признаци за успех в живота. Колкото по - високо летиш, толкова по - трайни успехи ще постигнеш..... Има още доста, но са все хубави неща. Така че летете, момичета, макар и само насън!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 08:40 от Янче-то

# 148

Малка закачка с вас, да се готвят учениците,  ученето няма да свърши цял живот, но се почва веднъж.
 Аз излизам навън, днес ще се правя на работна най-сетне.
 Яне, подозирах това за летенето и ме притеснява, че свърши.
 Абе какво да ме притеснява, така е думата,  нищо не ме притеснява вече, само да съм си уредила нещата  искам, ч„е зима иде ,като сън ще пристигне  и има какво да се прави  и то много.

# 149
И  аз да се обадя по обедно време.
Кръстовден да донесе късмет на всички и да сбъдне желанията ни!

Яне, честит имен ден на  вашия младеж!  Жив и здрав, успешен и щастлив да бъде!
Бо_ряна,и аз съм чула,че летене на сън е хубава поличба.
Клечи, благодаря за пожеланията за учениците! А ти, пък и всички ние, ще бъдем най-готините баби в училищните дворове утре.
 Радвам ти се как ти се радваш на Чарли и се грижиш за него.  Ние имаме две кучета,но  на мен не ми идва отвътре да се занимавам с домашни любимци.. А би било хубаво да правя  крачки с някое от тях.
Тану,не знаех,че имаш първолаче-внуче.Да му върви по вода  учението!
НинаНН, и на теб хубав празничен ден!
Приятен обяд и хубав следобед на всички!
До утре,ако е живот  и здраве!

Общи условия

Активация на акаунт