!Ето го раното пиле
- с кокошките си лягаме, ама а петлите се будим с моето другарче
.Почти изпих кафето, минавам през банята и ще видим на къде ще хващам - дали към МОЛ - на спорт, или на вън на сутрешна разходка с Чарльока
. Новият му номер е, че не иска сутрин дс яде преди да се разходи, ама негова си работа, скръцне ли повече студ хич да не си въобразява, че толкова рано сутрин ще се разхождам немила- не драга
сънена по улиците
. По - ми е добре в МОЛ-а
.Та тъй.
Тези дни ми се посгъсти програмата. Днес съм следобяд на козметичка, а утре на фризьорка, че официално съм поканена ( писмено дори
) още преди няколко месеца на първия учебен ден на внука ми. Вълнение голямо е, да го видим к'ъв ученик ще е, че вятър го вее на бяла кобила
- сестра му на неговата възраст беше по - ориентирана, но пък за разлика от нея, той е много сговорчив и аналитичен. Тя беше малко проклето Скорпионче, чак сега в предпубертета започна да човечи и да се държи малко по - френдли...Понякога
....Снощи говорих с дружката ни Яжка, имате поздрави .
В болница е за изследвания, ще се прибере у тях в петък може би, но е много ангажирана месец напред...
Прочетох ви.
Знам как ви е минал денят на писалите вчера.
Пожелавам днешния ден да е още по- хубав - спокоен, приятен и успешен.
Поздрави за всички!
Има проблем с транспорта. Вчера ми звънна да се оплаче - автобусът бил пълен и изобщо не спрял, а тя го чакала 15 минути. Днес е решила да върви пеша. Другото е, че ще има малко часове. Днес е от 10,30 до към 15 ч. А утре и в петък няма часове. С други думи ще има тридневна учебна седмица. Странна Англия!