АС и други романтични К-драми - тема 4

• 21 210
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Данифин, вероятно е този. Благодаря! Когато го изгледам ще напиша впечатления.
Още един филм беше труден за откриване, защото спирита го дават като произведен 2014г., а го открих при рускините като произведен 2016г.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 10:39 от Рори72

# 511
За Целувката на гоблина съм запомнила и краткото описание на Криси - 12 еп. по 12 мин.,😉 но предположих, че ще е нещо като 7 първи целувки, та съм решила да ги пропусна и двата.

Бел, песента на Чаньол пък аз я чух за пръв път във видео с кадри от АС. Страхотна е, а като забелязах и колко са преглежданията на оригиналното си казах само едно "уауу" 🤪

Гоблин го споменаваха в една група във фейсбук  и знаех, че са го давали два пъти по Лейдито, но като заговорихме вчера и проверих - те във възможно най-подходящото време са пускали корейски сериали преди. Ех Crossing Arms
През 2020г. е бил от 21 ч.
https://www.btv.bg/lady/videos/goblin-vseki-delnik-v-21-chasa-po-btv-lady.html
А през 2021г. са го давали в 20ч.
https://www.btv.bg/lady/videos/gledajte-goblin-vseki-delnik-ot-2 … -po-btv-lady.html

# 512
  • Варненска клюкарка
На това му се казва удобен час! Жалко  че и при наличието на толкова дъщерни канали и повторения на т-сапунки, за амнайсти път все не могат да ги наместят корейските сериали.

Браво на нас, тоя път сме много бързи, за месец вече отворихме 35-та страница🤪
До тук ни един линк за песен, или сериал не съм запазила, още има време, може да ме впечатли нещо, но ако не, Марги, Проф, този път ще ме извините, напоследък май нося само себе си.

# 513
Смятам да прекръстя Джу Уон на Емко 2. Седи ми в момента на стоп кадър на хрома току що излязъл от басейна само по клинче и ха познайте на кого ми прилича. От Маската насам непрекъснато ми изкачат кадри с Джу Уон, които не само визуално ами и сюжетно напомнят за Ем Ир.

# 514
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, достатъчна си ни. Hug Не ми дреме дали носиш нещо друго.
Носенето е според кой каквото могъл да намери. Но на отбелязването и присъствието в темата държим много.

# 515
Единия от филмите с Джу Уон - Сладките 16 се оказа китайски. Може би и затова трудно го открих. Това е втория китайски филм, който гледам. Отново дълбока драма и отново много добре изиграна. Страхотна актьорска игра не само от моя любимец, но и от младия китайски актьор и актрисата. В отзивите рускините го наричат китайчето Крис и твърдят, че е осъден за много изнасилвания. А във филма осъждат героя му защото наказва насилника на любимата му. 2 в 1, Роца, вие следите и китайските филми и сериали и съответно актьори. Наистина ли този прекрасен актьор е ужасен човек или във времето се оказа, че са го натопили за пари може би.
Имах чувството, че героят на Джу Уон не говореше с неговия глас. В Никога не казвай сбогом Джун сам си озвучава героя. Възможно ли е да са дублирали Джу Уон на китайски, а той да си е говорел на корейски?

# 516
  • пак на Рив Гош
Рори, аз гледам китайски сериали, ама почти не следя актьори, особено китайски (че те и Инстаграм нямат Wink ).
Но сега погледнах за Крис У и рускините са прави - арестуван е по обвинение за изнасилване през 2021ва и е осъден на 13 години затвор през ноември миналата година (едната от трите жени, повдигнали обвинението, е била непълнолетна по време на деянието). Отделно има и присъда за укриване на данъци от 2019/2020 година и наложена глоба от 84 милиона долара (600 млн юана).
Китайците в това отношение хич не си поплюват.

# 517
Ау, вярно било значи... По някаква случайност и аз го знам този, измежду К-драмите вмъкнах един китайски филм преди месеци. Видя ми се много симпатичен главния, потърсих инфо, попаднах на това за изнасилванията, останах разочарована и не рових допълнително.
"Някъде, където само ние знаем" е филма. Сори за отклонението

Бел, нали си тук, на нас това ни стига .Другото не го мисли.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 16:11 от Margarita N.

# 518
  • Варненска клюкарка
Еххх тези мъже, понякога могат да са  големи прасета🙄 Когато пък става дума за шоу звезда и  човек когото си гледал и харесвал е още по тъпо, като лъсне някакво такова изпълнение. Преди време попаднах на друг красив китаец в Шортс, пак с някакво не китайско име, ама сега не се сещам, Дилън някой си... Рекламираха филм, бяха на сцената пред тълпа, правеха им снимки и част от актьорите на първа линия трябваше да клекнат в т.ч. и главната двойка.  Фасадата отпред изглеждаше супер, ама някой из зад кулисите ги беше снимал в гръб и това прасе главния сложи ръка под късата пола на странично приклекналата си колежка и тя нито можеше да му опъне някой шамар, ни да се махне от там, но се надявам после да си го е получил, щом момента го имаше и документиран. Минах един бърз преглед на коментарите, но бяха стотици, а като включвах опцията за английския превод малко разбирах. Ясно е че повечето в шоу средите не са рози и няма файда да се държат като ощипани моми, но когато съдбата е била толкова  благоскланна към тях, поне това да ценят.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 17:22 от Беллора

# 519
  • Русе
Момичета, едно кратко въпросче може ли?
Попада ми напоследък един сериал "Алхимия на душите", май има и 2-и сезон. Някой да има мнение за него? Дали си заслужава?

# 520
2 в 1, гледала ли си последния филм на Джу Уон. С бг превод в плейтуб не тръгва, а при мен не се получава регистрация в телеграм, а във вбокса го няма. Съответно намерих го в руски сайтове и зачетох коментарите. Не знам обаче дали правилно съм разбрала, че има зомбита във филма. С призраци и вампири проблем нямам, но изпитвам абсолютна непоносимост към зомбитата и съответно изобщо не гледам нищо за което знам, че ще се появят зомбита в картинката. От друга страна може пък да не съм разбрала правилно какво са коментирали рускините.

# 521
  • пак на Рив Гош
winona, ако харесваш фентъзи, Алхимията може да ти допадне. Аз харесвам фентъзи и затова много харесах и този сериал (първия сезон), след любимите ми е и съм му дала максимална оценка. Още повече, че в една от главните роли е един младеж, когото намирам за страшно талантлив и когото много харесвам.
Вторият сезон не беше лош, но не беше на нивото на първия.
Това ми е мнението за първия сезон - https://bg-mam.ma/p/1465483/45375467
А това за втория - https://bg-mam.ma/p/1516718/46032314

# 522
Рори, ако става въпрос за Картър направо си копирам мнението от другата тема.
Умирай трудно 2.....3....5....10.... и.... забравих им бройката, колко още пъти Чу Уон оцеляваше, докато се опитваше да си спомни кой е и междувременно изпълняваше указанията на непознат глас, който чува в ухото си.
Трупове падат на талази, кръв се лее с кофи, куршуми летят като дъжд. Филм за екшън маниаци, които си падат по тупалки ала Чък Норис и не придирят за много мисъл.
Имаше някакъв вирус, който правеше хората като зомбита, но не изглеждаха, както традиционно ги представят по филмите, ако това те притеснява.
Аз, буквално, го превъртях на бързи обороти.

Уинона, ако обичаш фентъзи приказки Алхимията може и да ти хареса. Малко разтеглиха действието, особено във втория сезон, но ако имаш време за губене става да го погледнеш.

Роцето ме изпревари, но няма да трия Blush.

# 523
О, тогава Картър не е за мен. Стига ми че се хванах с този, който Данифин намери и се оказа нещо като филм на ужасите. Гледам го на малки порции и засега е само нежелано видео наблюдение на момичетата, а героят на Чжу Уон май прецака системата с която работи заради видеото, което качи на флашка. За сега са само видео - интернетски страхотии и се надявам да няма реални жертви до края на филма. Добре, че този е кратичък - 93 мин. Картър изобщо няма да си го причинявам и то с продължителност над 2ч. Останалите изгледах, но с изключение на един все са в крими жанра, дори и комедията.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 19:57 от Рори72

# 524
Smile Laughing Рори ,значи да не ти препоръчвам Кралството
Аз съм на вълна криминални в момента , така че ужасите ги оставям на заден план Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт