Не виждам 11 и 12-и.

А моите тайни градинки са навсякъде където съм аз, чак на детската площадка която редовно посещаваме с племенницата ми позволиха да засадя в празното пространство 😂Миналото лято бяха едногодишни, но сега вече има и многогодишни (маргаритки), които за другата година живот и здраве да е ще се радвам, че са се размножили. 
Бел, това от кръстоската на Ча+little така ми дойде. Нали другият му е батко. По-точно идваше да е Чачо-лит, но звученето е близо до криптонит /а там героят е друг/
Този може още да не е играл супер-мен, засега ще го потраем да е супер-готин. Ето го Дилън с не-бяла коса https://youtube.com/shorts/qC5E2CBABhE?si=jtp-CNxFzQW5JbSD

, Роца се срамува. Аз си слагам понякога тихичко някое китайско шортче, което ме е разсмяло и си намествам очилата все едно не съм аз.
/ Та той се върна от чужбина и реши да се влюби в кака си. Майка и е голям дразнител, и доказателство , че на 35 не трябва да живееш с родителите, но пък прие спокойно когато щерка и се прибра гушнала пътен конус. Хлапето изиграва ентусиазма на влюбените независимо в кого 20+ годишни много добре, докато Сончето е леко дървена. Като игра ми е същата като във "въпрос на вкус" с МинХо. Препоръчани теми