Девственост на 30г….

• 10 513
  • 151
  •   1
Отговори
# 105
понякога имам чувството, че жените не се интересуват толкова много от пътувания, колкото твърдят.

Примерно пращам го и казвам, че е снимано в 0 часа през нощта, а е само леко сумрачно. Но не се впечатлява от това.
Щеше да е проблем, ако на света беше останала само една жена, но при настоящето изобилие е въпрос на мързел да не намериш друга с която да си паснеш. Може да започнеш с опит да ги отличаваш една от друга, както и да отличаваш едно пътуване от друго, една може да се интересува от пътуване до мола, друга до Дубай, трета до полярния кръг, въобще в момента в който отчетеш разнообразието вече си преполовил пътя към щастието.

# 106
  • По света и у нас
Слушай какво Момко, ти ползваш интернета само за да клъвне. После и показваш клиповете докато си почивате от секса…. Кой ти има време да гледа някакви глупави клипчета които и ги пращат по смс?!?
Днешните мъже си търсят другарче за виртуален чат явно,  и се чудят защо жените не им обръщат внимание. Ако ти не си до нея - забрави я, тя вече си търси нов.   Тя си търси мъж за гушкане, не за четене и писане на смси.

# 107
  • София
Еми, яко си е, кефя се и аз. Обичам да гледам снимки и разкази от различни места, в офиса си правя виртуални пътешествия, отварям карти, зяпам.

Ето, мен мъж с това би ме впечатлил.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 00:48 от Не се сърди, човече

# 108
  • По света и у нас
И на мен ми е интересно, но мразя да ми пращат смс-и и клипчета и да ми казват колко ме искат по СМС -а а никакви да ги няма да ги пипне човек. Ако ще сме във виртуала повече от 5% от времето - аз съм аут и търся реален мъж пък ако ще и по- безинтересен да е.

# 109
Само казвам за Толкин форума, понеже питаха (и спирам с офтопика). Беше Интернет форум като форум, по подразбиране посветен на творчеството на Толкин, но имаше и много други теми по всевъзможни въпроси. Един вид беше обединил хора, които се интересуват от Толкин и това беше половината акцент на дискусиите и темите. Другата половина бяха всякакви ежедневни (и не само) теми, в които участваха същите тези хора.

Просъществува години, организираха се редовно срещи, ежегодната наздравица за рождения ден на Толкин, ядрото беше от няколко десетки души, активни в различните периоди със сигурност са били няколкостотин, а регистрираните може да са били и хиляди, нямам идея. Във времето е имало различни форумни двойки, аз лично знам за поне една от тях, дето си имат и поне едно детенце (не знам какво става с тях, загубихме си дирите). И аз имам бивш от техните редици.

Мисълта ми беше, че Толкин е събрал немалко хора (понеже го дадоха за пример на абсурдна алтернатива на, да речем, Кобилкина, която уж е някакъв фактор с нейните курсове). При това - съвсем безплатно. Предвид възрастта на повечето участници в него навремето (късен пубертет-студентство), със сигурност е отговорен и за някоя и друга изгубена девственост.

# 110

Мисълта ми беше, че Толкин е събрал немалко хора (понеже го дадоха за пример на абсурдна алтернатива на, да речем, Кобилкина, която уж е някакъв фактор с нейните курсове). При това - съвсем безплатно. Предвид възрастта на повечето участници в него навремето (късен пубертет-студентство), със сигурност е отговорен и за някоя и друга изгубена девственост.
Потребителката всъщност най-вероятно имаше предвид Юли Тонкин, "лайф коуч" подобен на Кобилкина😄

# 111
Между другото това с чувството, че си скучен на хората е на психическа основа.Аз непрекъснато се чувствам така.
Говоря примерно нов колега и като се прибирам почвам да мисля "Ох сигурно съм казала толкова тъпи неща, дето не го интересуват"

Не съм дори сигурна откъде идва това, но затова винаги ми е стрес да се запознавам с хора и да споделям интересите си.

# 112
Относно Тонкин... Какво става, ако се съберете покрай него, но единят от вас поумнее и се осъзнае, че е шарлатанин и говори общи приказки?

# 113
  • Пловдив
Ами аз например се интересувам от пътуване, но АЗ да пътувам, не да гледам нечии снимки. Изобщо не обичам да гледам снимки и клипове от пътувания. Трябва да си поне Майкъл Палин за да се заинтересувам от клип и снимка. Което изобщо не значи, че не се интересувам от пътешествия и пътувания априори.

Относно ТоЛЛЛЛЛЛкин... Какво става, ако се съберете покрай него, но единят от вас поумнее и се осъзнае, че е шарлатанин и говори общи приказки?
Толкин. Специално Толкин няма претенции да е сътворил велика литература, въпреки, че го е направил. С Властелина създава жанра фентъзи. Не съм влизала изобщо в Толкин форума, просто съм прочела това-онова.

# 114
  • Далечният изток
Тя пита за Тонкин. Аз нямам опит.

# 115
  • Пловдив
Тя пита за Тонкин. Аз нямам опит.
Този не го знам кой е. Извинявам се.

# 116
  • София
Лайф коуч, предприемач, семинари прави, пушилки вдига …
Не е моето, Кобилкина е по- класа Laughing

# 117
Аааа, тоя не е от моя клас, не съм го чувала. 😄

Покрай един аутокорект какво обяснение дръпнах... Ама релевантно е, кво...

# 118
  • Melmak
Леле, тука Колбилкина, Тонкин, Толкин…

А какво стана с бъмбъл и тиндер? Не са ли там хората, търсещи ласки и любов?

Имам приятелка на 30 (и аз съм на толкова за протокола), нямаше гадже дълго време. И странното е, че в тиндер намираше готини. Пътуваше доста в един период, поживя няколко месеца и в чужбина и току водеше някое готино гадже. Даже се изненадвах, ама си има и нормални хора там.

# 119
Само, дето за тези сайтове трябва да си доста разчупена от към комуникация. Нещо, което явно ѝ куца на авторката....която пък дори не благоволи да отговаря по темата си.

Общи условия

Активация на акаунт