Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 374
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 155
Не ми се вярва Гладиаторите да изгубят залога в събота и да пратят Радо на Чистилището. Надявам се не са чак толкова тъпи, че да заложат срещу Морунов.
Оооо благодарско. Значи Морунката е в събота. Много се радвам.😃😃😃

Не твърдя със сигурност, един приятел ми спойлна, явно е разбрал отнякъде. Иначе разсъждавам основно по снимковите спойлери, и очевидно не успях да предвидя, че Гатьо няма да е номиниран.

# 1 156
Довечера изхвърча Виктория на първата игра. На втората се пребива Моника.
Това спойлер ли е или проекция на желание ?! Simple Smile

Желание...

Моника наистина си тръгва от контузия, поне така ми казаха, не е Момчил, той стига по напред,  не е и Теди.

# 1 157
Не ми се вярва Гладиаторите да изгубят залога в събота и да пратят Радо на Чистилището. Надявам се не са чак толкова тъпи, че да заложат срещу Морунов.
Оооо благодарско. Значи Морунката е в събота. Много се радвам.😃😃😃

Не твърдя със сигурност, един приятел ми спойлна, явно е разбрал отнякъде. Иначе разсъждавам основно по снимковите спойлери, и очевидно не успях да предвидя, че Гатьо няма да е номиниран.

Морунката  и Ваня чакаме тези седмици, но не знам кой беше 1-ви

# 1 158
Олее супер. Морунката ми е един от любимите играчи. Скоро трябва да видим и Стратимир. Ще са епични битки. В този сезон не виждам такива изявени играчи. Направо го принизява със Сезон 2.

# 1 159
Ама така Старейшините стават четири?

# 1 160
Този сезон има чудесни плувци Grinning

Ако Момчил беше останал при Старейшините, вчерашната игра с бягането през препятствия щеше да бъде поне малко по-равностойна.

# 1 161
Скрит текст:
Е, ще им прехвърлят някоя и друга бройка... да не кажа пешка. 🤪

# 1 162
Щом се разпадат Амазонките, които сега с Румен имат 3-ма мъже, със сигурност ще подсилят Старейшините! Няма как да останат 4 човека...
А горе долу след колко седмици племената ще станат две? Има ли шанс Момчил и Гатьо да саботират, за да си отидат при старите племена! 😁

# 1 163
След 4 седмици, мисля, ще станат 2 племената. Много вода ще изтече дотогава.

# 1 164
  • España
Скрит текст:
Е, ще им прехвърлят някоя и друга бройка... да не кажа пешка. 🤪

Аз на тази снимка освен Дени и Мастагарков никого другиго не разпознавам ….. Евентуално другият мъж да е Марто ….

# 1 165
Никакъв шанс ли няма Катя да я видим отново в ИВ ?

Аз и в инстаграм й намерих профила , но тя май изобщо не е активна никъде и няма инфо за нея ..

# 1 166
И на мен ми беше любопитно какво е станало с Катя , но се е покрила тотално.

# 1 167
За Моника вече разбрахме ,дайте друго инфо  ,кой за какво ще реве и Момчи ще го пращат ли в др.племе.

# 1 168
Е то да не се лекуват хората с месеци, че да пазят тайната ли. То пък с тоя полуумрял рейтинг да се радват на малко интерес, по-добре.

# 1 169
Мишо сигурно идва др.седмица и изпращат Цвети в Чистилището ,щото само се карат с Радо .

Общи условия

Активация на акаунт