Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 397
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 140
Често казано като се загледах в промото ми те видя , че може би от сините освен Моника ще е номиниран и мъж , някак си мъжки ръце ми се видяха , на може и Виктория да е.
Ако е Виктория , ще съм изключително щастлива тя да отпадне , но едва ли , щом Моника служебно си заминава .
А не е ли възможно Виктория да е отпаднала на директна елиминация в първата битка между четиримата, а Моника във втората заради контузия. Аз мисля нещо такова според промото и спойлера за контузената.

# 1 141
И за втория сезон на Ергена се появи един нов потребител. Каза няколко точни, не толкова важни спойлера и после ни заблуди за най-важния, победителката. Според мен беше човек на продукцията.
Та.. не вярвайте на всичко. Ковид вече написа, че победителя ни е казан.

# 1 142
С тези две думи мигновената ми асоциация е за роман от Стивън Кинг 😃😃😃

# 1 143
Да, направо е зловещо...

# 1 144
И за втория сезон на Ергена се появи един нов потребител. Каза няколко точни, не толкова важни спойлера и после ни заблуди за най-важния, победителката. Според мен беше човек на продукцията.
Та.. не вярвайте на всичко. Ковид вече написа, че победителя ни е казан.

Абсолютно същото си помислих. И го цитирам, за да се повтори и запомни 😛

# 1 145
Довечера изхвърча Виктория на първата игра. На втората се пребива Моника.

# 1 146
Ура,с един куршум два заека .

# 1 147
Моника се пребива на люлката на смъртта?

Твоите спойлери са ми най-любими, защото съдържат правилното количество информация и кодираност. Чувствам се като в ескейп рум Laughing

Еее доживях един да разбере и оцени идеята ми да съм активен тук Grinning Grinning Grinning

п.с. araselia не бързай, нищо не се знае, наблюдавай го още месец за да си сигурна Simple Smile

И от мен висока оценка на спойлерите ти Ковид!

# 1 148
Днес е хубав ден за руменистките, а дано скоро се зарадват и мишовистките.

Другата седмица те ще празнуват!!!!!

# 1 149
"Един губи всичко, трима се спасяват, светкавични елиминации", накрая Вики отпаднала в първата игра, Моника се пребила във втората, Момчил се скрил в храстите, а Теди плаче и съжалява?
Елиминираните не се връщат да се сбогуват, правят видеа, които племето гледа на другия ден. И Васил отпадна заради контузия, ама не се върна.

# 1 150
Това спойлер ли е или проекция на желание ?! Simple Smile

# 1 151
Това спойлер ли е или проекция на желание ?! Simple Smile

Желание...

# 1 152
Моля обозначавайте си желанията като такива 😅. Аз реших, че е спойлер

# 1 153
Не ми се вярва Гладиаторите да изгубят залога в събота и да пратят Радо на Чистилището. Надявам се не са чак толкова тъпи, че да заложат срещу Морунов.

# 1 154
Не ми се вярва Гладиаторите да изгубят залога в събота и да пратят Радо на Чистилището. Надявам се не са чак толкова тъпи, че да заложат срещу Морунов.
Оооо благодарско. Значи Морунката е в събота. Много се радвам.😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт