Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 315
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Не мисля, че мястото на Иванка е в игрите, а и тя самата не би се навила. Паулина е друга "бира", съмнявам се да е поканена, не биха си вкарали за втори път "таралеж в гащите".

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 12:25 от Crystal_Noir

# 136
Не мисля, че мястото на Иванка е в игрите, а и тя самата не би се навила. Паулина е друга "бира", съмнявам се да е поканена, не биха си вкарали за втори път "таралеж в гащите".
🤣🤣🤣 Даже за трети - ако броим и Юлиян. Wink

# 137

Това е от клип в тик ток , които ми излезе преди малко. Със смесени екипи са - червени и изгубени. На клипа се виждат - Крум, Рълев , Радостин, Виолета , едната близначка , модела от сините и Цвети

# 138
Еее, как без Ники Майонезата Sad  А Юли или там съвсем е загубена кауза?

# 139
  • Sofia
За модела на сините не знам, но този пред простакесата ми прилича на Румен Радев.
Благодаря за снимките! Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 22:13 от Crystal_Noir

# 140
Кой е Ники Майонезата?

# 141
Кой е Ники Майонезата?
Николай от втори сезон, ето и защо е прякорът му - https://www.youtube.com/watch?v=bzvUGVXdfkQ

За този етап изглежда са избрали "биткаджии", които обаче в социалната игра са скучни - всички, освен Ваня, не са правили нещо интересно в племето.
За Ваня също не знам колко е била по социалната игра, само съм чувала от подкасти. Но това не значи, че при евентуален All Stars сезон няма да видим и по-цветущите образи.

# 142
  • Sofia
Паулина е стюардеса в Emirates и едва ли биха я пуснали в реалити освен ако не напусне.

# 143
Паулина е стюардеса в Emirates и едва ли биха я пуснали в реалити освен ако не напусне.
Нали беше певица ,че и гадже беше завързала ,кога отиде в Емирствата  и стюардеса стана .

# 144
За модела на сините не знам, но този пред простакесата ми прилича на Румен Радев.
Благодаря са снимките! Simple Smile
Не е Румен Радев. Този клип го коментираме... от доста време. Wink Повечко снимки от него има в първия ми пост на първа страница (снимките до първата черта).

Иначе Ваня в социалната игра е като... слон в стъкларски магазин. 🤪 Една от сравнително малкото номинирани от цялото племе. За да я опазят, даже някаква страшно грозна огърлица й сглобиха от подръчни материали. 🤪

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 21:34 от Bilyana14.

# 145

Това е от клип в тик ток , които ми излезе преди малко. Със смесени екипи са - червени и изгубени. На клипа се виждат - Крум, Рълев , Радостин, Виолета , едната близначка , модела от сините и Цвети
Благодаря за инфото и аз го изгледах. Но не видях Мастагарков там. За мен мъжете са: Крум, Рълев1, Радо и Калоян, а жените : Виолета, Цвети , едната близначка и мисля, че Мудева( или някоя която много напомня в гръб на нея, защото пък имаше спойлери, че заедно с Радев не са се застояли много .За мен това си значи, че са отпаднали преди двете племена. Ама пък може и да е тя и слуха да е грешка.😁)

# 146
За този става въпрос (от същия клип). Може и Калоян да е... 🤔:

А този според мене е Рълев 2:

# 147
  • Sofia
Благодаря, Bilyana! Simple Smile Явно хич ме няма в разпознаването, само дето се пъна.. 😂

# 148

Явно не следите темата .Тези снимки и клипове бях ги публикувала още като започна сезона.И разгадаването на играчите също бе написано.Победителят също.

# 149
За този става въпрос (от същия клип). Може и Калоян да е... 🤔:

А този според мене е Рълев 2:

На клипчето се различават много по- ясно и съм на 98% сигурна 😁 , че е Рълев 1. Първите четирима когато преминават до колата ясно си личат. Само на дългокоска не можах да и хвана физиономията.😁 А същият потребител има клипчета и от играта преди това , но са мноооого надалеч и почти нищо не се различава.Там сините са общо 8- мисля 3 жени ( за едната жена не съм сигурна ) и 5ма ( или 6 ) мъже. Различих Дунев, Елвиса, Мастагарков и Дени. Единият участник/чка беше с тениска и клин и мисля ,че с кокче на главата- както по принцип изглежда Оряшкова, но е много от далеч и не съм сигурна. Също при сините имаше един  якичък с обръсната глава, но кой е нямам си и идея.Може и да е Радев. Знам ли.😁
Скрит текст:

Явно не следите темата .Тези снимки и клипове бях ги публикувала още като започна сезона.И разгадаването на играчите също бе написано.Победителят също.
Аз следя , следя, ама там не пишеше кой е потребителя в тик- ток. И на първа страница има съмнения за някои от участниците. А за победителя( този от зъболекарският кабинет ) стискам палци да не е вярно, че хич не го харесвам.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 22:47 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт