Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 330
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 150
Мила Joy 05, Рълев 1 е ясен - ей го на (тоз профил може ли да се сбърка 🤪):

Ей я и "дългокоска"

А за Румен Радев при сините и аз имам съмнения.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 23:11 от Bilyana14.

# 151
Дългокоска за мен е близначката. Но коя - и на снимка с високо качество в анфас няма да различа 🤣
Мастагарков не мога да го различа на кадрите, но още е в играта - това е преди 11-та седмица от сценария, защото са доста хора.

# 152
Дългокоска за мен е близначката. Но коя - и на снимка с високо качество в анфас няма да различа 🤣
Мастагарков не мога да го различа на кадрите, но още е в играта - това е преди 11-та седмица от сценария, защото са доста хора.
Може и да е близначката , но едната от тях е малко по- назад и косата им е мисля и на двете е по-къса. А Мастагарков е висок и винаги стърчи сред сините.😁 Елвиса е малко по къс от него , но е с брада и ръкави- лесно се различават.

# 153
Ами Гого няма ли да участва в ол Старс? Лятото си беше качвал снимки от Царево, как са гледали битки заедно с Фифи, Лефтеров и други участници

# 154
Ол Старс ще е през 2025 това как не го разбрахте.

# 155
Последно контузеният участник възстановил ли се е ?

# 156
Може и да е близначката , но едната от тях е малко по- назад и косата им е мисля и на двете е по-къса. А Мастагарков е висок и винаги стърчи сред сините.😁 Елвиса е малко по къс от него , но е с брада и ръкави- лесно се различават.
Намерих кадър от клипчето, в което се вижда полупрофила на момичето, но не мога да го различа. Утре ще се опитам да го изостря и кача, за да видите и вие.
Мастагарков сега осъзнах, че не трябва да го търсим на това клипче - той е син сега, син и на кадрите с две племена от 10-12 човека, така че явно не си сменя цвета.

# 157
Утре (т.е. днес... предвид часа)  явно Гладиаторите ще бият - половината племе пита в ИГ "кой ще спечели битката за територия". 😉😁

# 158
Здравейте, следя тази тема от създаването ѝ, а другата тема от няколко години, но не съм писала досега.
Любо от 2-ри сезон е качил в началото на септември снимки от арената, а и като чета описанието може и той да участва в съботните дуели.

А интересно ми е има ли информация кои са отказали за All stars?

# 159
  • BG-DE
Какво значение има? Евентуалният ол старс сезон би бил 2025г. дотогава "я камилата, я камиларя", дори сега да се е съгласил някой дотогава може 20 пъти да се откаже 😊

# 160
Аз доколкото разбрах тази година  в съботните битки ще участват 11 от старите кучета. 😁 От с2 : Милен, Ванчето и Джери. От с3 : Андрей, Морунката и Стратимир и от с4 : Алекса, Жорката, Зори ,Мишето, а както всички видяхме и Фифо.😁Не знам кои са отказали, но знам че Елизабет и Юлиян са в Америка в момента.

# 161
  • varna
Жалко, че Гого няма да участва. С удоволствие бих го гледала отново.

# 162
  • Буркина Фасо
за едни е жалко - за други е радост Smiley

# 163
Какво значение има? Евентуалният ол старс сезон би бил 2025г. дотогава "я камилата, я камиларя", дори сега да се е съгласил някой дотогава може 20 пъти да се откаже 😊
Момичетата дотогава може да са забременяли или току-що родили. Simple Smile

# 164
Явно искат твърди титуляри защото всичко може да стане особенно при жените.

Общи условия

Активация на акаунт