Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 441
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 915
25-те победи най-вероятно включват и отборните. Не мисля, че има как да се направят индивидуални такива.

# 916
Аз вече взех да се съмнявам намерената страница със сценария от 11-та седмица дали е достоверна, 25 победи на Момчи, колкото и да го харесвам, не виждам как ще ги направи, а и там до колкото си спомням, беше намесен и Благо, който ми се вижда малко вероятно да се обърне и говори срещу него.

Бях почнала да изчислявам дали е математически възможно до седмица 11 (от когато е сценария) той да има толкова победи. Принципно е възможно но мнооого малко вероятно. Зарязах сметките, но ще се върна скоро към тях, после ще докладвам резултатите от научната ми дейност 😅

# 917
nosmoky95, Ковид - бихте ли споделили какво е това невиждано предимство на капитанската?
Тази седмица кой отива на номинация?

# 918
Аз да питам амазонките ще ги видим ли да си облекат роклите и заприличат на дами, или само Цвети ще има тоз късмет. Щото язък за всичките красавици тоя сезон, че и една Мис България. Изглежда, че ще е сезона на глезене на мъжете, освен че преобладават

# 919
А аз искам спойлер кога Димо ще спре да грачи, че и за него, и за нас е болезнено.

# 920
  • BG-DE
nosmoky95, няма ли някое спойлерче за движението по племената тази седмица, кой влиза кой излиза 🙂

# 921
Моника и Петър наистина се влюбват, но навън връзката им не просъществува. И от вълнение забравих да питам за финалистите 🤣🤣
Простете, но кой Петър?

# 922
  • Разпиляна във въображението
Моника и Петър наистина се влюбват, но навън връзката им не просъществува. И от вълнение забравих да питам за финалистите 🤣🤣
Простете, но кой Петър?

Във Фермата.

# 923
Интересни работи се пишат и преписват оттук.....
Само дето пак има много прах в очите....
Кой е казал че РР не влиза в игрите???

# 924
Кой ще се спаси днес от острова

# 925
Някакво спойлерче за капитанската ?
И кой влиза от мъжете Изгубени ?! … плийз

# 926
Все ми е тая дали Румен Радев ще се измъкне от Изгубените. Виж, кой е този човек, който ще прати Виолета там е далеч по-интересно.

# 927
Все ми е тая дали Румен Радев ще се измъкне от Изгубените. Виж, кой е този човек, който ще прати Виолета там е далеч по-интересно.

Днес ще стане ясно!!!

# 928
Някой случайно да знае кои са финалистите във Фермата?

# 929
Карам по пътя на логиката. От спойлерите разбрах че тази седмица мъж от изгубените ще влезе при племената.Евентуално Мишо няма как да влезе в племената тази седмица, защото той би избрал да махне Даниел, ама Даниел го има на снимки в следващите игри, т.е. няма да е Мишо. Другия вариант е да е Румен Радев, и от спойлерите че Момчил ще е в племето на изгубените в бъдеще, смятам че ако това се случи Румен Радев ще прати Момчил в племето на изгубените. А за Елвиса... Мисля че всеки си знае за него.

Общи условия

Активация на акаунт