Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 441
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 885
Ковид, ако иска да потвърждава, ако иска не, но тройката беше точно:

Рълев, Радо, Мастагарков

От тримата най-много щях да се радвам за Радо, след това за Рълев и най-малко за Мастагарков. Последният ми е малко неприятен на моменти, иначе е много добър в игрите.

# 886
Такава беше тройката.Ако действително Мастагарков е слаб и на стига до тройката ,тогава остава да са Рълев,Радо и Крум.Някой ,който наистина знае да напише ,така ли е.

# 887
Здравейте, а някой знае ли в крайна сметка Виолета как се озовава на чистилището?
Нещо започнах да се чудя дали не е по друг начин, а не Вики да я праща, защото на нея не й дадоха в крайна сметка такава власт като и предлагаха сделката.
Да не би и тя с елиминация да отива там?
А за Мартин какво са измислили да го върнат акъл не ми го побира.

# 888
Мудева и Виолета явно ще е при Гладиаторите след като е били при чистилището.

# 889
От всичко написано, вярвам изцяло на nosmoky95. От него разбрах следното: Иван Рълев печели Игри на Волята, а истинският победител Момчил и един от най-добрите играчи из сезоните се контузва тежко малко преди финала.
Още от него стана ясно, че Цвети тепърва ще си развива потенциала (влиза в топ 10)
Васил отпада днес, а другата седмица влиза брата на Радо.
Момчил ще мине през Чистилището.
Ако някъде бъркам, nosmoky95 да ме поправи.

Без да коментирам дали и кое е истина от всичко това, ако може да ми посочиш с цитат къде съм ги казвал тея работи всичките.Grinning
Явно съм бил пиян, защото нямам спомен.
Без да искам да си придавам излишна важност, но все пак да си се изтъкна:), може и да греша, но доколкото четох цялата тема, мисля, че аз съм човекът, който първи писа за Момчил и че си тръгва с патерици малко преди финала.
Впоследствие друг член на групата коментира моята публикация, че и той е чул от негови колеги, че се е контузил:)

# 890
  • Варна
Моника и Петър наистина се влюбват, но навън връзката им не просъществува. И от вълнение забравих да питам за финалистите 🤣🤣

# 891
ИВ
Е, стига де, толкова сериозен информатор (с най-мили чувства го казвам 🥰) като тази година не сме имали и пак протести. 😉
Мене даже ме мързи да гледам промотата вече и да се вглеждам я в чорапи, я в рамене. 🤪🤣

# 892
Моника и Петър наистина се влюбват, но навън връзката им не просъществува. И от вълнение забравих да питам за финалистите 🤣🤣
Ех, знаех си , ужас няма да ги гледам заради тях. Петър ми е противен. Дано не е на финала.

# 893
И аз съм много благодарна на nosmoky95. Златен.😁 И на Ковид благодарско,ама по- малко. Той само трошички ни пуска.😁
 Спойлерите до тук са :  Рълев печели. Момчи излиза с контузия преди финал, моделчето ми и той отпада малко преди финал . Знае се вече топ 10 избирайте двама от тях за тройката и готово.😁

# 894
  • софия
И аз съм много благодарна на nosmoky95. Златен.😁 И на Ковид благодарско,ама по- малко. Той само трошички ни пуска.😁
 Спойлерите до тук са :  Рълев печели. Момчи излиза с контузия преди финал, моделчето ми и той отпада малко преди финал . Знае се вече топ 10 избирайте двама от тях за тройката и готово.😁
На ротационен принцип ще ги връткаме до финала другите двама.

# 895
Те останаха възможните вариянти  -Крум ,Рълев и Радо ,а в допълнение Мишо  .Тройката е тук някъде ,но коя е?

# 896
ИВ
Нещо ново, нещо старо или нещо ремонтирано наскоро (лепенката на крака на Момчи) 🤔:

# 897
 Спойлерите до тук са :  Рълев печели. Момчи излиза с контузия преди финал, моделчето ми и той отпада малко преди финал . Знае се вече топ 10 избирайте двама от тях за тройката и готово.😁

Добре де 3 пъти ви казах, че Момчил не напуска с контузия, вие пак вашето си знаете.... Ето сега ви го пиша в прав текст кратко и ясно -
Момчил не напуска заради контузия !

# 898
ИВ
А Ники ще падне ли от люлката довечера? 👀

# 899
Мерси, Ковид.🍺
По- нагоре някой беше писал , че преди финал е с патерици и съм се подвела. 🫣
Значи има голяма вероятност да е на финал.
И остава да теглим чоп между Калоян, Крум  и Радо.😁

Общи условия

Активация на акаунт