Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 389
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 975
Ще влезе и ще ви каже че РР не влиза. Щом го казва, но пак не вярвате. Има клипчета където се вижда че го няма. Когато вече жълтите се разпадат. И когато вече са два отбора. Какво повече искате. Няма го и точка.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 12:02 от itshristina

# 976
Ще има освежаване на чистилището. Ще се намерят начини да се заменят "туземците" преди да са масово за хоспитализация. Както намериха начин да измъкнат амазонките, ще намерят и за изгубените. То и без това останаха малко, като един ще си иде в петък. Най-вероятно още довечера ще имаме един заменен. Хипотеза е, а не спойлер.

# 977
Не знам какво сте се хванали за РР. Аз на чистилището стискам най-вече палци на Мишо, струва ми се много по-динамичен персонаж, РР докато говори и ще заспя.

Това за "кръвта вода не става" относно днешния епизод може да се отнася за съвета на Амазонките. Има две амазонки с роднини на чистилището (не знам дали те знаят, че близначката вече я няма) и е вероятно мъжете да гласуват за някоя от тях.

# 978
Няма две амазонки с роднини и е крайно невероятно Теди още да не е научила, че сестра ѝ вече я няма. Мудева е с гадже в чистилището, не ѝ е роднина. Лично за мене какъвто ми е Румен, такъв ми е и Мишо. Интересува ме основно колко време ще мъчат тези младежи в чистилището и ми се ще да влизат или да си тръгват възможно по-бързо.

# 979
Мишо ще е при брат си.

# 980
Няма да играят с двоен шанс. Ще ги трампят по измислени поводи - предимства в игри и пр. Довечера сините могат да отстранят играч. Ще разкарат Радо, а той ще замени брат си. Другата седмица пак някой ще има предимство и те така. Ако амазонкте бяха загубили облога в събота, щяха да пратят някого, а на негово място да влезе Румен. Такива работи. Ще видим, не остана много време.

# 981
Естествено, че РР няма да влезе. Просто толкова си може, миличкия. Няма място в играта. Мрън, мрън, всеки път се дъня накрая, мрън, мрън, проклятие е. Ми не, пич, не е - толкова можеш.

# 982
Ще влезе и ще ви каже че РР не влиза. Щом го казва, но пак не вярвате. Има клипчета където се вижда че го няма. Когато вече жълтите се разпадат. И когато вече са два отбора. Какво повече искате. Няма го и точка.

Влиза!!!
Не оставяйте да ви хвърлят грешна информация...
Доста явно са се хванали на въдицата за някакви неща....

# 983
Добре де, какво ще правим на сбъркалата агитка, все едо дали е "РР влиза" или "РР не влиза"? То без залог вече не е интересно.

# 984
  • Пловдив

Влиза!!!
А защо трябва да се доверяваме на потребител регистрирал се вчера?

# 985

Влиза!!!

Нов профил. Регистриан вчера. С 5 мнения. Такива вече ги научихме.
Тук си имаме истински профили с досотоверно инфо и щом са казали, че не влиза, значи не влиза.

# 986
Възможно е и Румен да влезе предстоящата седмица. Нали има един незнаен войн при сини след разпадането на амазонки. Голяма вероятност е това да е Румен . Може и Мишо, ама него не знам как са го врътнали до амазонка. Ако старейшини са победили и избират първи да са избрали Момчи, Румен и Оряшкова, а съответно при гладиаторите попадат Мудева иТеди. И може би или Цвети или Виолета, които също са вишневи, ако приемем че преди това, че някак си са попаднали при амазонки.

Цецо го няма в промото тази вечер. Той е жертвата на "Невижданото предимство".

А от чистилището на снимките ясно се виждат Радо, Виолета и Никол. Ама нямам си и идея как Радо е попаднал там. Освен Цецо да го е изпратил , друг начин не ми хрумва.

Бедъра сигурно е един от излезналите с контузия. В четвъртък го няма на снимката.

А гледам , че много хора залагат ,че Форест ще е моделчето ми, ама забравяте Крум - той е футболен съдия, те главно това правят, тичат.😁

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 13:50 от Joy 05

# 987

Влиза!!!
Кога??
Кажете какво ще стане довечера за да проверим истинността на информацията ви?

# 988

Влиза!!!
Кога??
Кажете какво ще стане довечера за да проверим истинността на информацията ви?

Казах че е тази седмица....
Да кажат и достоверните....
Ще си говорим да....

# 989
Шоуто ще свърши, тук ще се пита - абе, Румен Радев ще влезе ли? Ако не влезе, ще влезе ли в другия сезон?Joy

Общи условия

Активация на акаунт