Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 144
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 990
Шоуто ще свърши, тук ще се пита - абе, Румен Радев ще влезе ли? Ако не влезе, ще влезе ли в другия сезон?Joy

Joy Ами питам се, аз това шоу го загледах главно заради него тая година

# 991
Възможно е и Румен да влезе предстоящата седмица. Нали има един незнаен войн при сини след разпадането на амазонки. Голяма вероятност е това да е Румен . Може и Мишо, ама него не знам как са го врътнали до амазонка. Ако старейшини са победили и избират първи да са избрали Момчи, Румен и Оряшкова, а съответно при гладиаторите попадат Мудева иТеди. И може би или Цвети или Виолета, които също са вишневи, ако приемем че преди това, че някак си са попаднали при амазонки.

Цецо го няма в промото тази вечер. Той е жертвата на "Невижданото предимство".

А от чистилището на снимките ясно се виждат Радо, Виолета и Никол. Ама нямам си и идея как Радо е попаднал там. Освен Цецо да го е изпратил , друг начин не ми хрумва.

Бедъра сигурно е един от излезналите с контузия. В четвъртък го няма на снимката.

А гледам , че много хора залагат ,че Форест ще е моделчето ми, ама забравяте Крум - той е футболен съдия, те главно това правят, тичат.😁
Цвети си е гладиатор вече, Виолета може би е била пленена я от амазонки, я от гладиатори. Мисля, че днес ще отече Радо, виждали сме го заедно с Виолета в чистилището. Дали РР е влезнал в игрите, няма отношение към това дали е изкарал до сливането на племената. Цецо е от амазонките, как да прати гладиатор в чистилището? А и малко странно ми се вижда да се обезсилва по-слабото племе - амазонките, вместо гладиаторите. А знае ли човек, може и от двете племена да са имали възможност да разкарват хора. Ако е така - голяма гавра с Дунев, който чака щерка си.

# 992
Голям тюрлю-гювеч стана, то и цвета на екипите не е критерий, влизат, излизат, местят се . Във всеми епизод има движение

# 993
Радо е на снимката от  предполагаемата втора игра за спасение в четвъртък. Със сигурност няма да ходи където и да е тази седмица. Цецо със сигурност го няма на промото от тази вечер, както и Виолета. Радо е там. Nosmoky95 вече беше писал , че амазонки губят тази вечер. Утре ще са старейшини срещу гладиатори, ако правилно сме разгадали спойлера играта ще е тази с бягането на която Андрей ги разби приключенците. Там залагам на Крум ,Мастагарков и Рълев за най- добри.

# 994
Здравейте, включвам се по скоро с предположение, за което се извинявам, но според мен доста хора си тръгват заради контузии и на мястото на някой влиза ВИки от кастинг битките.
Това е причината и да не я канят на подкаст.
Някой знае ли кой освен Момчил, Васко и Рълев си тръгва от контузия?

# 995
Според мен преди началото на битката пращат двама на чистилището, изгледах го няколко пъти промото за днес…на арената не виждам Виолета която Мартин е пратил и Мастагарков е пратил Цецо или Гатьо… също така може и Оряшкова да отпадне днес, виждаме че  пада много гадно…един познат е гледал битка в коята участват Никол, Виолета и Радо с някакви топчета в която Никол отпада и Момчил наистина си е прецакал коляното в игрите и след това са му го оперирали и е бил с патерици и гипс (това от лайфа на Крум снощи) но мисля че е бил на финал с Рълев

# 996
Ковид вече писа Момчи не си тръгва от контузия. Най- вероятно стига финал и е като Фифо или отпада преди финалната права, като Гого.😉😁

# 997
В четвъртък играчите са без багаж на битката. Какво пречи да я изгледа и после, като връщат цялото племе, да го закарат, да вземе раничката и после да го водят на плажа? Радо и Вили са едновременно на чистилището. Кой от тях би се завърнал изобщо, ако загуби битка там, та да смятаме, че единият ще иде тази седмица (Вили), другият следващата? Знем, че и двамата се връщат. Изгубените вече почти нямат шанс да победят някой по-свеж. Ако изобщо са имали, че Вальо им се даде, целта му беше да е след щерка си.
Щом кръвта вода не става, кръвната връзка е Мишо - Радо и Дунев - Никол. Няма как да е Никол, а Радо сме го видели сниман на чистилището.

# 998
Аз пак мисля за това.

Сряда

"Винаги помни кръвта вода не става."

Струва ми се ,че ще има някакво завъртане на братята Михаил и Радо , да си разменят местата Thinking

Четвъртък

"Форест Гъмп."

Битката между гладиатори и старейшини с бягане (битката на Андрей) - Дилемата ми е Рълев или Мадагаскаров Stuck Out Tongue Winking Eye
Това за битката за бягане в четвъртък, го бях написал и беше само предположение, изобщо не съм сигурен дали това е битката.

# 999
Е то във Форест Гъмп имаше една любовна история с доста разминавания. Simple Smile

# 1 000
  • София
Влиза!!!
Не оставяйте да ви хвърлят грешна информация...
Доста явно са се хванали на въдицата за някакви неща....
Кога??
Кажете какво ще стане довечера за да проверим истинността на информацията ви?

Казах че е тази седмица....
Да кажат и достоверните....
Ще си говорим да....
Румба ти ли си  Satisfied ?? Щом си толкова убеден, трябва да си ти..
Аз ще ти повярвам, защото все ми се струва, че по някое време трябва да влезе.. Голям мерак има, ама все нещо не му достига. Да видим..

# 1 001
Всичко зависи от това какво е искал да подскаже nosmoky95. Ако е за игрите - първата голямото пребиване във водата 😉😁 , а втората голямото бягане. Ама ,ако е разместванията в чистилището, съгласна съм за Радо- Мишо и любовната история във Форест.
Лично мен не ме интересува как се движат нещата в чистилището. Видяхме кои са останали в последните 11- 12 човека ,всички други са дали фира. Ама ми е любопитно Цецо как ще го изфъчкат , че си е доста силен. Аз и затова си мисля, че тази вечер ще го командироват на чистилище, че ще е адски тъпо да отпадне без битка. А там нали имат съвет, а той не е от тихите води.

# 1 002
На снимката с Виолета не е Радо , а брат му според мен. Така че стига с този Радо и чистилището, едва ли отива там.
Сценарият е повече от безумен - дотолкова постоянно променящи се и неясни правил, че няма смисъл от никакви стратегии. Хубаво да има нещо ново и изненадващо, но да е едно, а не нон стоп като правило. Ето например- Виолета не прати силен играч в Чистилишето с идеята да не се върне за отмъщение  ( повечето следват тази логика) , а Вики реално си откупи мястото със 100 те Гриша. За Мартин пък сега даже и не знаеха , че е там и той се връща да отмъщава на Виолета, която не го прати него самия там ?! Логика -нулева. Не разбрах в крайна сметка с какво заслужи Виолета това отношение. По-скоро тя трябва да се чувства предадена даже. Прави си стратегии жената, властна е , леко дразнеща, но чак пък такъв злодей…
Другото е, че тези постоянни промени и изненади демотивират участниците и това се отразява на играта, на шоуто като цяло.

# 1 003
  • BG-DE
Защо да ги демотивират промените, развалят им коалицийките само🙂 В Сървайвър миналата година нарочно непрекъснато ги местеха също за да няма сигурни коалиции. Така е много по-интересно, иначе бушоните са ясни 🙂

# 1 004
Силният играч не го праща завърнал се изгубен, а конкурентно племе. Не им пука кого ще гони после, няма да е при тях.

Общи условия

Активация на акаунт