Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 326
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 255

Ето и снимки Grinning

# 256
И къде са трите племена или три различни флага да се веят  на племената ,че не виждам.Аз виждам 2 племена.И 2 табелки само .

# 257
Не е проблем да са две племена - ако е втора номинационна битка и Амазонките вече са изгубили първата.
Поне този спойлер скоро ще го отбием като верен или неверен - имаме само 4 седмици.
И все още не разбирам кой е нацепеният от пичуити, който на тази снимка е най-вдясно.

# 258
  • España
От Продукцията са можели да раздадат и на снимачния персонал екипчета на отборите , така хипотетично щяха да се предпазят от случаен теч на “информация” ….отдалеч иди разбери кой кой е…. Амаааа….като им гледам “лукса” ….едва ли ще им се откъснат от сърцето допълнителни разходи…..

# 259
Няма да се очудя ако скоро има разбъркване на племената на случаен принцип (подобен на tribe swap в сървайвър). Продукцията държи да дава силови игри, на които амазонките логично ще се дънят, а това не прави добро шоу. При гладиаторите пък структурата в племето е ясна и на всеки племенен съвет ще се номинират само Радо и Рълев (или братята им, ако влязат скоро в играта). И това е скучно шоу. Ето две причини продукцията да иска да промени играта, за да има повече интрига.

# 260
  • Варна
Абе продукцията толкоз парА за емнайсет вида и цветове екипи дала, сал за ново спално бельо в резиденцията се стиска, ми гнусно е, колкото е да се пере, фу.
Нямам търпение да почне прожекцията довечера! Simple Smile

# 261
Някой няма ли някаква информация относно фермата? Не съм виждала още такава.

# 262
И къде са трите племена или три различни флага да се веят  на племената ,че не виждам.Аз виждам 2 племена.И 2 табелки само .
Обаче ако са се състезавали само две племена, за какъв чеп са строили трите люлки отзад? Rolling Eyes

# 263
Според мен Люлките на смъртта и басейна с висилките отгоре са съораженията ,които не ги махат стоят от началото до края ,щото е трудоемко .

# 264
ИВ
Да, да, така е, тези съоръжения си стоят постоянно. Три люлки бяха и в битката между "моравите" 🤣 и "зелените" преди да сформират трите племена.
6-та седмица значи. 🤔 Това означава ли тогава, че тез двете все пак са Виолета и Никол (победила незнайно как при Изгубените и дошла при баща си):
Скрит текст:
Или Дени и Никол (а братя Василеви са изпратени в Чистилището... или поне Момчил, който преди това е отстранил Васил. Тупарев не може да не изправи роднини на елиминационна битка (тип Радостина - Анка Капитанка, Морунов - Андрей, Фифо - Чакала). Толкова много роднини е събрал. 🤣 Ще има "братоубийствен/и" дуели. Ще се леят сълзи, а той обича такива неща.).

А това Дунев ли е, или... Виолета 🤣🤣🤣:
Скрит текст:

Батката с перките
Скрит текст:

(Отново... за да оплакнем око... на дърти години 🤣🤣🤣)
... е много вероятно да е Мишо. Видяхме го как се справя на арената. Просто Васил беше безапелационин. И... сега ще ви "убия" (от смях) със следното предположение. Мишо е дал "моравия" си клин на брат си, щот... таз дължина не е "неговата" 🤣 (само късия си носи):
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 17:37 от Bilyana14.

# 265
Тази до Дени ми изглежда тая от Варна плувкинята.

# 266
Момичето в синьо в никакъв случай не е Никол. Ето как изглежда тя (от стори в инстаграм). На снимката момичето е много по-слабо. Дали не е едната близначка? Мисля, че Ива плувкинята също е по-висока и едра.

# 267
Bilyana14 как реши, че това е Никол Grinning Grinning Трябва 1 година да седи в изгнание, че да заслабне чак толкова Grinning

# 268
ИВ
Да, да, така е, тези съоръжения си стоят постоянно. Три люлки бяха и в битката между "моравите" 🤣 и "зелените" преди да сформират трите племена.
6-та седмица значи. 🤔 Това означава ли тогава, че тез двете все пак са Виолета и Никол (победила незнайно как при Изгубените и дошла при баща си):
Скрит текст:
Или Дени и Никол (а братя Василеви са изпратени в Чистилището... или поне Момчил, който преди това е отстранил Васил. Тупарев не може да не изправи роднини на елиминационна битка (тип Радостина - Анка Капитанка, Морунов - Андрей, Фифо - Чакала). Толкова много роднини е събрал. 🤣 Ще има "братоубийствен/и" дуели. Ще се леят сълзи, а той обича такива неща.).

А това Дунев ли е, или... Виолета 🤣🤣🤣:
Скрит текст:

Батката с перките
Скрит текст:

(Отново... за да оплакнем око... на дърти години 🤣🤣🤣)
... е много вероятно да е Мишо. Видяхме го как се справя на арената. Просто Васил беше безапелационин. И... сега ще ви "убия" (от смях) със следното предположение. Мишо е дал "моравия" си клин на брат си, щот... таз дължина не е "неговата" 🤣 (само късия си носи):
Скрит текст:
В Синия отбор при жените и аз мисля ,че е близначката ,телосложението ,ръста и косата на нея ми приличат .А тази русата до нея не е Виолета,защото Вили никога не ходи с къси гащи ,а с клин.Остава щерка и да е .

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 18:35 от Еlpida

# 269
Bilyana14 как реши, че това е Никол Grinning Grinning Трябва 1 година да седи в изгнание, че да заслабне чак толкова Grinning
Това беше брутално Joy

Общи условия

Активация на акаунт