Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 530
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 705
Да не са преснимВали битки пак 🤣

# 706
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз това щях да попитам 😊 В другата тема една дама живееща във Флорида писа, че си има наистина проспериращ бизнес.

Taзи тема я чета с едно око,за да пропускам спойлери за хора,които ме вълнуват (Момчи, Радо, Мартин етц)

Ако става въпрос за мен, реален й е бизнеса на Виолета.
Ето я https://www.myvsrealty.com/?UTM_source=GMB_listing&UTM_medium=organic
Сега дали е милионерка или прави пари,колкото да избута месеца, няма как да знаем.
Като гледам имотите,които менажира и дава под наем,са все кочинки в по-евтините квартали.Може да има и по-скъпи имоти,които да разработва.

# 707
Защо имаше коментар ,че утре някой от играчите  ще пострада при битка?Като гледам битката е въженце с плочки?Къде ще пострада?

# 708
  • Sofia
Защо имаше коментар ,че утре някой от играчите  ще пострада при битка?Като гледам битката е въженце с плочки?Къде ще пострада?
Явно ще има две битки.

# 709

Според мен Вики ще отиде при сините а пък Цвети ще я пратят в чистилището, Вики ще прати Виолета а пък Цвети като победи ще прати Николай.
Другия вариант е  Даниел да отиде при Изгубените и праща после Николай след като разбира че този играе двойна игра.

# 710
Абе моята теория все пак остава жива. Ако на снимката гладиатори и старейшини играят втора елиминационна и ги няма Мишо и Рълев, Радев има големи проценти да е при амазонките

# 711
Дали наистина, ако Цвети се върне при Старейшините, ще прати Виолета? Ако е така, ще е любимият ми епизод.

# 712
  • Sofia
Следващата седмица се връща мъж, а не жена.

Мишо влиза в играта следващата седмица.

Абе моята теория все пак остава жива. Ако на снимката гладиатори и старейшини играят втора елиминационна и ги няма Мишо и Рълев, Радев има големи проценти да е при амазонките

Последно?
Ако и първото е само теория,не ги пишете с такава категоричност.

# 713
С категоричност следващата седмица се връща мъж.Grinning

# 714
  • BG-DE
Ама кой 😊

# 715
Някой знае ли какво се случва с Теди /близначката/? Много ми харесва и в игрите и визуално. Притеснявам се, че когато разбере, че сестра й вече е напуснала играта, може и тя да се откаже. Ще е много жалко. Може би затова няма синхрони с нея. Може и на лична да ми пишете.

# 716
Обаче Димо каза и цитирам напълно дословно: "Днес един от вас отпада и се сбогува с мечтата си, вторият и третият ще се борят за мястото си в жесток елиминационен дуел. ...Само един ще се спаси." А от кадъра виждаме, че само един е отпаднал.

Обаче Ралица каза... и цитирам напълно дословно 🤣🤣🤣: "Цвети и Даниел, вие сте вторите номинирани тази седмица. Утре ще се изправите в битка за спасение срещу двамата номинирани от племето на Старейшините. А след това над двама ще надвисне дамоклевия меч на елиминациите. Накрая един си отива вкъщи рано-рано."

# 717
  • Sofia
С категоричност следващата седмица се връща мъж.Grinning
Това ясно.Не беше към теб.😉

Ама не щеш да ме успокоиш за ситуацията при изгубените.
Сърдита съм. Crossing Arms 😀

# 718
Хора, поправете ме, ако греша, но мисля че тези снимки на Виолета на острова, са доста по-напред в играта, виждаха се още 2ма или 3ма изгубени... Явно доста време ще откара там, ако още в понеделник Вики я прати, щом я няма на тази последна снимка, която коментираме.
Другото странно нещо, Димо наистина каза последният отпада, двама се бият на елиминационната. А Дани си е на снимката, Цвети също... Васил е ясно, че отпада, нещо се обърках, как двойна елиминация, а всички без Васко са там?

# 719
А бе хора само аз ли виждам на снимката при червени, някой зад Радо ? Дори се бях пошегувала , че или е Калоян доста приклекнал или Мишо. Американката я няма , а Вики е там. 2 + 2 за мен е равно на четири, ама пък знам ли от кога е тази снимка. На нея двама червени не се виждат и Ники и Калоян. Така, че може да греша и по- друг начин да са се завъртяли нещата. Със сигурност от утрешните номинирани трима са в играта, така че да видим как ще ни изненада продукцията утре.

Общи условия

Активация на акаунт