Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 512
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 735
Итересно е как старейшините са на съвет всяка седмица и толкова много от тях са стигнали далеч (ако спойлерите от топ 10 са вярни). Мастагарков и Елвиса да не вземат да се окажат машини в битките.

# 736
Итересно е как старейшините са на съвет всяка седмица и толкова много от тях са стигнали далеч (ако спойлерите от топ 10 са вярни). Мастагарков и Елвиса да не вземат да се окажат машини в битките.
Не е странно. След разпада на жълтите ще си имат доволен брой бушони.

# 737
  • Пловдив
Точно така мисля и аз .
Виктория си дава 100-те гроша отива при старейшините и гони Виолета !!!
Най-доброто отмъщение ще бъде🙃

# 738
Хм. По едно и също време в Чистилището са били и Виолета, и Момчил, и Радо. По досегашния регламент това е малко вероятно да се случи. Би означавало един силен играч да загуби 2 битки за влизане в племе, един - една и никой от тях да не си замине на съвет. Нещо друго се е случило, та дали Вики ще си отмъсти на Виолета веднага, ми е под въпрос. Дори допускам, че няма да има право да го направи.

# 739
ИВ
А възможно ли е думите на Димо да са някаква компилация и да имаме три битки 🤔:
1) Битка между четиримата. Първият се спасява, последният отива на елиминационен дуел.
2) Битка между втория и третия - победителят се спасява, победеният отива на елиминационен дуел.
3) Елиминационен дуел.
Не.
По точки 1 и 2 победените отпадат у няма точка 3.Това каза Димо.

# 740
Всъщтност дали не може да се предположи,че снимките от чистилището са преди да започне играта.Това са хора все от роднините,които най-вероятно са били заедно преди да започнат да пристигат.

# 741
Преди да започне играта? Те не влязоха с костюми в предаването тази година, получиха ги на арената.

# 742
  • España
Еее, нали видяхме, че в чистилището няма срок за пребиваване ( освен , ако не се откупиш със 100 гроша….засега , както знаем инфлацията в този формат е непредсказуема ) . Тоест не е задължително Вили, Радо и Момчи да са влезли по едно и също време ! Може Виолета примерно да се е задържала по-дълго под мотото “щом дъщеря ми се справи и аз ще мога “ и да се е засякла с другите двама в определен период ( от там и снимката ).

Видях , че някои се дразнят , за това ще питам в скрит текст  😉:
Скрит текст:
До къде ще стигне Румен ? И изобщо влиза ли в племената ?

# 743
А сигурно ли е, че на снимката са и Радо и Момчил? Взирах се доста, но не успях да ги разпозная .

# 744
От изписаното в темата Румен Радев не стига до племената. Не знам дали е достоверно инфо.

# 745
С този Румен Радев става досадно. Явно не влиза и това е.

# 746
Да, и аз от всичко написано останах с впечатлението, че този прословут Румен Радев не влиза. Не виждам и с какво толкова е впечатлил, че толкова да питат за него. Изглежда свестен и чувствителен, доста смачкан от престоят там, но не мисля, че има най-големи шансове да бие и да се спаси.
Дано съвсем скоро влезе Михаил.

# 747
Че те толкова време отделят на изгубените,  че почти никой няма как да впечатли с нещо . Според мен заслужава повече от разни други елементи по племената, да е в играта . Ама явно Тупарев не хареса това Joy

# 748
Продукцията не знам какво прави. Сюжетната линия на Мудева и Радев и всеки един техен синхрон досега трябва да завърши с тяхното срещане. Дали ще е в племето на амазонките, или на изгубените не се знае, но трябва продукцията да е намислила да ги събере.

# 749
А сигурно ли е, че на снимката са и Радо и Момчил? Взирах се доста, но не успях да ги разпозная .

Прилича на Радо на снимката, но не мога да съм 100% сигурна. Момчил не знам къде са го видели...

Общи условия

Активация на акаунт