Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 460
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 855
Сряда

"Винаги помни кръвта вода не става."

Четвъртък

"Форест Гъмп."
Предполагам пишеш кои отиват на съвет ?!
Сряда - червени
Четвъртък - сини

Simple Smile

# 856
Сряда

Четвъртък

"Форест Гъмп."

🤔 Форест Гъмп ми е любим филм, да няма нещо свързано с бягане - run, forest, run. Или с мидената ферма 🙂

# 857
  • BG-DE
Какъв е смисълът да се дават такива завоалирани спойлери? Ако човек знае нещо да го каже направо, а не да се прави на интересен и после да се започне едно безкрайно тълкуване 😊

# 858
Какъв е смисълът да се дават такива завоалирани спойлери? Ако човек знае нещо да го каже направо, а не да се прави на интересен и после да се започне едно безкрайно тълкуване 😊

Смисълът е да бъде по-интересна темата, а не скучна. Ама щом казваш, че не може,
няма повече да се правя на интересен.

Сряда
1. Старейшини
2. Гладиатори
3. Амазонки на съвет

# 859
  • Sofia
Горките Амазонки! Залагам за Гатьо или Цецо, коя ще е втората номинирана - не знам!

# 860
От амазонките номинирани ще са двама мъже, а не Гатьо и амазонка. Те са 5 жени на 3-ма мъже. Не вярвам да пуснат капитанството и да направят мъж капитан, което означава, че те имат 6 гласа. 3 от тях могат да дадат за Гатьо, 3 за Цецо. След това тримата мъже ще гласуват с три гласа по една от жените. Стават 3 на 3 и решението е на капитана, а тя е жена.

# 861
  • BG-DE
Nosmoky95, това е друго нещо, а темата си е достатъчно интересна 😊 И според мен Гатьо или Цецо ще са на пангара, а втората може да е Теодора 🤔 Е, те ако номинират двама мъже ще е доста самоубийствено, винаги съществува риск да загубят и двамата.

# 862
Сряда

Четвъртък

"Форест Гъмп."

🤔 Форест Гъмп ми е любим филм, да няма нещо свързано с бягане - run, forest, run. Или с мидената ферма 🙂
Може би има предвид онази игра в която Андрей от 3 сезон беше впечатляващ, когато бягаха в кръг и трябваше да минават по препятствията.

# 863
Въпроса е защо амазонките са последни, намирисва ми на саботаж от Гатьо и Цецо, след разговора в промото ,че били ги измъкнали, а те не ги почесват зад ушите, така че ще хванат дебелия край Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 12:21 от araselia

# 864
Nosmoky95 и Ковид, благодаря ви много за участието в темата!

А аз си мисля, какви ще ги свършат с капитанската игра. Тя е важна, защото може много да разбърка отборите. Тогава всичко до тук отива на кино. Може да има и гонене на капитан от играта. Нищо не е както през другите сезони. Момчил като нищо ще отиде в друг отбор губят и своя капитан и  така амазонките губят и отиват на съвет.

# 865
А аз искам да попитам, Амазонките стигат ли въобще резиденция докато са племе?

# 866
Скрит текст:
Сряда

Четвъртък

"Форест Гъмп."

Може би има предвид онази игра в която Андрей от 3 сезон беше впечатляващ, когато бягаха в кръг и трябваше да минават по препятствията.
Тази игра ще е за Радостин тогава, защото той е бърз и издръжлив. От Старейшините само Мастагарков като бивш футболист ще се представи по-добре, но очаквам те да са на съвет.

Бедрото очаквам да издъхне по-бързо и от някои от жените.

# 867
Дайте някой спойлер за Фермата!

# 868
  • София
Ковид подсказа.
И ако правилно съм разбрала подсказката му - Канатица ще загуби дуела. Новите играчи, които трябва да влязат в четвъртата седмица, ще отидат при тях.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:30 от Vivi

# 869
Реално 2 жени евентуално 3 жени , дано трима мъже влизат че да има конкуренция при мъжете че при червените няма изявен мъж който може да стигне до финала.

Общи условия

Активация на акаунт