Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 451
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 870
Скрит текст:
Какъв е смисълът да се дават такива завоалирани спойлери? Ако човек знае нещо да го каже направо, а не да се прави на интересен и после да се започне едно безкрайно тълкуване 😊

Смисълът е да бъде по-интересна темата, а не скучна. Ама щом казваш, че не може,
няма повече да се правя на интересен.

Сряда
1. Старейшини
2. Гладиатори
3. Амазонки на съвет

Това подреждане е подсказка, че във вторник Мартин ще се върне при Старейшините, или сините ще бият на капитанската, или и двете.

# 871
Сряда

"Винаги помни кръвта вода не става."

Четвъртък

"Форест Гъмп."

🤔 Форест Гъмп ми е любим филм, да няма нещо свързано с бягане - run, forest, run. Или с мидената ферма 🙂

С тичане е, не знам кой точно, но някой от участниците е избягал и екипа са го гонили и толкова е продължило, че са викали "run forest run". Кой ще е обаче не знам..

# 872
Румен Родев не влиза в племената на финал са Крум Рълев и моделчето Моника отпада поради здравословни причини топ 9 са Цвети Крум Момчил Моделчето Марто Виолета Рълев Радо и Дунев.Виолета Елвиса и Радо ще се върнат от острова.Извинявам се ако вече да коментирани тези неща

# 873
Румен Родев не влиза в племената на финал са Крум Рълев и моделчето Моника отпада поради здравословни причини топ 9 са Цвети Крум Момчил Моделчето Марто Виолета Рълев Радо и Дунев.Виолета Елвиса и Радо ще се върнат от острова.Извинявам се ако вече да коментирани тези неща
https://www.marica.bg/lajfstajl/izplazna-im-se-ot-ezika-ralica-p … li-igri-na-volqta

# 874
Това не е тройката на финала! В този сайт се пишат такива свободни съчинения,че не е истина....

# 875
Ох, сякаш не знаете, че жълтурковците преписват от бгмама. Изразено предположение тук се превръща във "факт" при тях.

# 876
Това не е тройката на финала! В този сайт се пишат такива свободни съчинения,че не е истина....

Слава богу, макар че може да е и по- неприятна.

# 877
  • Стара Загора
  И аз повярвах на по-ранен спойлер и понеже звучеше правдоподобно го шльопнах безразсъдно и после върви търси гинкобилоба.
 Двама сте, на които вярвам безрезервно Ковид и nosmoky95.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 15:51 от wanconboy

# 878
Жалко-че не е това тройката. Като махнем и Момчил, дано поне Цецо и един от братята Радо/Мишо да се е добрал.

# 879
Точно за Радо се писа първоначално, че стигал финала.

# 880
Жалко-че не е това тройката. Като махнем и Момчил, дано поне Цецо и един от братята Радо/Мишо да се е добрал.
Цецо го няма по снимките и не се споменава в деветката (Ковид не отрече), така че според мен става жертва на разпада на Амазонките.

# 881
Ох, сякаш не знаете, че жълтурковците преписват от бгмама. Изразено предположение тук се превръща във "факт" при тях.
Именно! Пишат си статиите с "информация" от форума и от социалните мрежи. Затова ви дадох и източника, за да си прецените доколко е вярно написаното. 😁

# 882
  • На морето!
А коя е тройката?

# 883
Иван Рълев, Мастагарков и Крум бяха?

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 14:06 от itshristina

# 884
Иван Рълев, Мастагарков и Крум бяха?
Ковид казва, че не са те.
“Моделчето” е Мастагарков, не Калоян, Калата явно не стига особено напред.

Общи условия

Активация на акаунт