Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 459
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 900
И аз съм много благодарна на nosmoky95. Златен.😁 И на Ковид благодарско,ама по- малко. Той само трошички ни пуска.😁
 Спойлерите до тук са :  Рълев печели. Момчи излиза с контузия преди финал, моделчето ми и той отпада малко преди финал . Знае се вече топ 10 избирайте двама от тях за тройката и готово.😁

Добре де 3 пъти ви казах, че Момчил не напуска с контузия, вие пак вашето си знаете.... Ето сега ви го пиша в прав текст кратко и ясно -
Момчил не напуска заради контузия !

Аз даже въобще не помнех за такъв спойлер и контузия на Момчи,а само че не печели ,но е в топ 10 Sweat Smile

# 901
Тази седмица капитанската битка елиминационна ли ще е ? Спойлерче Simple Smile

# 902
Кои са капитани? Ако Ники е сред тях, много е възможно. Очаквам го тази седмица да изпадне някъде по трасето... По един или друг начин...

# 903
  • Варна
Кои са капитани? Ако Ники е сред тях, много е възможно. Очаквам го тази седмица да изпадне някъде по трасето... По един или друг начин...

Амин 🙏

# 904
Извинете,
На кого викате Петър?

# 905
  • Варна
Извинете,
На кого викате Петър?

Извинете, вие гледате ли "Фермата"?

# 906
Не .Сериозно как Амазонките губят тази игра??? Нямам обяснение.Явно са били много зле на тоя пъзел

# 907
Свършили ли са снимките на Фермата?

# 908
  • софия

Добре де 3 пъти ви казах, че Момчил не напуска с контузия, вие пак вашето си знаете.... Ето сега ви го пиша в прав текст кратко и ясно -
Момчил не напуска заради контузия !

А напускането му има ли общо с онова обвинение, че е мамел в игрите?
Направо ми настръхва мустака, като си помисля, колко ли грозно могат да го нагласят .....
Харесвам Момчил.
Ковид, с игра на арената ли отпада Момчил или ...?

# 909

Би трябвало да са към края.

# 910
  • Варна

Би трябвало да са към края.

Свършили са.

# 911
Кои са на финала, ако някой знае.

# 912
Свършиха снимките на Фермата

# 913

А напускането му има ли общо с онова обвинение, че е мамел в игрите?
Направо ми настръхва мустака, като си помисля, колко ли грозно могат да го нагласят .....
Харесвам Момчил.
Ковид, с игра на арената ли отпада Момчил или ...?
Не няма общо

# 914
Аз вече взех да се съмнявам намерената страница със сценария от 11-та седмица дали е достоверна, 25 победи на Момчи, колкото и да го харесвам, не виждам как ще ги направи, а и там до колкото си спомням, беше намесен и Благо, който ми се вижда малко вероятно да се обърне и говори срещу него.

Общи условия

Активация на акаунт