Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 426
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 960
На промото утре не се вижда Цецо само , явно него гонят Старейшините

# 961
Нали се чудехме как Мишо е попаднал при старейшините, а Радо в чистилището? Вероятно така, чрез невиждано досега предимство за племето. Клетият Румен Радев ще има да преодолява вече двама свежи противници за влизане в същинската игра.

# 962
Интересни работи се пишат и преписват оттук.....
Само дето пак има много прах в очите....
Кой е казал че РР не влиза в игрите???

От профилите, които пускат реални спойлери, такова нещо не казвано по този категоричен начин. Предположения са.Казано е, че не стига далече или нещо подобно, което може да значи всичко, защото далече е относително понятие.

# 963
Аз ще ви кажа че РР влиза тази седмица

# 964
  • BG-DE
Искрено се надявам този спойлер да не е верен. Освен, че РР не ми допада то ще стане едно "Море от любов" 🤮 но пък ще активира Амазонките да ги отстрелят 🙂

# 965
Искрено се надявам този спойлер да не е верен, освен, че РР не ми допада то ще стане едно "Море от любов" но пък ще активира Амазонките да ги отстрелят 🙂

Верен е...
Грешните ще ги разберете на финала...

# 966

🥳🥳🥳

# 967
Ф

Някой не знае ли Ганьо Кеньо колко още ще трябва да го търпим и да му гледаме мазната физиономия ??

# 968
Аз пак мисля за това.

Сряда

"Винаги помни кръвта вода не става."

Струва ми се ,че ще има някакво завъртане на братята Михаил и Радо , да си разменят местата Thinking

Четвъртък

"Форест Гъмп."

Битката между гладиатори и старейшини с бягане (битката на Андрей) - Дилемата ми е Рълев или Мадагаскаров Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 13:51 от araselia

# 969
Аз си понаправих малко сметки без кръчмар и ми се струва доста вероятно РР да влезе. Очаквам тази-другата седмица чистилището да бъде напуснато от всичките му "коренни обитатели" и те да поемат кой към вкъщи, кой към същинските игри, а територията да се превърне в някакъв наказателен лагер, докато още я има в играта.

# 970
А не, тази седмица връщат по спешност Вальо Smirk

# 971
  • София
Тъкмо си нагласих алармата да ми звъни с "Добро утро, успешни млади хора" и ако го върнат, ще има нови бисери Grinning

# 972
А не, тази седмица връщат по спешност Вальо Smirk

JoyJoyJoy че позитивизма отиде на кино у младите хора на светилището, само Никол е вечно усмихната, олимпийско спокойствие има това момиче ,евала Hands Plus1

# 973
  • BG-DE
Къде изчезна nosmoky95 да осветли въпроса с влизането на РР 😂

# 974
Къде изчезна nosmoky95 да осветли въпроса с влизането на РР 😂

гаври се с нас, фенките на РР Worried Joy

Общи условия

Активация на акаунт