Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 547
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Купих си ново якe. Голяма дилема беше, но влезе ли ми муха в главата, докато не се купи, само за това мисля. За да има равновесие на мъжа също се купи яке. Доволни сме и двамата.

# 601
Хубава разходка с детето

# 602
Ние бяхме почти 3 седмици ваканция и после бях няколко дена болна и днес вече се пооправих и отидох на едно голямо и хубаво пазаруване със супер кеф . Не мога да твърдя  , че всичко което взех меше супер обмислено, но поне го харесах на пръв поглед Simple Smile За хранителни и напитки пиша Simple Smile

# 603
Два часа обсъждахме една мечта...още летя из облаците и съм там, на онова място, което ще създадем, живот и здраве, с моя любим след време. Мечтите дават сила за живот, сила за борба, сила за любов. Надявам се до сетния си дъх да не спра да мечтая.

# 604
Помогнах на дете и ми стана приятно и гордо. Майка му беше притеснена, не ми вярваше, но аз успях да реша проблема. След два дни нерви на работата доказах на себе си, че съм си във форма да работя.  Обадих се на шефа и се похвалих.  Сигурна съм,  че утре като ме провери и той ще е доволен.  Но най- много се зарадвах на облекчения поглед на майката.

# 605
  • Бургас
Цял ден в сладки разговори с колежката.

# 606
отидох на плуване вечерта . добре че се почувствах достатъчно здрава.

# 607
  • София
Купих си разни дрешки и нещица за мен си.
Преборих се с един казус,който изглеждаше безнадежден...Много съм доволна от себе си😀

# 608
Боядисаха си косата и се епилирах. Петък вечер предстои Grinning

# 609
Бях на фризьор. Не си смених прическата, но си оформих косата. Купих си пуловер и корсажче.
Сега пия горещ шоколад с мляко и се ровя във форума.

# 610
Правих йога вкъщи и си поръчах една книга с бонуси към нея.♥️

# 611
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Свалих си калъфа на телефона, който е от 2 части - предната е мека, но здрава - върши работа на защитно стъкло, задната е твърда. Изкъпах го със сапун и вода, посуших, прибърсах и самият телефон със спирт и вече се чете и вижда ясно! 😁

От извесно време нещо не се виждаше добре... Но вече е като нов телефона.
Подейства ми чудесно на душичката

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 16:33 от CvEtEmOe

# 612
  • Банско
Маска за коса, маска за лице и малко релакс с чаша пресен сок пред компютъра.

# 613
Къпане, маска лице, епилация, парфюм. За фон - чуден микс от спотифай. След малко кафе с приятелка, а по-късно заедно сме на концерт Heart Eyes

# 614
Сутринта релаксирах ,медитирах и си изпих чая на спокойствие и пълна тишина без телефон ,без интернет.
Подейства ми зареждащо!

Общи условия

Активация на акаунт