Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 549
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Лавандула ,аз не съм очарована от това ,че карам нощни смени.
След една 12 часова нощна съм като блъсната от влак и после възстановявам дълго време.
О и аз не харесвам късни смени. Но си спомних приятни неща от онзи период и колегите тогава. Понеже често имам навика да се връщам в миналото, съм забелязала, поне за мен, че в спомените винаги ми е лесно да видя хубавите неща и да оценя какво съм имала, а в настоящето фокусът ми все е върху някой проблем... но извинявам се за отклонението.
Направих си шоколадовия кекс, аз го обичам с кокосово мляко. Май на тези студени дни бая ми се услаждат сладкишите... Днес ми беше първи работен ден след празниците, беше ми ползотворно, но здравословно още не съм на 100%, студът си казва думата. Надявам се утре сутрин да не пропусна йогата пак 🍀

# 586
Снощи като ММ си легна по-рано си оправях плейлистите в Спотифая и потанцувах из хола : ).
Колко бързо се отдалечават младите години, понякога само музиката ги възкресява, защото всичко останало е изчезнало, дори и хората.

# 587
Бях на фризьор ❤️

# 588
  • Mediterraneo
Разходка на бърз ход по плажа, за половин час си направих плануваните крачки.

# 589
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Нов маникюр Heart Eyes

Семпъл и светло розов. Много нехарактерно за зелено-черната ми душичка, но ми харесва. И то много Heart Eyes

Уви, излезе ми през носа, че нещо не предвидих времето и закъснях за навсякъде Confused

Ще почивам довечера...

# 590
Купих си спална завивка само за мен. От години с мъжа ми спим с отделни завивки, аз ползвах едни от децата, на него преотстъпих лукса, дето се вика.  Сега си взех хубава, голяма и само за мен Simple Smile

# 591
Йога, а след нея дълъг, горещ душ.

# 592
  • Русе
Успях да кажа НЕ. По принцип ми е много трудно да отказвам. Днес шефката ми предложи уж повишение. Да работя още само по 2-3 часа дневно срещу допълнително заплащане. Колко добре щяло да бъде за мен, за развитието ми, щяла съм да се запозная с нови хора, професионалисти и т.н. и т.н. А аз се чувствам толкова уморена от работа, имам нужда от почивка, от развлечения, от пътувания и последното, което искам е още работа. Много гадно ми стана накрая, когато ме попита нямам ли нужда от пари, че отказвам работа. Надявам се утре да не ме привикат отново уж да ме повишават.

# 593
"Само" още 2-3 часа към обичайните 8 ли?!

Ходих на танци. Голямо удоволствие са ми.

# 594
  • София
Среща с три дружки на по вино, мезе и сладки приказки. За малко да не отида, бях скапана, премрузнала и само исках да си легна. Добре че отидох, беше голям смях и забава, разтоварих се чудесно.

# 595
И аз най-накрая се отчетох на пустата йога 😊 малко ми прималяваше в началото, но влязох в час, много съм доволна. После направих бавна разходка до вкъщи на свежия слънчев студ. Сега с удоволствие хапвам закуска и преглеждам служебната поща

# 596
  • Бургас
Току-що изгледах филма,който ме чакаше от Коледа. Попадна ми едно клипче,което ми грабна интереса...Тъжен е... Сега ми е криво...

# 597
Слънчева, бърза разходка с любима моя приятелка!

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 15:53 от Feliche

# 598
  • Mediterraneo
Ходихме на пазар за плодове и зеленчуци. Рядко се навивам, ама сега съм доволна. Иначе все от супермаркета ги купувам.

# 599
vesssrusss ,взела си правилното решение! След като се чувстваш уморена и имаш нужда от повече почивка ,отговорът ти е верен!
И какво означава ,че не ти трябват пари? Разбира се ,че ти трябват ,но не и за сметка на здравето ти!

Лавандула ,разбирам за какво говориш! Работила си с готини хора ,което е много важно.

Днес беше напрегнат работен ден!
На работа ставаме все по-малко ,но за сметка на това сновем навсякъде и огряваме навсякъде.
Днес си помислих за напускане.
Толкова се изтощих от предположения ,къде е следващото място на което е се наложи да огряваме ,че когато се пробвах бях изтощена.
Чудя се колко още мога да издържа на график с по 3 седмици и по един почивен ден и то след нощна.
Успях да подремна 30 мин. след като се прибрах от първа смяна
Сега съм си запалила ароматни свещи ,релаксирам и ви чета.
Това е една от най-приятните теми в която влизам.

Общи условия

Активация на акаунт