Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 146
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • Mediterraneo
Вчера отметнах ходене на зъболекар.
Днес си лъснах колата отвърте и отвън и изпрах стелките, напарфюмирах седалките и отново сепочувствах, както когато я изкарах от магазина Simple Smile
След малко отивам на кафе със сестра ми, което почти сигурно ще премине в аперитиви.

# 616
Понапънах се малко повече петъчно да отметна работа, която планирах за понеделник. Малко се натоварих, но съм доволна, и сега ще релаксирам цял уикенд. Няма да си покажа носа навън 😃 такъв студ е, ще си правя домашни педикюри и маски, може да пробвам морската луга, която от лятото ми седи в банята.

# 617
Маникюр и после чудесна разходка под падащия сняг.

# 618
Пак отидох на плуване. В този студ не се разхождам толкова бодро.
И една шина си направих против скърцане със зъби. Не че скърцам, но се хващам понякога да стискам зъби и това много поврежда зъбите.

# 619
  • София
Успях да свърша малко от къщната работа....след малко отивам да пия кафе с приятелка,която не съм виждала от много време...хубаво е да се възстанови контакт Heart Eyes

# 620
Станах рано, сготвих, направих сладкиш, пуснах пералня и сушилня, следобяд отивам на разходка и зей пазар. Нищо няма да купувам, така се заклех пред мъжа ми....уж Money

# 621
Разходка по морския бряг с чашка кафе в ръката.

# 622
Карах колело 2 км, плувах половин километър, джакузи 1 час,  сауна и пилинг маска.

# 623
  • Mediterraneo
Аз пък пуснах поредната поръчка, този път от Заландо. Миналата година удържах на думата си и не си купих нищо, освен едни дънки и една бяла риза. Сега си търся хубаво сако и официален панталон, поръчвам и връщам на поразия, дано улуча моите.

Направих торта за дъщеря ми, че утре е рожденичка.

# 624
голям студ е при нас. малка разходка и пускане на дрон . после бегом в колата и в къщи Simple Smile

# 625
Днес вече се стопли. Излязох на кратка разходка по слънчицето. Заредих се

# 626
  • Mediterraneo
Изчистих си къщата, смених спално бельо, прах, простирах. Па взех, че си сипах 2 глътки вино с обяда. Само толкова, че довечера ще водя детето на тренировка.

# 627
  • Бургас
Свърших си една от заплануваните задачи за вършене!

# 628
Отидох на разходка въпреки студа и после си направих чаша топъл чай у нас. Понякога малко трябва за да се чувстваш добре

# 629
Студ не студ разходките са много важни.Аз много ги обичам.Понякога ми липсва време за тях,но си крада.Днес от раз с влизане в магазин видях моят шал. Търся го от черният петък насам. 🤪 Прибрах се и се сетих, че днес има промоция на любимите ни бонбони.Ето повод за една екстра разходка.Прибрах се с кило б-ни “Моцарт”. 😂

Общи условия

Активация на акаунт