Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 142
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Подготвих и изпратих подарък на ценен за мен човек.  Знам,  че подаръка ще се хареса и нямам търпение за реакцията.
След напрегнатия ден сме решили да вечеряме на пицария.  Ей, така без повод.

# 631
и аз отчитам една разходка в една заснежена гора. Не беше затрупана, но на всякъде имаше сняг. Т.е. тамън.

# 632
Купих си цвете, което отдавна искам. Бъбрих си сигурно 30 Мин. с цветарката, подейства ми много добре.

# 633
Много хубава книга четох.

# 634
Може ли да споделиш коя е тя?

# 635
  • Mediterraneo
Аз си догледах сериала и ще се оглеждам за нов.
Насладих се на чудесното време, вчера и днес отново имаме пролетни температури, днес са цели 22 градуса, прелест!

# 636
Юхууу, минах на ехограф, за което се бях притеснила сериозно. И лекарят се оказа топ и аз Hug

# 637
Ходих на козметик, след малко пък отивам на йога.

# 638
  • При децата ми
След малко среща с приятелка.

# 639
  • София
Поръчах си книги, 3 за мен, 2 за децата. Simple Smile
Дотук с новогодишното обещание да не купувам книги, докато не прочета наличните. Simple Smile
Странното е, че за дрехи, чанти и друго слагам по количкитв, мисля, мисля и накрая се отказвам, викам си не са ми толкова належащи, ама за книги...
Иначе от вчера съм на нова длъжност,още свиквам и ми е голямо търчане и вечер съм труп. Затова си лягам в 21.00 часа втора вечер. Май и тая ще е така....

# 640
Дидка-бандитка ако лягаш в 21 кога ще ги прочетеш тези кинги ? Simple Smile
Aъ днес имах малка разходка , спрях на един паркинг в гората на път за работа и си направих малко снежно кръгче Simple Smile

# 641
Може ли да споделиш коя е тя?
" Забравените в неделя" е книгата
Днес бях с приятелка, която не живее в Бг и си прекарахме чудесно

# 642
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Отидох на УНГ, защото половинът от известно време казва, че хъркам. И като върна лентата - май има нещо. Все съм зла и недоспала, а ако ме оставят ще спя до 13 часа на обяд.
За сега - откъм носоглътка съм топ.
Продължавам да търся и друга причина освен 10тината килца, които трупнах "неусетно" миналата година.
И доктора потвърди, че и килограмите оказват влияние на хъркането...
Та така - напред към борбата за спокоен и пълноценен сън.
Стискайте палци!

# 643
  • Street of Dreams
Бандитка каза, че поръчва книги, не че ги чете. 😆

Днес бях на фризьор и стрелба. Смаях мъжете, не само с прическа.

# 644
  • София
Бандитка каза, че поръчва книги, не че ги чете. 😆

Днес бях на фризьор и стрелба. Смаях мъжете, не само с прическа.
А чета ги, чета ги. Намирам време - в обедната, докато поътувам, преди да заспя....Това е нещото, което гледам всеки ден да правя за себе си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт