Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 138
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Приключих книга за която бях скептично настроена и изобщо не е в мой стил (подарък ми е - "Любов на теория" от Али Хейзълууд), пък тя взе че приятно ме изненада.
Сега започнах друга, която не успях да прочета по Коледа.

# 646
Събудих се рано, по навик, пих кафе, и, легнах да си доспя. Спеше ми се. Отдавна не бях спала до 8.30. Снощи изгледах цял мини сериал до полунощ, вместо да заспя на подкаст или аудио книга. Давам си повече почивка. Шефа ми подари почивен ден за рожденния ден, без да си ползвам от отпуската! 🤩 Това никога не ми се е случвало досега! Награда за много работа напоследък. Ще планирам как да си прекарам деня.

# 647
Г-жа Рамацоти, благодаря, че сподели за "Забравените в неделя". Набелязала съм я, а след "Вода за цветята" се влюбих във Валери Перен и много исках да прочета нещо друго от нея Simple Smile
Преди малко изпратих мъничето при свекърва ми и сега пия второ кафе на спокойствие.

# 648
  • Банско
Купих си най-накрая трите книги, които исках! А пък времето навън ми се усмихна със слънчице Simple Smile

# 649
Измих си косата като хората,
Покрай всички болести, които ме застигнаха, възпаления на уши и какво ли не това е направо празник за мен.

# 650
  • Mediterraneo
Отметнах зъболекар и обядвах с група приятели. Много импровизирано, но пък много хубаво се получи.

# 651
Уших си рокля за хубав повод, нямам търпение да я облека!

# 652
Аз след 4 седмици ваканция и боледуване днес пак се включих в групата по гимнастика. И се опитвам да приключа една книга, която се оказа доста досадно написана, неочаквано , но пък ми е интересно кой е убиеца и искам да я прочета докрая .

# 653
Запазих си час за фотосесия за бременни! 🥰

# 654
Докато препусках по задачи витрина с намаления ме привлече.Не,че имах нужда от обувки,но влязох.Като започна едно пробване,все едно е от спешна необходимост.В крайна сметка си тръгнах с едни боти,които ми заспаха.Ще видя утре ще се докажат ли като удобни,както ги усетих в магазина.

# 655
  • София
За пръв път от месец и половина - кратка разходка в обедната почивка (още се възстановявам от навехнат лгезен и скъсани връзки). Е, и преди излизах - да си купя храна, по някакви задачи. Но днес беше безцелно, пекна слънчице, сложих слушалките и направих една кратка разходка около сградите.
Вчера си купих билет за театър, дано този път не ми пропадне.

# 656
Успях да си открадна време и да почета малко. Боря се с "Времеубежище", не ми допада, но ще я довърша.
Поръчах си и пребиотик.

# 657
Аз дочетох на бързо книгата, която не можех да оствая, но ми беше супер досадна . В служба на злото от Галбрайт - просто накрая я минах по компресиран диагонал. Ужасно разтеглена и пълна с глупости по моя оценка. Би могла да е написана по-добре. Защото имаше интрига и беше интересно какво става накрая според авторката.
И при нас вали сняг така че след работа и гимнастика ще мина през горичката.

# 658
Обяд с приятелка

# 659
  • Mediterraneo
След малко отивам да ям торта и да подаря подаръците на едни шестгодишен млад мъж, племенника ми.

Общи условия

Активация на акаунт