Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 138
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Пих кафе по пижама на терасата и слушах някакви заблудени птички да се радват на измамно топлото време днес.

# 661
  • София
Свърших си задачата... Сега ще офейкам за разходка с приятелка!

# 662
Пих кафе по пижама на терасата и слушах някакви заблудени птички да се радват на измамно топлото време днес.
И аз пих кафе и слушах гларусите в центъра на София, а мислено бях на морето. Animal ShellАко познаят, че днес ще е слънчево, ще направя голяма разходка с дъщеря ми. Дано е разговорлива, че ми се иска да разбера какво и е в душата, и в главата Simple Smile

# 663
И аз ще направя разходка , но в снега.   Гледам навън снежния човек от вчера. Планирам уикенд със сняг.

# 664
Моите планове за разходка отпадат за сега. Нас ни е натиснала отвратителна мъгла и не искам мъничката да я диша.
Пих кафе спокойно и без да бързам, следобед ще си обърна внимание на цветята, докато тя спи.

# 665
  • Mediterraneo
Аз се разходих добре. Вали тихо и кротко цял ден, не е студено, идеално за безцелно мотаене.
Сега вече съм под юргана с чаша чай и цяпам в нета. Имам 3 часа сама, ще се възползвам.

# 666
Пих кафе по пижама до късно.
След това си направих страхотна разходка в заснежения парк.
Гледахме с дъщеря ни любим филм.

# 667
Направих си нова прическа, чувствам се готино и свежо!

# 668
Наслаждавам се на тишината! Сама съм тази вечер, ако изключим младото зомби оттатък пред компютъра. Хапвам, пийвам, гледам телевизия на който искам канал, общо взето разполагам със себе си.
И си купих готини буркани за сол и захар, най-накрая! Сапунерка също купих, сложих на две декоративни щайгички филцова подложка да не драскат секцията и там ще държа лекарствата.
Дребнички неща, но ме радват.

# 669
Днес от фермерският пазар си купих шипков мармалад. Трета филия си мажа. Върнах се 40 години назад.

# 670
Спах до обяд.Гледах любим сериал,лежах си.Както си мислех,че няма да излизам,не ме свъртя.По тъмно излязох и обиколих квартала.Ами то било хубаво.

# 671
  • Бургас
Днес от фермерският пазар си купих шипков мармалад. Трета филия си мажа. Върнах се 40 години назад.
Това и аз бих си го причинила! Много го обичам! А и щом е домашен,ще е още по -хубав!☺️

Нагуших се до духалката на работа и ди направих горещ чай от бурбонска ванилия!

# 672
  • Mediterraneo
Ходих на мача на дъщеря ми. После се видях с приятели в заведение на плажа с жива музика, едни кубински ритми, пренесоха ме в Хавана. Вечерта успях и със сестра си да изляза. Абе, цял ден не се свъртях вкъщи.

# 673
Кафе пия и гледам балкана

# 674
Ева благородно завиждам.  И при нас е бяло, но няма планина.
Днес,  след тежко дежурство ще си почивам цял ден. Никой за нищо да не ме търси.

Общи условия

Активация на акаунт