Любители на котки - Тема 187

• 35 628
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Това като моята Лора.Котенце от баба,което на 3 м.си закарах в Благоевград.Живееше в една стая с булонката на съквартирантката.Носех си го в ръка без повод и чанта.Раницата на гърба и Лора на рамо.И така 2 часа влак до София,после бегом,щот имаше прекачване веднага,и 2 часа до Пловдив.Никога не се е дърпало или бягало.В купето ми седеше в скута.
Като стана на годинка,лятото си го върнах за ваканцията и леля веднъж каза"Лора има т..ки"😆
Стана Лорд.Огромен котарак с огромна глава и лапи.Оставих го на баба и биеше наред всички,без да има белези.Един съсед го отрови.

# 376
Колко хубаво, че Мъри толкова бързо се е отпуснала и търси контакт.

Аз идвам с питане. Бебето е пълно с бълхи, имате ли идея за него какво да поръчам?

# 377
  • София
Много хубаво! ❤️

Скрит текст:
При нас с Мъри само добри новини. След като ме нямаше три дни и половина, вкъщи ме посрещна нова котка - спокойна, социална, любвеобилна и игрива. Все едно друго коте. Сама идва да се гали и отърква в мен. Тази сутрин се събуждам и ръката ми виси отстрани на леглото, а тя си сложила главичката в шепата ми.
Беше ми трудно да повярвам, когато казвахте, че скоро ще се гушкаме с нея - но ето, почти се е престрашила да се качи при мен на леглото.
Щастливи сме двете с Мъри тази вечер Simple Smile

За кой ли път се убеждавам, че всяко живо същество има нужда от любов/ обич и че любовта прави чудеса (колкото и клиширано да звучи).
Липсвала си ѝ, NoProblems. А и ти говориш за нея с много обич и грижа ❤️
Горкото коте, поведението ѝ "крещи"- "Ще бъда най- доброто коте на света, само не ме оставяй сама!"
Как се е държала с човека, който е идвал при нея, докато те нямаше?

Права е Lusia: "тук се роди истинска приказка"- хубава приказка ❤️

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 12:54 от AnyHr

# 378
А аз пак рева...Много ме разчувства всичко покрай Мъри и новата й приятелка.

# 379
  • София
Радвам се за Мъри, много.
Ралица гледа отгоре и е доволна.

Днес Дейзи се лигавеше, въргаляше се по гръб на паркета. ММ ѝ се радва.
Аз се чудя как и защо ме избра. Сама дойде при мен.

Момъкът с който живееха под колите и храстите също расте. Не съм му виждала снимките скоро. Другият месец щели да му резнат малинките.

# 380
  • Бургас
Аз пък съм болна и от няколко дни се търкалям по цял ден като котките и ги снимам.
Имаше една поговорка: "Човек се простира според чергата си."
Ама в нашия случай е: "Котакът се простира според кашончето си."

# 381
# 382
Ох, тоя Харко колко е миличък ❤❤❤

# 383
Много са хубави всички, Норагами, прекрасна мацинка! И е обичлива.
И Сакура е прекрасна и обичлива.
А Тути май също иска да е бебе и да се вози в количката. Голяма хубавица е.
Лина е малка сладка буба, дано не се научи да къса книжки.
Дано не ги яде книгите, че ще ѝ стане лошо на кака. Книгите са на почит, свещенни, а китарите пазим като реликва. Заради тях изхвърли бюрото със стола и направих етажерка за книги със голям шкаф за китарите и отдолу празно пространство за Линка, хем дечко доволна, и Лина също, катери се на най - високото и ни гледа от там. А долу в празното пространство сложихме транспортната клетка отворена и там си крие играчки понякога.
От няколко дни се завира под завивките и си викам как диша бе, страх ме е и правя тунели, да влиза въздух и да излиза. Или търся къде ѝ е главата да открия носа. Слагам ѝ нейното одеалце да спи на топло, ама не... плътно при нас, ами ако съм заспала по - дълбоко и не я усетя? Flushed Или при дечко, тя пък хич не усеща даже, че е при нея. Уф бе трудно ми е с такива малки габарити 🤣, все я мисля бубичка. Иначе сега взе да става една такава дъъъългичка, много сладко като салам. 😂

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 11:51 от lusia

# 384
  • Бургас
И за мен бяха свещени книгите.
Докато тази мила бяла гад не се научи да "чете"

Тази книжка ми е от любима авторка, за съжаление не е единствената четена и е леко пострадала.
Другите са и препик@ни...
Но любовта е много силно нещо.

Ох, тоя Харко колко е миличък ❤❤❤
Много благодаря.
Много го обичам.

В крайна сметка ще им давам хапчета за обезпаразитяване и стискайте палци да стане.
После никой няма да ме гушка и цунка, ще се сърдят, но Мони е за ваксина другия месец и няма как.

# 385
  • София
От няколко дни се завира под завивките и си викам как диша бе, страх ме е и правя тунели, да влиза въздух и да излиза. Или търся къде ѝ е главата да открия носа.
Моят Харо беше същият. Взехме го на 45 дена може би, не помня вече. Беше януари и вечер го взимах да спи при мен, на топло. Ако някоя вечер не го взема идваше ми до главата и търсеше отвор от където да се мушне. Навира глава и търси Simple Smile
След това като захладнее, от септември, започна през деня да подремва под блузите ми Simple Smile Качва ми в скута, нарива глава и влиза. Смеех се, че съм нон стоп бременна Simple Smile

Сега ми липсва това. Аш и Оникс рядко спят завити. А и не обичат да са гушени и галени. Само когато те решат.

# 386
  • Бургас
Моите не спят завити.
За Харко зимата знам, Мони, живот и здраве, ще я видим.
Но пък Харко ми спи от дясната страна, с крачета на ръката ми.
И когато стане, малката го замества.
Бяха много щастливи допреди малко, играха с едни опаковачни ленти:

# 387
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте, взехме две котета от улицата, но се разболяха от панлевкопения. Въпреки лечението, преди седмица починаха за съжаление. Искаме да вземем други две. Какви мерки да предприемем. Изчистила съм с белина мястото където бяха, всичко ползвано е изхвърлено. Новите са на около 2 месеца и нещо. Първо мислим да ги тестваме и ваксинираме.

# 388
Прибрах се. Исках да отметна работни бумаги. Как?

Обичайно седя вляво на МОЯ диван в МОЯТА стая. Сега там седи Феликс. Кокорочо ми е от другата страна а аз по средата.

Прибрах се, казах Добър вечер както си е обичай. Никой не дойде да ме посрещне, да подуши торбата, да се отърка за храна.

П.П.

Обичайно тя е на гранули. Паучове само ако са Шеба. Той яде всякакви паучове и дояжда със суха от нейните марки.
От няколко дни и тя прояде пауч.

Дадох му на него че дойде да ми проси - бута ми се в краката. И тя дойде.

Сближават се след две години ...

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 20:24 от Поми

# 389
Див ме посреща на вратата. Само чака да се събуя и ме води към купичката си, мяукайки измъчено и жалостиво, все едно " Гладен съм, моля те сипи ми"
А купичката с гранули не е празна, чака си младежа пауча.
Същото е и сутринта. В 5 хапва гранули, без да ги доизяде. До 7.30 няколко пъти ме събужда и си чака пауча. Тази нощ ще опитам обратното ( хрумна ми докато пишех) в 5 пауча и да видя дали ще спи до алармата:)

Общи условия

Активация на акаунт