Любители на котки - Тема 187

• 35 630
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Много са хубави всички, Норагами, прекрасна мацинка! И е обичлива.
И Сакура е прекрасна и обичлива.
А Тути май също иска да е бебе и да се вози в количката. Голяма хубавица е.
Лина е малка сладка буба, дано не се научи да къса книжки.

# 361
  • Варна
Здравейте, отдавна не съм писала, само ви чета и се радвам на хубавите новини за котетата. Сакура вече се връща към познатите ритуали и ми пълни сърцето, Лина е супер сладка и дано котетата новодомци свикнат бързо с хубавото.
При нас с Мъри само добри новини. След като ме нямаше три дни и половина, вкъщи ме посрещна нова котка - спокойна, социална, любвеобилна и игрива. Все едно друго коте. Сама идва да се гали и отърква в мен. Тази сутрин се събуждам и ръката ми виси отстрани на леглото, а тя си сложила главичката в шепата ми.
Беше ми трудно да повярвам, когато казвахте, че скоро ще се гушкаме с нея - но ето, почти се е престрашила да се качи при мен на леглото.
Щастливи сме двете с Мъри тази вечер Simple Smile

# 362
Колко хубаво!❤️

# 363
  • София
Колко мило, душичка сладка, приела те е. И се е отърсила от стреса.

# 364
Браво!
Много се радвам.Heart

# 365
  • Бургас
Милата мацинка!
Благодаря ви от сърце, че я спасихте!

# 366
Разплаках се като четох да Мъри и NoProblems. И за Недоволна/ Ралица си помислих. Остави спомен за добър човек. И сега ако гледа от някъде там горе, и тя е щастлива.

# 367
Абе Мъри не случайно се казва Мъри... Wink

# 368
Няма проблем, не вярвах че това чудо ще се случи - Мъри да те приеме и да се отърси от стреса ще стане толкова скоро. Намерихте се и вече е твоя. Ти си й късмета и тя твоя.
Идва ми да подскачам от радост. Няма да е на улицата или приспана.
Сега вече ти ще мислиш за играчки и внимание. То горкото вече си е намерило своя дом и господарка. Ти си голям човек!

Много е хубаво размествания да се правят!

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 21:40 от Поми

# 369
Милата Мъри. С внимание и търпение, душичките отвръщат и търсят любов ❤

# 370
Лека нощ!

# 371
Браво на Мъри и на теб Noproblems! Не очаквах така бързо да се отпусне, но искрено се радвам!

# 372
Оле, че хубаво звучи! Момичета, тук се роди истинска приказка и все с положителни герои, шапки долу!  Недоволна, спи спокойно, Мъри е в прекрасни ръце! Вярвам в чудеса, по-скоро искам да вярвам, защото рядко ги срещам, но ето, че се случват!
Страхотни сте!
Да ви разкажа нещо смешно сега... Идва си дечко от училище, награбва Лина и гледам вдига й опашката и я гледа.  Казвам си малиии код кафяво ами къде съм бляла, а тя ми забива въпроса " сигурно ли е,  че Лина не е Линчо" Joy Питам я това от къде се взе, момиченце е и търся снимките от началото на темата да покажа.Joy Та сестричката на Линка ‐ Рейчъл вече е в ново семейство и се оказало момченце Радко Joy Та падна голям смях как дечко я гледаше само, питам я, ако беше момче ще я върнеш ли, а тя "аааа не, то като се кастрира пак не го знаеш какво е " Та така посмяхме се от сърце за Рейчъл-Радко,  значи нашата мома е била единствена с 2 братчета. Heart

# 373
Lusia,
Разсмя ме.
ММ им викаше по едно време джендъри на нашите Wink

# 374
  • София
И нашият Наско в обявата беше "синеока принцеса". На всичкото отгоре беше на 6-7 месеца! Как не са разбрали? Когато дойде в нас, директно се скри под един стол. И там си живееше. Слагахме под стола храна и вода. За да свикне с нас, дъщеря ми лягаше на пода и го галеше. На 3-4-ти ден изведнъж разтревожено ми казва: "Мамо, пък там ѝ е подуто!"  Е, измъкнахме го насила и видяхме каква е "подутината". Joy Още се смеем като се сетим. Joy И от Анастасия стана Атанас. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 18:05 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт