Любители на котки - Тема 187

• 35 638
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Amy, поне знам къде отива.
Най-хубавото е, че се съгласиха да я вземат.
Стана им жал, а и са напълно наясно , че не я ли вземат тук няма кой да осинови коте със специални потребности.
Трудно й е, жална картинка е как влачи крачето, но поне спасихме другото, имаше вариант и двете да са увредени.
Това са задните лапи, гумите минаха през тях.
Те поеха цялото й лечение, ние платихме само операцията и първите разходи.
На мен това ми е достатъчно, свекърва ми се влюби в нея, тя е същата като мен, затова у тях имат прайд.Joy

# 346
  • София
тук няма кой да осинови коте със специални потребности
Намират се и такива хора.
Тъмната котка от моята снимка е без преден крак. Стопанинът е искал да осинови коте с подобни проблеми, но нещо се е отчаял от НПОта и повече не иска да чува за подобни. Накратко... отказали са му. Пробвал е няколко пъти.
Към бенгалката беше с резерви. Не знаеше как ще се сприятелят с неговата.
Той трепери над котките си.

Видях картинката с котешките възрасти. Моите диванета са по на 30. Ама са си бебета Simple Smile
Мисля, че бях гледала някаква формула за пресмятане на възрастта.

# 347
Ивекс, като стане време, пиши ми да ти намеря какво и как дадох на моите за да не се стресират с полета.

В неделя ще събираме четирите котки. Няма как да ги разделим по стаи, защото етажите са отворени, но се надявам огромното пространство да им позволи да се нагодят някак. Много ме е страх, много.

Ето я едната ми бъдеща госпожица, която страшно ме обича и ми се радва

# 348
Колко опасно е ако не даваме котешка трева или малцова паста?
 Днес след почти 6 месеца пауза, купих капки и обезпаразитих Див. Два часа милия беше муден и странен в поведението си. Разгледах дали се виждат някакви паразити, че малко се притеснявах от дългата пауза, нямаше.

# 349
Нори, успех!
Къщата е голяма, ще се нагодят.

Ще пиша, аз също мислех нещо да вземем. Досега не съм ползвала и ще имам нужда от помощ.

# 350

Пазителката на бебето Kissing Heart

# 351
Нори,успех и от мен!

Ето за котешките години
https://miau.bg/n-83334-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D1%81%D0%B5_%D1%81%D … D0%B8%D1%82%D0%B5
Моите са младежи,на 25.

# 352
Лелеее Лина е за ясла на 2 годинки, а кака ѝ я учи с нея стихотворения на Ботев. Joy Казвам ѝ, аз на 2 годинки ти пеех "хей ръчички" и стихчето за пиленцето, а тя щяла да я прави професор направо. Joy и като гледах как отегчено слушка Лина, чак заспа, май ще трябва да порасне още. Grinning

# 353
  • София
Ивекс, като стане време, пиши ми да ти намеря какво и как дадох на моите за да не се стресират с полета.
ГАБАГАММА? Помня че ти бях писала за това. Но май съм загубила рецептата от ветеринарят. Ще я изнамеря ако се разровя по снимките на диска.

Успех със събирането. Стискам палци да се разберат децата.

# 354
Точно габагамма беше, като я пъхах в едни страхотни за даване на лекарства лакомства от джулайвет, ще ги снимам после. 1 час май преди пътуване се даваха, държа ги достатъчно дълго и да не се крият в новият апартамент, ами да опознават без страх, та нямаше никакъв момент на стрес от смяната на дома им. Не знам как щях да се оправя на проверката на багажа без това хапче, хем и с него драха, ама вяло и без зор. По време на полета и пътя след това спаха в повечето време или си гледкаха само. Единствено аз ревах през целия полет, защото Ади мяука едни пет минути, но не беше с мен, а с брат ми на друг ред. Бени и той мяука малко, но много малко, а дори до ветеринар обикновено опищяват света.

Мерси red_soul, Ивекс! Неделя ще ги местя, извънредно и неочаквано рано, та изпуснахме момента с фелиуей предварително и там ще го включим. Бени е с успокояваща каишка, на Ади и коконите ще взема при нужда също. Друго не се сещам какво да направим.

# 355
Нори, ще се разберат.
Ще отнеме време, но ще свикнат.
Все пак и "двата комплекта" не са живяли самостоятелно досега, това го отчитам като плюс.
Записвам си, ще говоря и с ветеринарите.
Досега не ни се е налагало да ползваме, Топче и Уши от малки ги свикнахме и няма проблеми. С Ушатото беше по-голям зор, защото дойде при нас 4-5 месечен някъде, но сега е пушка, толкова пъти е летял вече. Много му е интересно, дори го изкарваме и извън клетката, но не всеки път позволяват. Стои си в скута на мъжът ми и гледа.

# 356
На добър час на преселниците и здрави нерви за стопаните им. Любовта всичко покрива. Ще се случат нещата по най-добър начин!

# 357
Добро утро! Сакура е виновна😊

Нямах волята да стана,въпреки миризмата на изгорено.

# 358
  • Варна
Т'ва филийки с активен въглен ли са hahaha

# 359
Т'ва филийки с активен въглен ли са hahaha
Хапнах си ги.😊На детето сложих нови.

Общи условия

Активация на акаунт