Любители на котки - Тема 187

• 35 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Оле, да 🤭🤭🤭 как ги обърках само 🤦‍♀️. Те и двете котки на Барби са ми на сърце.

Две да бяха, то цяло стадо.

# 511
На малките, които спаси им забравих имената. 

Тръгнах да поръчвам от зооплюс обаче не иска да ми пусне поръчката с наложен платеж 🙁. При вас ставало ли е така? Сигурна съм, че имах и някакъв промо код, но изчезна и той. Утре ще пробвам пак.

А има ли някакви признаци, че едно коте скоро ще бъде отбито?

Изобщо не си спомням Тобчо как спря да суче, но той 5 месеца цока 🤣. Сигурно и още щеше, ако имаше кой да му дава.

# 512
  • София
На малките, които спаси им забравих имената. 
Скоро имаха имен ден - Вяра, Надежда и Любчо. Heart

# 513
  • Бургас
А моят Харко не беше съскал докато не доведохме Мони. Май не е и знаел, че котките имат и такава опция.
Сега съска много измъчено и смешно, но с желание да отговаря подобаващо на дамата.

Барби, чудесни сте!
Да са живи и здрави малките крачета, да тичат и малката да расте щастлива и да ви радва!
Нали белият е Любчо? Голям хубавец.

Ушатото е като за реклама на Уискас. Много е хубав!

# 514
  • София
Тръгнах да поръчвам от зооплюс обаче не иска да ми пусне поръчката с наложен платеж 🙁.
Аз изобщо не виждам такава опция.

# 515
  • До морето...
Morkovelka,и на мен ми се е случвало. Питала съм и от Зооплюс са ми отговаряли,че става така, когато някой от продуктите го няма на склад.

# 516
Офф, мога ли да нулирам поръчка 😠? Пробвах да видя ще имам ли опция наложен платеж, защото одеве автоматично си го избра, реших да махна и едната храна да пробвам ще се поръча ли. И взе, че автоматично ми поръча само едни консерви, а искам и още неща 😡
Успях да я нулирам. Трябвало е време, за да я отчете явно.
Сега пробвах пак само с гранулите, които махнах пак не искаше с наложен платеж, смених с банков превод и ми изпълни поръчката 🤦‍♀️😳😆. Луда работа. Утре ще я пусна цялата с плащане с карта то се е видяло.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 04:02 от Morkovelka99

# 517
Да ви се оплача.

Скрит текст:
Намерих го на метростанция Жолио Кюри. Не летеше. Крилата му бяха здрави. Нямаше рани. Писукаше когато го галех (може и от страх да писукаше).
Купих геврек, надробих, но не яде.
Ходих на 3 часово платено обучение и си казах, че ако някой не го е изял като свърша ще го прибера. Щях да го сложа в някоя кутия на балкона и щях да го пазя от децата Simple Smile
Не беше оцелял. Не беше нападнат от животно. С фенерче го търсих.
И макар, че гълъбите не са ми любимци ми е тъпо. Ако го бях взела щеше да ми умре в ръцете.
Скрит текст:
Гълъбът не успях да спася, но мисля да спася три рижковци от улицата. Майката ги отби и трите девойки (май само момичета останаха) обикалят района. Не са кастрирани и скоро могат да станат майки.

Ако някой си търси рижа мадама мога да осигуря. Макар, че "собственикът" дето си отглежда котката пред вода ще каже "откраднаха ми ги".

И днес ги хранихме. Много гладни бяха и една супа на Косма май не им стигна.

Ето ги и моите диванета.

Дейзи е по-тежка от момчетата Joy

В момента върлува птичи грип. Най-вероятно това е причината да умре и да не го е изяла някоя котка.

# 518
Morkovelka99, само веднъж съм поръчвала мрежа за терасата от там и също нямаше опция наложен платеж, т. е. имаше и като исках да я приключа имаше съобщение, да избера друг вид плащане.
Много хубаво като се прибера от работа (вече започнах и на другата) да имам много за четене и прекрасни снимки на котета!😻
А на нас честито! Лина със засилка отвори комарника на терасата и сега я проучва калпазанката. Расте, сладурее, ама и все нови щуротии мисли. Терасата е обезопасена с мрежата, ама се чудя още🤔 като тръгна на работа дали да не я затворя и да излиза под контрол с нас. Даже сега ми е хладно ама ей на кибича с нея да я опознае. 😁
И на височко ѝ е добре. 😄

# 519
Л
Красавец. Нашата Оливия също обича да позира

Чудни котачета видях.
Нопроблемс, браво на вас с Мъри

# 520
  • Стара Загора
Мария, белият е Любчо, да, но по-често се обръщам към него с Любославе (крещейки), защото е голям дивак и постоянно бие някоя девойка.
Вяра ѝ викам Вера или Вералина, тя е душичка, ама много пердах яде от брат си.
Локума (Лакмус я наричам аз) и Чумито са ви ясни.
Иначе Надка, която е при родителите ми си живее живота и е тръгнала към затлъстяване, сигурно е по-тежка и от Любослав. Само Вера е нюню с размерите на 4-5 месечно коте.

Танче, ти по-добре познаваш стадото ни от ММ, на него му отне година да започне да различава Вера и Любослав Grinning Дори и сега ги нарича мъжкият и женската, а не по имена.

# 521
  • София
Танче, ти по-добре познаваш стадото ни от ММ, на него му отне година да започне да различава Вера и Любослав Grinning Дори и сега ги нарича мъжкият и женската, а не по имена.
От опит, от опит! Joy Така сме многодетните ... Joy

Цитат
Само Вера е нюню с размерите на 4-5 месечно коте.
Koлко кила е? Преслава си остана около 2 кг. Обаче вчера я видях да бие Рижко. Joy А той стои и я гледа хем пренебрежително, хем недоумяващо! Joy Но интересното е, че не ѝ отвърна.

# 522
Ивекс, и аз не очаквах, а най-лошото е, че понеже не може да стигне женските, бие Ади и сега Ади го съска и се крие само като го види. Но може би е права бившата му шефка, според нея е нормално Бени да реагира така, защото само той е живял дълго на улицата. Не знам какво да ги правя, но ще се наложи да си поседя вкъщи известно време.

# 523
  • София
Barbie, много обичам такива краченца 🥰
NoProblems , 🤗 👏
Ивекс , много красиво момчето 😻
И този уникален Сина 😻
Много, много красота в тази тема! ❤️

И един спомен от фейса- Блеки на 2 ❤️

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 14:22 от AnyHr

# 524
Нори, не само това.
В нов дом са и са 4-ма вече.
То аз бих се стреснала камо ли котките.
Ще свикнат, за плюс считам че не са живяли самостоятелно досега.

Общи условия

Активация на акаунт