Колко често пият мъжете ви?

• 13 056
  • 324
  •   1
Отговори
# 60
Значи като ви чета съм завършен алкохолик по лекарско предписание.Възможно е някога си личната лекарка да се е пошегувала,че една чашка вечер червено вино би ми се отразило добре,ама и повярвах.Та всяка вечер по една чаша червено,е понякога си правя паузи ей така.Та за пиенето това от мен.

# 61
  • Германия
Мен също ме боли глава от Бейлис и всякакъв сладък алкохол.

Аз от известно време монах само на сладък алкохол - Бейлис обожавам просто! Другото което пием са разни коктейли на винена основа, Хуго, Белини и подобни. Бира, вино, ракия и подобни не пия, чисто и просто не ми харесват на вкус. Но глава не ме боли, дори да попрекаля малко не знам какво е махмурлук 🤷🏻♀

# 62
Мале много трезвеници у тоА форум Joy
Моя мъж не пие особено, много рядко по повод или лятото някоя бира. Аз обаче си пия всяка вечер по чаша вино. За разпускане, да, щото тодлъра ми е изпилил нервите. Имаше една книга "why mommy drinks" Wink

# 63
Когато се налага - например домакинът настоятелно твърди, че трябва да ми налее нещо, защото му развалям кефа, като стоя на празна чаша пия водка.
Това сериозно ли се счита наложителна причина?

# 64
Нациите които пият ме кефят повече от нациите които не пият Wine Glass

# 65
  • По света и у нас
Единият ми бивш пиеше по една бира вечер, или чаша вино. Той искаше и аз да пия с него. Виждала съм го с чаша уиски също така. Тогава вече повдигах вежда.

Другия харесваше разни брендита и си пийваше по едно вечер. Може и две да са били. Понеже аз не съм контрольорка и не го спирах, чистачката му един ден ми каза че се наливал всяка вечер и му направихме забележка на майтап. За разпуснато поведение.

Татко ми въобще не пие само като имаме гости или ако си сложат специална вечеря на пасата. Той харесва един нетипичен алкохол … като вино но горчиво леко, забравих му името.

# 66
  • Berlin
Не бих била във връзка с непиещ мъж, да ми брои глътките и да ме гледа накриво като си сипя нещо.
Пием често по бира или чаша вино вечер, когато излизаме може и повече.

# 67
  • Melmak
Пелин?

# 68
  • По света и у нас
Да Пелин

# 69
Прави ми впечатление, че тези, които не пият изобщо, съдят пиещите. Всеки да си пие каквото иска, ако не граничи с алкохолизъм си е съвсем нормално. Това, че някой не пие си е негов избор, и е супер, но нека не се налага и на околните, в случая на половинката, която си пийва някое и друго питие.

# 70
Червеното вино е доказано, че действа положително за сърдечни проблеми и държави като Франция с висока консумация на такова според статистиката страдат там по малко от сърдечно съдови заболявания. Казвам го като човек, който не обича особено много виното.
За бирата също има някои ползи, но поне не е пълна с химии като безалкохолните газирани напитки, че дори и някои натурални сокове.
И пак не разбирам, каква е драмата за ежедневна консумация в малки количества на алкохол?

# 71
  • Пловдив
Нациите които пият ме кефят повече от нациите които не пият Wine Glass
Нациите, които не пият, са същите, при които жените ходят задължително забрадени. Wink

# 72
И аз от години не пия, много рядко, но по повод на темата си сипах чаша вино. Наздраве на всички непиещи!
Истината за алкохола от Достоевски:
https://blog.freeunibg.eu/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D … 1%81%D0%BA%D0%B8/
Laughing

# 73
  • Варна
Прави ми впечатление, че тези, които не пият изобщо, съдят пиещите. Всеки да си пие каквото иска, ако не граничи с алкохолизъм си е съвсем нормално. Това, че някой не пие си е негов избор, и е супер, но нека не се налага и на околните, в случая на половинката, която си пийва някое и друго питие.

Да бе, направо се скъсвам да се налагам. Нямам си друга работа щото.

# 74
Вкъщи консумиращият алкохол съм аз. Обичам да си сипя чаша вино, да си направя джин с тоник, да си отворя бира. Сега съм бременна и няма как, но щом приключа с тази задача, отново ще се върна към социалния си навик. Не се наливам, храня се здравословно и тренирам редовно, така че не виждам драма в питие вечер.
Мъжът ми пие няколко пъти в годината или ако го поканя да ми прави компания.

Общи условия

Активация на акаунт