Instant Pot - тема 4 - мнения, рецепти и съвети

• 58 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Сливен
на ръка,махам уплътнението,има разни капачки,които също се свалят и се мият.Нямам съдомиялна,в упътването би трябвало да пише дали може в съдомиялна.

# 691
  • На брега на реката
Може в съдомиялна, но аз не го правя. При пластмасата се забелязва едно стареене, когато се  ползва миялна, а аз искам да го избегна.

# 692
  • София
В миялната. Уплътнението е евтино, не мога да се занимавам да го свалям.

# 693
  • Berlin
За силиконовия ринг ли става въпрос? Аз го свалям и всичко в миялната, а ринговете ги сменям от време на време.

# 694
Някой купувал ли е резервен капак под налягане за Instant pot duo crisps air fryer?
На моя днес му видях сметката, а в официалния сайт няма в момента.

# 695
Не съм. Но продавам моя запичащ и от двете групи ми изтриха/отхвърлиха поста. А нямат наличности.

# 696
  • Враца
ИП имат добри промоции за 3 дни от днес на 4 уреда, ако някой си търси.

# 697
На мен ми трябва другия, който е за под налягане.

# 698
Здравейте,
Искам да си купя комбиниран мултикукър и гледам днес промоциите в сайта на ИП. Спряла съм се на Pro Crisp и цената ми се струва много добра (450лв.) Бихте ли ми казали, дали е най-доброто съотношение между цена и качество?
За първи път ще си купувам и тепърва ще се учим вкъщи да готвим в него.
Благодаря.

# 699
Аз съм много доволна точно от този.

# 700
Благодаря за бързия отговор, а възможно ли е покрай черния петък да му падне още цената?

# 701
  • до най-прекрасния мъж
Добър е, много е добър даже. Цената няма да падне повече. Във ФБ групите се писа, че ще има мини черен петък  и цените на участващите продукти ще са същите, на които ще ги пуснат и на истинския черен петък.

# 702
Някой спомня ли си от кой сайт се поръчваха преди време резервни кошници за Instant pot? Помня, че я получих с превозвач и до там...

# 703
От техния си.

https://instantpot.bg/produkti/rezervni-chasti/?_paged=3

Гледай и в аксесоари, и в резервни части, че и в двете има различни.

Каква кошница си търсиш?

# 704
Този го знам, трябва ми чужбинския.

Общи условия

Активация на акаунт