🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 1

• 42 752
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Половината си признават, че са много зле в десертите и не кои да е десерти, ами генерално в десертите тоест едната половината от готварството им е абсолютно чужда. Друг пък изобщо не знаел да готви това чудо на чудесата чийзкейкът. Дядото ти пък не щял да се състезава и оставял децата да се бутат, ама разбира се, както си го каза той нали напоследък са му любими кулинарните предавания и решил да се види по телевизията. Наред с това изведнъж изскочи отявлен веган с твърди убеждения да не пробва желатин и отказва да пробва изцяло тортата. Изобщо положението е - хвани единия удари другия.

# 481
  • София
Най-трудното решение на журито: как да изгоним само 1 от 4-5-6-7 за гонене?...

# 482
  • София
Нямам думи за участниците тази година. Не мога да повярвам, че е нямало по-кадърни хора на кастингите

# 483
Нямам думи за участниците тази година. Не мога да повярвам, че е нямало по-кадърни хора на кастингите

Имало е сто про, ама са решили да правят продуцентски интриги. За момента от тая купчина хора само Марианна ми допада.

# 484
Аз гледам със закъснение и съм в недоумение, че пържените картофи ги затрудниха.
Освен че са некадърни, участниците са лишени от базови кулинарни познания и въображение..

# 485
  • Sofia
Такива некадърници досега май не е имало 😤

Липсва ми шеф Ангелов,да им обърне чиниите на главите 😄 ,това заслужават 😶🌫

# 486
Какви принципи бре, мен, ТИ СЕ ИЗЛОЖИ НЕ НА ШЕГА! Няма значение дали е агар агар или желатин, ФАКТ Е, ЧЕ ТИ ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЕШ КАК ДА ГО ПРИГОТВЯШ ТОВА НЕЩО.

# 487
Човекът вкъщи си е правил печен чийзкейк, а пък тези луди хора сега го карат да да го готви суров, че и с желатин дето такова чудо не в виждал. Ама ха, те ще му казват какво да прави. Я си прави каквото си знаеш. И странното е, че същата работа беше и при предното му готвене- Кустев му даде жокер да не слага кожата, той обаче въпреки, че не е готвил шаран твърдо убеден си го готви с кожата. Много несериозно.

# 488
Тази година мотото на кастинга е било - елате куцо и сакато, покажете какво не умеете. Егати бездарниците, учудена съм, че знаят да си включат котлона. Съжалявам, че избрах МШ пред "Ол инклузив". Другата събота ще се поправя.

# 489
Ами, повечето сте казали каквото има да се каже, ама и аз да се включа в хора. Очаквах журито да ми е проблем, но не, дори напротив. Това жури ми е по-забавно, по-разчупено и някак са ми по-приятни. От професионална гледна точка обаче не съм сигурна, че могат да оценят адекватно ястията. Не знам дали е сценарий или има друга причина, но сякаш в голяма част от случаите избират все някакви недостойни ястия за победители. Вчера някакви обикновени пълнени ябълки, днес пържолки с гарнитура, въобще интересните ястия, които виждам да се готвят не им дават поле за изява и това ме дразни. Обикновени ястия мога да гледам във всяка кръчма. Иначе си спомних какво още му харесвах на това предаване, винаги като го гледам и ми се прияждат някакви неща. В резултат, днес врътнах две основни и един десерт, само докато го гледам. Но очакванията ми участниците да се развият може и да не се реализират. Някой знае ли къде могат да се гледат старите сезони безплатно?

# 490
  • София

MasterChef - Епизод 8, Сезон 8 (30.01.2023)

# 491
  • София
В пълен потрес сме (семейно). Лично аз също съжалявам, че гледах това, а не друга ТВ.
За да си спасим някакво (бъдещо, ама не е обезателно да се случи) удоволствие от формАта, с жена ми обсъждаме да не гледаме 2 седмици и да прескочим от-някъде-нататък. Някои от сънуващите, че готвят, барем ще са се събудили у дома.
ПС. Mari_Mar , благодаря ти за грижата и труда.

# 492
но сякаш в голяма част от случаите избират все някакви недостойни ястия за победители.

Това не е никаква случайност. Според мен журито въобще не оценява реалистично участниците, сигурно четат това, което продуцентите им са написали на аутокю.
Това е единственото ми логично обяснение защо посредствен готвач като Мис Каприз [Лора ли е, коя е] тая седмица я възнаграждават за посредствеността.

# 493
Аз гледам със закъснение, но от задачата с чийзкейка направо и мен ме е срам, а само гледам. Всички са за изгонване.

# 494
  • пустинята Гоби
На мен пък ми е интересно да гледам пишман кулинари, защото се припознавам в тях Trollface .

Чичо Митко, чичо Митко, кожичката пак спаси Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт