Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 65 115
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • BG-DE
Благодаря, значи аз го бъркам с нещо друго 😊

# 106
  • Sofia
Грабвай го от някъде, ще се влюбиш .

# 107
Ani Nishane не е ли клонинг на Бакара руж или бъркам 🤔
Не, всъщност нямат нищо общо. Съвсем друго направление е Ани. Аз го имах в оригинал и го размених, но нещо пак ме влече и май ще си взема на Дивайн.
А как е на Дивайн? Аз имам от друга марка и за мен е една от най-красивите ми ванилени аромати.

# 108
Не знам на Дивайн как е, чувам хубави отзиви, но не съм го тествала лично. Склонна съм да го взема от Дивайн, не ми се дават пак пари за оригинал. Ако пак ми омръзне, поне няма да ме е яд.

# 109
  • Sofia
Не, всъщност нямат нищо общо. Съвсем друго направление е Ани. Аз го имах в оригинал и го размених, но нещо пак ме влече и май ще си взема на Дивайн.
А как е на Дивайн? Аз имам от друга марка и за мен е една от най-красивите ми ванилени аромати.
Точно такъв е, сега си пръснах малко. И някаква лека нотка на коняк долавям. Красив, много красив. В списъка на постоянно присъствените ми е. Щото имам и други, които се чудя как да изразходя и такива, които харесвам, но няма да подновят. Този ми е голяма любов.

# 110
Ani Nishane ...Аз имам от друга марка и за мен е една от най-красивите ми ванилени аромати.
На коя друга марка е твоят?

# 111
  • Бургас
Не, не си приличат изобщо.Не понасям Ани, много труден парфюм, предпочитам Бакара.

# 112
  • BG-DE
Заинтригувахте ме с това Ани 😊 и във Фрагрантика мненията са противоречиви 😊

# 113
  • Deutschland
Menerva, при нас дали има къде да се тества? Дъглас? Физически магазин ме интересува.

# 114
Menerva, при нас дали има къде да се тества? Дъглас? Физически магазин ме интересува.
Не знам за Германия,но в БГ е само в магазини с нишови брандове,няма го в Дъглас и Сефора.
Когато пробвах оригинала на Ани си каза-мм,да приятно парфюм,че,за мен много лесно и ставащо за всеки сезон и за навсякъде:) Но не го поисках .Това лято една наша съфорумка ме пръсна с версията на Дивайн- пощурях......толкова хубав и лек, шоколадово-алкохолен аромат не бях мирисала.Като много леко шоколадово парфе е на моята кожа със съвсем малко коняк или ром. Веднага го поисках.

# 115
Ани имам аналог на масло от Чужбина,  според мен е топла, мека ванилия, улегнала, представям си я на някоя облечена в бял пуловер жена над 40, с чаша топъл чай в ръка през есента. Май го описах по-хубаво отколкото усещам самия парфюм, за мен е малко... не скучен, ами не знам не е кой знае какво всъщност, не съм пробвала оргинала. С толкова много ванилии се заредих напоследък, че взеха да ми омръзват. И да не съм безполезна да ви похваля Идол на Ланком от Рефан номер 181 е, направо се влюбих, имам оригинала, този на Рефан е една идея по-искрящ и свеж, нежен, не е изобщо натрапчива розата в него, да не кажа че не се усеща почти(не съм любител на тежки рози). Този е прекрасен... Вървя из къщи и си пръскам през час, два ей така за кеф 😄 Ще ми се да е малко по-траен, сложих си 1:1 капки уж. От сайта им капсулованите парфюми без никакви капки ли са?

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 14:51 от morgana999

# 116
  • BG-DE
Тук никъде не съм я засичала тази марка Нишане. Следващата седмица ще гледам да проверя и в парфюмерия Schuback, там има голям избор от нишова парфюмерия но не храня големи надежди 😊

# 117
В parfium.bg има доста аромати на Nishane.

# 118
На Дивайн какво друго си струва да се пробва? Не фигурира нито едно тяхно предложение на първа страница, а имам спомен, че съм чела похвали за тяхната Череша на Т.Форд, но само до там са ми спомените. Grinning В момента имат -40% намаление, това добра оферта ли е? Grinning

# 119
На Дивайн какво друго си струва да се пробва? Не фигурира нито едно тяхно предложение на първа страница, а имам спомен, че съм чела похвали за тяхната Череша на Т.Форд, но само до там са ми спомените. Grinning В момента имат -40% намаление, това добра оферта ли е? Grinning

Вдигнали са малко цените и намалението не е толкова видно. Аз съм купувал на Диван парфюми по 19-20 лв., като качество много ми харесват, но трайността им при мен е 2-3 часа. Сега, след почти година се е увеличила двойно, но пак не изкарва повече от 6 часа.

Общи условия

Активация на акаунт