Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 65 131
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
От поне година цените на Дивайн са такива, но често пускат промоции. 40% е добре, според мен. 30-35лв за 100мл...
Делината, Черешката също са много добри от по-масово харесваните. Аз имам много любимци от там, да не кажа, че основно от там пазарувам. 4-5 часа изкарват повечето при мен, но то си зависи и от вида на парфюма.

# 121
На Дивайн какво друго си струва да се пробва? ..
Аз съм поръчала на сестра ми Ани на Нишан и Наксос на Ксерджоф. Ани лично го пробвах ,а Наксос ми казаха,че е траен и много близък до оригинала.Иначе каквото съм пробвала на Дивайн не е много трайно за моите изисквания. Черешката на ТФ я имах,трайна е и тя също.

# 122
  • BG-DE
И при мен каквото имам на Дивайн е много нетрайно 3-4 часа мах но повечето като близост ги докарват.

# 123
Като изключим черешката на Том Форд Дивайн наистина не издържат повече от 3-4 часа. Но пък са по 100 мл, нищо не пречи да се подновяват на тези цени. Така че съотношението цена-качество е перфектно. Още повече, че са много, много добри копия, при определени парфюми почти неразличими от оригинала. Чисти, хубави аромати, без гаден остатъчен мирис и ако човек иска да пробва нещо много близо до оригинала, но оригиналът е 400-500 лева, това е идеален вариант. Безбожни са цените на някои нишови парфюми и е просто безумно в днешно време да се инвестира в много такива.Е, ако някой не може да живее без Делина, няма лошо да си направи удоволствието да си я подари. Но ако Делината на Дивайн или на Армаф е 95% като оригинала, и ми носи същото усещане, ще се замисля и то доста.

# 124
  • BG-DE
Черешката на Дивайн прилича ли на този на Зара?https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Cherry-Smoothie-72492.html

# 125
Много приятна и много реалистична е черешката на Дивайн. И трайна. Не харесах тази на Зара, пробвах я в ринг мола, в началото супер остра и рязка, направо реже. След като се поразходих, изпих едно кафе, поразгледах магазините и от време на време проверявах, как се развива, омекна и стана приятна и се засилих отново към Зара с намерението да си купя едни 30 мл. Тествах пак, блъсна ме в носа режещата нотка и си казах, че не съм готова да се жертвам в първия половин или един час да изтърпя това чудо, за да се порадвам на аромата впоследствие.

# 126
  • BG-DE
Благодаря 🥰 и на мен черешата на Зара никак не ми допадна, затова и питах доколко е близка с тази на Дивайн, защото ако са силно подобни не си заслужава да я поръчвам 😊

# 127
Здравейте, някой има ли отзиви за парфюмите на Yodeyma? Те също са аналог на маркови, но трудно се намират във физически магазини да се пробват тестерите. Имате ли представа къде ги предлагат, че ми ги препоръчаха като много трайни.

# 128
  • BG-DE
Преди години на фризьорката ми в София от Yodeyma бяха изпратили кашонче с мостри на парфюмите им и оферта ако иска да ги дистрибутира. Тогава пробвах доста от тях и мога да кажа, че са като всички останали имитации някои са сполучливи други не толкова. Тя ми подари тогава три от парфюмите, защото нямаше намерение да се занимава с дистрибуция,  Ейлиън, Нарцисо, а третият не го помня но с нищо не ме впечатлиха вкл и трайност. За времето си обаче цената за крайния клиент беше доста висока, но пък близо 50% от нея отиваше при дистрибутора 😊 BTW те също са испански и всъщност качеството им е подобно на това на Дивайн 😊

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 10:30 от Menerva

# 129
Преди години на фризьорката ми в София от Yodeyma бяха изпратили кашонче с мостри на парфюмите им и оферта ако иска да ги дистрибутира. Тогава пробвах доста от тях и мога да кажа, че са като всички останали имитации някои са сполучливи други не толкова. Тя ми подари тогава три от парфюмите, защото нямаше намерение да се занимава с дистрибуция,  Ейлиън, Нарцисо, а третият не го помня но с нищо не ме впечатлиха вкл и трайност. За времето си обаче цената за крайния клиент беше доста висока, но пък близо 50% от нея отиваше при дистрибутора 😊 BTW те също са испански и всъщност качеството им е подобно на това на Дивайн 😊
Да, аз също чух, че ги предлагат по фризьорските салони основно, имат и сайт, но като не мога да усетя как мирише и само, че е имитация на някой парфюм не ме устройва Явно нямат физически магазини.

# 130
  • София
Знаете ли дали  има имитация на Van Cleef ?
Влюбих се в : Van Cleef & Arpels Bois Dore

# 131
Не знам за Вас, но за мен качеството на парфюма включва трайност и наситеност. Иначе за какво качество говорим?! Да не преувеличавам, но десетки имитации на маркови парфюми от неизвестни марки съм пробвала и - аромат едно към едно, но трайност - плачевна.

# 132
При мен винаги неприятните аромати са най-трайни хаха. Но да не слагаме под общ знаменател всички. Има прекрасни и трайни имитации, също така и изключително скъпи и нетрайни оригинали.

# 133
  • София
Някой да си е купувал наливни парфюми от Парфен, но в разфасовки различни от предлаганите, които са 125 и 250мл.? Или поне тестери от наливните им предложения? Имат няколко, които ми представляват интерес, но са само наливни с безумните милилитрови колби... Писах им с питане по въпроса, но нямам отговор.

# 134
Има ли имитация на новия парфюм на Джими Чу Fever?

Общи условия

Активация на акаунт