Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 65 173
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Някой да е пробвал Reve d'Escapade в имитация на Айфел? Woody, Smokey усеща ли се или е основно превземаща роза?

# 166
  • Sofia
Ходих днес в магазинчето на Витошка с българска роза да тествам новите парфюми, но ги няма, няма и да ги има.

# 167
Аз понеже живея в Казанлък,а фабриката на тези парфюми и козметика е в едно близко село (Черганово). Обадих се да питам как и къде може да се видят о тестват тези парфюми. Собственикът ми обясни ,че имат тестери по 8 мл за 10 лв и може да си поръча който желае-просто още не са качени на страницата,но при запитване-телефон или имейл, ще ви доставят😁. Също каза,че тези парфюми ги произвеждат на "ишлеме" за други страни и суровините са мн. качествени. Аз мисля тези дни да отскоча да ги тествам😂😂😂😂

# 168
  • Варна
Аз понеже живея в Казанлък,а фабриката на тези парфюми и козметика е в едно близко село (Черганово). Обадих се да питам как и къде може да се видят о тестват тези парфюми. Собственикът ми обясни ,че имат тестери по 8 мл за 10 лв и може да си поръча който желае-просто още не са качени на страницата,но при запитване-телефон или имейл, ще ви доставят😁. Също каза,че тези парфюми ги произвеждат на "ишлеме" за други страни и суровините са мн. качествени. Аз мисля тези дни да отскоча да ги тествам😂😂😂😂
Че те на тестери от 8мл излизат по-евтино от флакона 55мл ако се сравнява цена за милилитър!!!???!!!
Има наистина доста интересни неща, но и също много от обичайните дизайнерски(Пако, Версаче и т.н.). С тези цени не ми е ясно от маркетинговият им отдел, как мислят да се позиционират и да са конкурентни, особено на пестеливия български пазар.
Наистина съм много любопитен и ще съм благодарен за отзив!

# 169
  • обл. Шумен
На "ишлеме" за други страни ? 😵 Дали наистина ще са толкова качествени?
Да, тъкмо това се чудех и аз - на тези цени, както намаля работата напоследък....
Накрая да не стане - тествайте оригинал, че да знаете дали да си купите качествена имитация. 😝

# 170
Разбира се,че ще пиша като ги тествам....Аз също съм доста объркана...Ако бяха само "ниш", разбирам...Ама с тея "масовки", аз тестер оригинал ще намеря за тея пари...
На мен по интересни са ми скъпите на Рефан на Maison. Ама си мисля,че на тая цена пък по -добре от скъпите арабелки😂😂😂😂

# 171
  • Deutschland
За кои страни? Вероятно под друго име ги продават. Те и Заг изнасят, ама аз не съм ги видяла, а не е като да не обикалям като бай Ганьо из Европа.
Тестери бих си взела, голяма опаковка на такава цена абсурд. И за скъпите на Рефан се отнася.

# 172
  • BG-DE
Сега като стана на въпрос се сетих, че миналата година в Майорка видях магазин на Рефан и там май също имаше такива розообразни шишенца но не съм сигурна, че са същите, защото го открих случайно ден преди да си тръгнем и то след края на раб. време та зяпах само през витрината 🙂

# 173
  • Варна
Здравейте, на страницата на Гиза са писали, че излизат в отпуск в периода 25.09-06.10, ако планирате поръчки от там, да си знаете.

# 174
  • Варна
ГИЗА ще са в отпуск в следващите две седмици 25.09.-08.10.
Тъкмо да втасат новите аромати, преди да ги посетя.

# 175
Преди няколко дни писах тук, че Q by Dolce & Gabbana Dolce&Gabbana на Заг Зодиак ми е нетраен. Снощи пръснах два - три спрея на тениската, с която си легнах да спя. В момента я подуших и аромата си е там. На дрехата си стои уверено 24 часа и си се усеща. Да, трябва да си доближа носа до дрехата, не се усеща от разстояние. Но си се усеща и то ясно. Очевидно моята суха кожа го поглъща. Скин аромат е, но на дрехата ми "държи" вече 24-ти час и си се усеща. Завиждам на тези късметлии, които могат да задържат върху кожата си тази красота.

# 176
  • Deutschland
В хладно време Q е топ, в жегите само мускуса усещам.
Солар, а City of stars пробва ли?

# 177
Да, пробвах го. Взривно цитрусово начало, което бързо - бързо се прибира и изчезва /на моята кожа!/ и се превръща в някакво "пудрено цвете" /неопределено за мен/. Със смесени чувства съм. Защо напоследък ги правят толкова слаби и бледи, не мога да разбера. Това, ако имаше "мощност", щеше да е уникално просто! Защото не ми прилича на нищо познато като аромат. Пудра и цитруси. Комбинацията е интересна.

# 178
Извинете, пропуснала съм, чие е изпълнението на City of Stars? Мнооого ми похвалиха оригинала и съм склонна да стрелям на сляпо с една имитация.

# 179
  • Deutschland
На Заг.

Общи условия

Активация на акаунт