Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 198
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Някой има ли каталог на Мартинез или да знае кои оригинали отговарят на 114, 399 и 307? Благодаря!☀️

# 181
114 на Мартинез е L'Interdit, 307 е Olympea, но 399 не открих такъв. В сайта на Мартинез парфюмите са с номер и "аромат сходен с...", така че на всеки номер е написано и името на оригинала, можете да ги откривате с търсачката.

# 182
399 мисля, че беше Dolce Garden пробвала съм го в магазина и ми хареса, после го търсих в сайта и аз не открих, може би са го спрели.

# 183
114 на Мартинез е L'Interdit, 307 е Olympea, но 399 не открих такъв. В сайта на Мартинез парфюмите са с номер и "аромат сходен с...", така че на всеки номер е написано и името на оригинала, можете да ги откривате с търсачката.

Благодаря!

# 184
Момичета, като споменахте Martinez, някоя пробвала ли е техния very good girl. Дали е хубав и близък до оригинала? Не ми се поръчва на сляпо вече..

# 185
Здравейте, пълен лаик съм относно парфюмите и идвам да се допитам до вас. Преди години ползвах Giordani Gold Incontro на Орифлейм, който не откривам никъде към днешна дата.
В другата тема ми подсказа една любезна дама, че  бил двойник на
Bottega Veneta. Той обаче ми идва скъпичък и искам да попитам за по-достъпен подобен аромат. Проучих, че тези аромати се водят шипрово-цветни, но идея нямам как да открия подобни. Всяко безцелно мирисане на парфюми в даден магазин завършва с провал.

# 186
Преди няколко месеца от квартална парфюмерия си взех едно доста масивно шише имитация на Интердит. Няма свършване ( понеже е 100 млн и няма отмирисване ). Днес се зазяпах по надписа на шишето да видя фирмата производител и взех да търся в нета. Ами то в емаг пълно с всякакви. Ще сложа линк, трудно ми е да се ориентирам по шишетата кой кой имитира. Може ли да ми помогнете с имитациите на Том Форд на кои точно парфюми са и ако видите нещо нишови изимитирано да споделите.
Качеството на това, което имам е топ, без преувеличаване .
https://www.emag.bg/parfiumi/brand/grandeur-elite/c
Ако някой компетентен напише кое какво е ще е супер

# 187
Къде има изибокс? Пише безплатна доставка

# 188
# 189
А на кой производител е Вашето?

# 190
На същия на който са тези посочени в линка от емаг Grandeur elitte

# 191
В сайта perfumesfrom dubai пише кои аромати копират.

# 192
  • Deutschland
Вчера счупих Burberry Brit на Заг, който вече не се произвежда мисля. Добре, че не е траен, та не ухае цялата къща.
Много исках го разнося на кожа, обаче нямах късмет.

# 193
Някой дали знае парфюмите на Бруно Банани дали са имитация на някой от по-популярните и скъпи марки?

# 194
  • BG-DE
Не, доколкото знам са си техни собствени композиции.

Общи условия

Активация на акаунт