Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 65 173
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
Здравейте!
Подариха ми парфюм на Мартинез, номер 151 и съм влюбена в аромата.
Прочетох, че много наподобява CHLOE, понеже не съм го пробвала в оригинал, искам да попитам наистина ли наподобява оригинала?
Искам да си поръчам оригинала на парфюма.
Това ли е?

Излизат ми доста варианти като напиша CHLOE и не знам кой да си закупя Simple Smile

# 151
  • Варна
Здравейте, може ли да ми препоръчате мъжки парфюм на рефан за 23-годишно момче?
Ако няма да е таен подарък, по-добре сам да си избере. На тази възраст си е абсолютен мъж, а парфюмът е много субективно възприятие.
Например моят син е на 15г и харесва предимно тежки аромати и такива от 70-те и 80-те години.

# 152
Ре, първия и третия на кои са имитации?
Първият е Angels' Share By Kilian, творият е Black Phantom
Ще взема първия, много се захласнах по описанието. Лошия момент е, че нямам търпението да изчакам да отлежат, а тези на Гиза са така ..
Много благодаря
Сред други имитации има ли ги поне да го помириша?
За да добиете представа от Blach Phantom ,може да помиришете  Insomnia на Мартинез(първият, който е черен). Той също е копие на Kiliahn

# 153
  • Бургас
Искрица, да този е първия класически Клое с много рози.

# 154
Другарчета парфюмни ,вижте какво открих.
https://www.aroma-essence.eu/bg
Български аналози на нишови парфюми. Най-долу, на нови продукти. Малко са се престарали в цената, а пробички не виждам да има.  Rolling Eyes

# 155
  • Deutschland
Браво, че има родно производство, ама цените на парфюмите са ми too much.
Иначе има интересни неща.

# 156
  • Sofia
Ако ги има и тях в магазините, където предлагат и горните парфюми, ще мина да пробвам. Пише трайност 24 часа. Може пък наистина много да са се постарали и да си струват.

# 157
  • BG-DE
Преди години съм виждала тези парфюми в шишенца като цвят на роза в едно магазинче за козметика на кръстовището на Витошка и Солунска след Магама но не знам дали още съществува.

# 158
  • Sofia
Още ги има в това магазинче.

# 159
  • обл. Шумен
Преди няколко дни си поръчвах мострички от Иво /Заг/, но Nina Ricci Premier Jour го нямаше. Днес ходих до един магазин, казаха ми че отдавна не го зареждат, даже не можа да го намери в списъка, каза ми че явно гледам стар списък, незнам този в табличката от кога е.
Жалко за парфюма ако го спират, на Рефан не ми харесва. 😭😭😭

# 160
  • Някъде там
Благодаря, ухае ли като този на Мартинез?Или по точно Мартинез едно към едно ли е с оригинала Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:11 от Искрица

# 161
Мъжкият This is him на Zadig&Voltaire има ли имитация?

# 162
  • Варна
Мъжкият This is him на Zadig&Voltaire има ли имитация?
И аз го търся от някоя от българските фирми. Има го в Парфен, но при техните цени, не ми се купува на сляпо.

# 163
Скрит текст:
Благодаря, ухае ли като този на Мартинез?Или по точно Мартинез едно към едно ли е с оригинала Simple Smile
[/spoiler]
Нямам опит с имитацията на Мартинез. Препоръчвам този на La rive, dupe на Chloe е. Доста е траен при мен.
Скрит текст:

# 164
  • BG-DE
За Chloe edp определено по-добре Мартинез или D&P. На La rive всичко, което съм пробвала е супер нетрайно, а и като имитации не са нещо Уау,  започват добре но после завиват в някаква тяхна си посока 😊

Общи условия

Активация на акаунт