Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 130
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, някоя от вас използвала ли е La Rive Vanilla touch?
Харесвам аромат на ванилия, преди купувах хубави от Зара, но в един момент спряха да пускат само ванилия. Сега видях новата серия, вие също сте писали за тях, но парфюмите на Зара вече не са особено бюджетни, а не са и от най-трайните.

# 271
Евтини алтернативи на 1 Million Paco Rabanne са Halloween Man Halloween, Club de Nuit Man Armaf , Tag-Him Prestige Armaf за мъже.

# 272
  • Deutschland
Момичета, някоя от вас използвала ли е La Rive Vanilla touch?
Харесвам аромат на ванилия, преди купувах хубави от Зара, но в един момент спряха да пускат само ванилия. Сега видях новата серия, вие също сте писали за тях, но парфюмите на Зара вече не са особено бюджетни, а не са и от най-трайните.

Аз! За парите си е добре. Средно траен, приятен. Имитация на Бомбшел :

# 273
Фрау, благодаря за ревюто. Цената му е доста ниска, 90мл. за 11 лева и нещо, което според мен е съвсем прилична. Преди купувах 80мл. на Зара за 20 и няколко лева, но ги спряха.

# 274

Да ви питам,на ей тоз парфюм ,някой знае ли добра имитация? Гледам че Гиза го имат, предполагам са го докарали👀🧐... За др фирма,не знам....Че оригинала много ми хареса 😁

# 275
  • Пловдив
Щом Ви харесва оригинала купете си го.В parfiumo.bg e 54 лв, a в elinor.bg 55лв.за 75 мл.Експериментирането с имитации май е по-скъпо.

# 276
  • София
Напоследък тук удрям на камък с отговорите, но пак ще попитам нещо Grinning
Ароматната аура на Гиза /Кензо/ какво точно излъчване има? Четох във фрагрантика, описват го като повече сладък, т.е. явно не прилича на Олимпеа? Даже има мнения и за унисекс. Не мога да си представя на какво точно мирише безсмъртничето, надявам се да не е някакъв клонинг на лайка/маргаритка? Някой може ли да го опише, моля?

# 277
Тези мейкъп днес направо полудяха. Коментираният от мен аромат на Ейвън вчера беше 24 лева и стотинки, сутринта днес беше 25 лева и стотинки, а сега е 51 лева......

# 278
Синеочка, благодаря ❤️,права си....Не бях го търсила да видя как върви😘

# 279
Sliver, много е уютна Ароматната аура, усеща се кипарис и сол а накрая гушливо Тонка боб. Няма безсмъртниче за мен, напомня на олимпея леко, но е различно. Най-вече го отличава кипариса.

# 280
  • София
Sliver, много е уютна Ароматната аура, усеща се кипарис и сол а накрая гушливо Тонка боб. Няма безсмъртниче за мен, напомня на олимпея леко, но е различно. Най-вече го отличава кипариса.

Милка е писала "безсмъртниче" във върховите нотки Thinking

# 281
Признавам, че в началото е леко по-странен аромат, но аз с времето се влюбих в него, не от пръв поглед. Сега не ми прави впечатление началото, развитието е много добро.

# 282
С удоволствие подарих Ароматната Аура на приятелка. Ужасен, ужасен парфюм !
Той и Белугата са ми най малко сполучливите от Гиза. Този кипарис просто разваля всичко.
И да,  наистина напомня на Олимпея.
Ако я харесваш нея може и да ти допадне, но тук има една грубост, която липсва в Олимпея. Подведох се по отзивите във Фрагрантика и сгреших .
Но пък на приятелката и допадна:)

# 283
  • София
Той и Белугата са ми най малко сполучливите от Гиза. Този кипарис просто разваля всичко.
Ако я харесваш нея може и да ти допадне, но тук има една грубост, която липсва в Олимпея. Подведох се по отзивите във Фрагрантика и сгреших .

Точно началото ме притеснява и му се чудя вече три дни... Но май ще изчакам някой да го пусне в размени Grin

# 284
А на мен Белугата ми е един от най-любимите.. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт