Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 057
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
Здравейте! Моля да ми предложите парфюм момина сълза /за подарък/. По възможност да е капсулован, а не наливен Stuck Out Tongue Winking Eye
https://mecenatshop.com/naturalen-parfyum-s-aromat-na-momina-salza-50ml-8255
Благодаря! Поръчах си и за мен 5 от другите натурални аромати Joy

# 466
  • обл. Шумен
Оффф...и аз я загледах тази момина сълза 😖 Кога ще дойдат? Ще чакаме отзиви! 😊

# 467
Оффф...и аз я загледах тази момина сълза 😖 Кога ще дойдат? Ще чакаме отзиви! 😊
Намам представа. Доставката е безплатна над 50 лв. сомо до офис на Спиди. Ще ги взема събота евентуално и ще дам отзиви за останалите. Момината сълза няма да я отварям, че е за подарък.

# 468
Ванилията се оказа много приятен, усещам кокос не само карамел в него, не знам как са го постигнали за моноаромат Grinning Люляка също е съвсем реалистичен, като току-що откъсната клонка с цвят.

# 469
Трайни ли са парфюмите на  Мартин Лайън? Днес пръснах Montale Rose musk на китката и не мога да преценя.

# 470
  • София
Трайни ли са парфюмите на  Мартин Лайън? Днес пръснах Montale Rose musk на китката и не мога да преценя.
Както и при всички други марки, имат и трайни, и горе долу, и откровени водици.
Ако попиташ за конкретен, е по-вероятно да получиш удачен отговор.

# 471
  • София
Бях си поръчала отливка от Gris Charnel BDK и както подозирах…много мой. Попадали ли сте на имитационен някъде, или ще се наложи да се изръся сериозно 🙄😂.

# 472
Както и при всички други марки, имат и трайни, и горе долу, и откровени водици.
Ако попиташ за конкретен, е по-вероятно да получиш удачен отговор.
Montale Rose musk.

# 473
  • Стара Загора
Аз имам само един купен от МЛ парфюм ( Ерба Пура, който е траен), но понеже Елитис ми е близо, и като се обсъжда тук някой от техните...отивам и тествам...Ами от всички проби 4 или 5 нямам никакви оплаквания...Поне 5-6 часа ги усещам сериозно. За мен са трайни, по-трайни от Заг или Рефан, например. Струват си, стига да ви допада самия аромат.

Сега видях горното питане, мисля че една от последните ми проби беше имено той, заедно с 07 Black Afgano. И двата имаха отлична трайност..но втория ми хареса повече...дори се замислям за покупка. Има нещо, което много ме привлича, макар ме малко като че ли е повеча за мъж.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 21:53 от Мариана Г.

# 474
  • Варна
Ако някой търси много бюджетно копие на мъжкия Armani Stronger With You, това е сравнително прилична алтернатива за стотинки:
https://www.parfimo.bg/str8-game-eau-de-toilette-za-maje-100-ml/ … r0TxoCNF8QAvD_BwE
Идентичност - не чак толкова сладък, колкото е оригиналът. Една-две тоналности по-малко. По-дървесен стои сякаш.
Представяне - абе доста прилично, впръснах си в Кауфаната днес, след час се къпах, след още 5 часа пак се къпах и се усеща още по ръката ми, макар и вече доста слабо след повече от 10 часа.
Флакон - STR8 нямат грешка.
В разгара на жежкото лято го бях тествал, обаче заради свръх високите температури ли, заради убийствената влажност край морето ли, но нещо не се погоди с кожата ми и бях споделил тук, че ми миришеше на отворена консерва със сладка царевица. Пак я има тази препратка, но днес си го усещах вече много по-приятно и останах с много положително впечатление.
Въпреки цената, няма да си го поръчам, т.к. имам вече какви ли не версии на SWY, Intensely, Absolutely, Only.....но искрено го препоръчвам за хладно време за някой младеж или като мен дъртьо с младежки дух Stuck Out Tongue Winking Eye

# 475
  • София
Някой има ли опит с Al Fares Huroof и Al Fares Karam Al Arab? Интересува ме, доколко се усеща малината в единия и каква е точно смокинята в другия, листа, плод и усеща ли се и тя?
И какво означава "модерен мускус"? На няколко пъти го срещам в описанията и нищо не ми говори.

# 476
Прада Парадокс освен Мартинез, други имат ли го?
Него го имам и искам да пробвам и  на друг,че нещо много ми стана любим.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 09:18 от Mimeto74

# 477
  • Deutschland
Заг имат Парадокс, но не знам как е имитацията. Исках Кендито, спрян е. Ми..

# 478
Имам на Заг Парадокс.. По мое мнение много добро копие са направили..

# 479
Аз имам Roses musk на Martin lion и при мен не е изобщо траен. Търся друга негова алтернатива.

Общи условия

Активация на акаунт