🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 709
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Специални благодарности!
 Зависва доста при мен и поизпускам някои моменти.

# 107
Радо много ме кефеше във сезона му и много ме е яд, че няма да участва пак, въпреки, че разбирам журито защо не се обърна.
Хареса ми мацката с пианото.

# 108
Аз не съм никакъв музикален специалист, но имам чувството, че  някои участници получават помощ от озвучителите.
Като например българо-американката. Радо пък ми се струваше ощетен.
Но може и да си въобразявам.

# 109
Вчера в "Тази сутрин" беше българо-американката. Ами... пее момичето, ама толкова импровизира, че направо става досадно. То вкара толкова техника, че нищо не остана от песента. Някои просто прекаляват.
А Радо направо се издъни. Много зле беше, пък сме го чували да пее и е било в пъти по-добре от сега!

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 12:28 от dia4ti

# 110
  • София
...А Радо направо се издъни. Много зле беше, пък сме го чували да пее и е било в пъти по-добре от суга!
Аз не съм никакъв музикален специалист, но имам чувството, че  някои участници получават помощ от озвучителите... Радо пък ми се струваше ощетен.
Аз също имам някакви съмнения, че при Радо му се губеше гласа и музиката буквално го закриваше.

# 111
  • София
Радо почти не се чуваше, така е.

# 112
криндж са ми тези вмъквания на рекламодатели

предното момиче пееше добре, но не знам дали е баш най-хубавото изпълнение за всички сезони хаха

# 113
предното момиче пееше добре, но не знам дали е баш най-хубавото изпълнение за всички сезони хаха
Категорично не. Малко преди финала направи едно удължаване на фразата, което ме подразни. Иначе беше добра, хареса ми, че не я изпя като оригинала.

# 114
Еее, тази жена изпя страхотно песента на Милена. Страхотен глас. Как не се обърнаха, не знам 😔Първото момиче не ми хареса. Нищо впечатляващо

# 115
То пък песента на Милена голяма песен. Какъв талант може да се покаже, като точно тази песен всеки пеещ вярно може да я изпее перфектно.

# 116
Памела е симпатяга. Няма кой знае какъв глас, но пък с присъствие компенсира. Хареса ми.

# 117
Къв е тоя сектант?

# 118
  • София
Оркестърът е в потрес...

# 119
Моето мнение е, че го изпуснаха това момче. Невероятен глас и емоция.
А сега очаровани от тази певица, пее но не е нещо изключително . Тази песен не се пее така. Тя си я изкрещя с малко извивки.

Общи условия

Активация на акаунт