🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 716
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • in Wonderland
Ау, тази дама никак не ми допадна. Направо.... Металика в чалга вариант, сори.

# 121
Хубава е и с това спечели повече.

# 122
Жалко, че не избраха Александър. Той пее наистина много хубаво.

# 123
Тази песен, или я пееш в оригинал, или не я пееш. Бояна има гласови данни, но много сече думите, фразите и самата вариация изобщо не ми допадна.
Журито постъпи много глупаво с Александър. Можеха да го пуснат малко напред. Много ясно, че на следващият етап щеше да отпадне. Трябва малко и да мислят.

# 124
Толкова ме хвана жал и за децата. Момчето има зверски глас. Смятам, че е абсолютно режисирано избирането на кандидатите.

# 125
Бояна много ми хареса!

Жената с песента на Милена трябваше да изпее друго, за да могат да видят гласовите данни

Мъжа от ромски произход също ми хареса, много мило семейство. Евала, че се е изучил! Прави ми впечатление, че този сезон идват доста вярващи хора, което е страхотно и много ме радва!!

# 126
Режисирано е, та! Нали ги гледат, слушат като пращат изпълнението си за одобрение за участие.

# 127
не искам да съм груба, но...какво толкова му харесват на Лечев? тези "подмазвания" са само, защото е част от всеки сезон хаха

# 128
Гледала съм няколко сезона от американския The Voice и никога не съм виждала журито да краде екранно време за себе си. Не съм си пуснала шоуто да слушам Лечев Rage

# 129
  • София
Жалко за Александър. Бояна - превзета позьорка, изживява се като Лили Иванова.

# 130
не искам да съм груба, но...какво толкова му харесват на Лечев? тези "подмазвания" са само, защото е част от всеки сезон хаха
Вярно! И какво беше това ,Мастър! Мастър!  Мастъра беше един и вече го няма......

# 131
Миналата година нямаше ли връщане на отпаднали участници? Имам някакъв бегъл спомен как изненадаха някого в дома му. Може да върнат Александър, интересен образ е и има хубав глас.

# 132
  • гр.София
На мен Лечев ми е симпатичен.
Миро и Мария Илиева са големи позьори.
Много ме е яд за Александър

# 133
Каква е тази простотия да натискат бутон на другия. Миро наистина не искаше да се обръща, опита се да попречи на Мария и според мен доста се подразни.

# 134
Ми девойчето не беше кой знае какво.
Може да пее прекрасно, но точно с тази песен никак не ме развълнува.
Ще видим по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт