🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 725
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
На кастингите най-много ме впечатли Надежда Ковачева, много харизматично беше изпълнението ѝ.
То глас, поглед, излъчване, сценично поведение... все едно гледах холивудска звезда, с години опит зад гърба си, Шер може би 🤔
Вчера някак ми се поизгуби, ще я следя по нататък.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 14:28 от Lemy

# 526
  • гр. Варна
И аз много харесвам Надежда, самороден талант. Понеже е толкова малка, разбираемо е да не е съвсем перфектна.

# 527
Гледах вчера. Хареса ми дуета на момиченцето и момчето. Трябваше да откраднат момчето.

# 528
Полина бе по-добра от Донна. Добър избор на песен.

# 529
Полина бе по-добра от Донна. Добър избор на песен.

+1. Според мен Дона сбърка с крещенето в края на песента и точно това не й хареса Мария. Възможно е тя сама да е решила да го направи и затова Мария направи този коментар

Аууу, момчето страшно ми харесва. Изключително приятен глас има.
Много съм разочарована от избора на песен. На момичето се даде шанс да се изявява повече, отколкото на момчето. Не е честно към него.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 20:29 от Lady Cassiopeia Duval

# 530
Ще избере Никол. Не ми хареса песента.

# 531
Били Айлиш всеки втори вече я пее сякаш ...

# 532
  • София
Може ли някой запознат да ме светне, защо са повикали двамата от Молец като ментори.. Някой чу ли ги да дават някакви указания на участниците? Какво са завършили, имат ли консерватория, че да дават професионални съвети? Техните песни са далеч от графата вокално майсторство, така че да се изживяват като ментори ми идва в повече. Мелодични песни имат, но дотам.

# 533
  • София
Те имат музикални педагози, не разчитат на гостите. Всичките са поканени за привличане на интерес чрез техни фенове, може да дадат и някой полезен съвет за сценично присъствие.

# 534
  • София
Понеже останалите ментори, дори и Ивана изказват мнение и дават указания, а онези само стоят диван чапраз и мигат на парцали. Ясно е, че имат екип от вокални педагози и не разчитат нито на Дара, нито на молците..

# 535
Ах, любима моя песен. Слушала съм я изпълнена от много различни певци, като най-любимото ми изпълнение е на Никол Шерцингер (ако намерите време я чуйте - феноменална е). Хареса ми, но на Сарай й беше доста трудна. Но съм пристрастна, защото Мартин е един от любимците ми

# 536
  • София
Какво наслада беше този Фантом! Дамската партия е по-трудна, изискваща невероятен диапазон, но пък Марто направи уникално изпълнение. И аз от позицията на човек слушал безброй варианти...

# 537
  • гр.София
Леле,откъде се взе този Мартин?! ( Аз съм пропуснала неговия епизод от кастингите). Хем хубав,хем пее.

# 538
Леле,откъде се взе този Мартин?! ( Аз съм пропуснала неговия епизод от кастингите). Хем хубав,хем пее.

Хубав е, ама я му потърси кастина в Х фактор да го видиш там..... 😍

# 539
Ох, какви са тия моми канари и момченца, дето само по къси панталонки не са пред тях. Иначе пяха хората.

Общи условия

Активация на акаунт