🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 733
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Кака Бойка що не си намери контактите от Лейди Би ерата и да си възстанови кариерата, а не да се бута и състезава с 15-годишни деца. Аман от забравени и напрашени "звезди", които се опитват да върнат времето назад. Бойчето, колкото и да е добра певица, няма да си върне славата.

# 511
На същото мнение съм.

# 512
Защото по времето на Лейди Би, Бойка се правѝ на всякаква маймуна, за да е интересна, но хората, занимаващи се с музика вдигнаха ръце от нея. Луди хора на никого не му трябват. Може и да може да пее в някакъв жанр, обаче от зор да е в центъра на вниманието, забрави, че може да го направи с музиката си, а тя го направи с излагации и простотия. Така че, не винаги скандалът продава и няма лоша реклама. В залеза на предишната си кариера и за смях стана като муза на проф. Вучков! 😆
И сега същите номера! Фръц! Па ще кажа нещо скандално? Какво!? Топлата вода отдавна е измислена, та да се пробва тя. Бойка е проблем и трябваше още на прослушването да и кажат, че е твърде професионална за това участие. Или пък да не се обръщат, щото тя е разпознаваема и те знаеха кой пее когато се обърнаха.

# 513
А Коце продължава да дъвче темата на стената си под зоркия дамски  настръхнал поглед Simple Smile))

# 514
  • София
...
и какво като го позволява? дай да набутаме чалги, твърди жици /фен съм/ и т.н. ами не става. това с фолклора се изтърка и се надявам на певицата да ѝ дадат и друг жанр за пеене, че да видим наистина какво може.
А не се или изтъркаха и истеричните надвиквания, гракания и крясъци? Гласът на България не е само за хардрок, при пеенето има и други жандрове, затова в западните предавания участват и оперни певци. Като видя да дадат на някой хардрок певец да изпее нещо оперно, тогава и аз ще очаквам от народна певица, да пее хардрок.

# 515
  • София
И обратното - ако дадат народна песен на хардрок изпълнител, няма да се справи.
Лошото е, че не си харесах нов глас, нов интересен, запомнящ се тембър.

# 516
А Коце продължава да дъвче темата на стената си под зоркия дамски  настръхнал поглед Simple Smile))
Човекът е в такава възраст... 😄 Трудно му е да приеме хода на живота.

# 517
Аз не знам какъв и е случаят на Лейди Би и защо сега като Бойка Щерева се цупи и държи по странен начин, все едно е нещо  повече от останалите. Не престана да коментира кой бил по-добър и т.н. Да, този формат е за 15-17 годишни деца, които сега излизат на сцената и се видя, че има прекрасни самородни таланти. Не за някоя уона би звезда, която по някаква причина е прекъснала кариерата си и сега смята, че всичко й се полага по дефолт.

# 518
Тя докато пееше и се представяше "на тъмно", хич не даваше заявка, че всичко и се полага. Ама вълкът козината си мени...

# 519
Защото по времето на Лейди Би, Бойка се правѝ на всякаква маймуна, за да е интересна, но хората, занимаващи се с музика вдигнаха ръце от нея. Луди хора на никого не му трябват. Може и да може да пее в някакъв жанр, обаче от зор да е в центъра на вниманието, забрави, че може да го направи с музиката си, а тя го направи с излагации и простотия. Така че, не винаги скандалът продава и няма лоша реклама. В залеза на предишната си кариера и за смях стана като муза на проф. Вучков! 😆
И сега същите номера! Фръц! Па ще кажа нещо скандално? Какво!? Топлата вода отдавна е измислена, та да се пробва тя. Бойка е проблем и трябваше още на прослушването да и кажат, че е твърде професионална за това участие. Или пък да не се обръщат, щото тя е разпознаваема и те знаеха кой пее когато се обърнаха.

Лейди Би беше, когато беше доста по-млада. Сега видях - ами тя си е жена на 44 години. Абсурдно е да не си коригира малко поведението. Едно е да гледам Дара да ми се жлемби, съвсем друго е да гледам жена на нейните години да ми се държи, като кисела тинейджърка. Скандалът може и да продава в едни по-млади години, ама на нейните само може да излага.

Относно народните певици - съвсем добронамерено ги съветвам за следващите си изяви да наблегнат на друг жанр. Хем ще покажат, че могат да пеят и друго, хем ще могат да си разгърнат глаосовете. Защото така или иначе не показват нещо специално с народни песни и, като нищо другите да ги отвеят.

# 520
  • IC 1101,Abell 2029
Този формат е за всякакви възрасти.От 13 до няма горна граница.Друг е въпросът че няма как да пуснат някой 90-годишен да пее на Blind Auditions.Важното е участникът да се държи достойно,а доколкото разбирам Бойка не го прави.Относно споменатото по-нагоре че песента може да се преработи за вокалният потенциал на артиста.Това е така,но не и тук при нас,защото няма кой да се занимава.Не става като да щракнеш с пръсти,а се иска време и умения.

# 521
На Коцето само като му видя мутрата и неприятното излъчване, и хич и не ща да го слушам.
Ивана ми се видя като призрак, дали не е прекалила с диетите🤔

# 522
  • гр.София

Относно народните певици - съвсем добронамерено ги съветвам за следващите си изяви да наблегнат на друг жанр. Хем ще покажат, че могат да пеят и друго, хем ще могат да си разгърнат глаосовете. Защото така или иначе не показват нещо специално с народни песни и, като нищо другите да ги отвеят.
Именно предпочетеното от М.Илиева снощи момиче пя на кастингите друг жанр, а не народна музика,предполагам М.И. затова я избра да продължи напред.
Иначе за мен другото момиче,Мария, пя по- добре и повече ме развълнува .
А моята фаворитка засега е от предишната вечер - Катрин( артистична брюнетка със зелени очи.)

# 523
Яд ме е, че Мирейн си тръгна. Харесвам я.

да, и аз. мисля, че има много по-голям потенциал от народната певица.аман с този фолклор, честно. въобще не ми е за този формат.
Форматът е гласът на България, регламентът позволява песни от всякакъв жанр! Във почти всеки формат има не повече от една певица,изпълняваща фолклорна песен.Всеки жанр си има своята магия и чар,за този който обича да слуша музика! Иначе за Мирейн,жалко за момичето! Нежна и крехка като статуетка! С прекрасен глас.

и какво като го позволява? дай да набутаме чалги, твърди жици /фен съм/ и т.н. ами не става. това с фолклора се изтърка и се надявам на певицата да ѝ дадат и друг жанр за пеене, че да видим наистина какво може.
Фолклор и чалга са съвсем различни неща,по стойност! ,,Твърди жици" не харесвам,но във формата ги слушам, защото всеки има право да се яви с това което обича да пее.И фолклорната певица, далеч не пее само фолклор.Всички фенове си спомнят уникалното изпълнение на Керана на ,,Калиманку денку" а знаем какъв стил музика пее тя.

# 524
Ааааа, Катрин е ТОП. Рядко се впечатлявам от женска красота, обаче това момиче е страшно красиво. И излъчване има, и сценично поведение. Гласът й също е хубав, макар и да има в пъти по-хубави гласове. Но цялостното изпъква и то много сериозно. И на мен ми е любимка. Хем е красива, хем е секси (и то доста), хем, като се усмихне е много чаровна.

Общи условия

Активация на акаунт