🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 742
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Оф, с тези народни песни много елементарно ходят по една тънка струнка. Не ми е за такъв тип шоу.

# 496
Тази твърде сложна народна песен ми звучеше в пълен асинхрон между текст и музика.
Гласът на Александра ми звучеше по-красиво.

# 497
И двете не ми харесаха. Народните песни изискват не само добре обработен глас и вибрато, но и един специфичен звън, който малко певици го имат. Петя Панева го имаше, но тук при тези момичета го няма. Изобщо не са УАУ и не можаха да предизвикат някакво вълнение у мен специално.

# 498
За мен Преслава е с по-големи вокални възможности, въпреки че и двамата ми харесаха, очаквах нея да избере. Може би заложи на това, че има страхотни гласови качества и ще я грабнат, но не стана така. Младежът не би могъл да излезе извън рокаджийския си стил. Иначе съм за Александър.

# 499
Също и при мен. Съжалявам, че имаше кражба. Това момиче , което си тръгна беше страхотно и не заслужаваше да бъде изгонено . Не ми харесва, че на народните певици не им дават друго да пеят. Не смятам, че народната музика е за този формат .
И двете не ми харесаха. Народните песни изискват не само добре обработен глас и вибрато, но и един специфичен звън, който малко певици го имат. Петя Панева го имаше, но тук при тези момичета го няма. Изобщо не са УАУ и не можаха да предизвикат някакво вълнение у мен специално.

# 500
Днес имаше доста добри двубои, хареса ми епизодът.

# 501
Яд ме е, че Мирейн си тръгна. Харесвам я.

# 502
  • София
Много неподходяща песен й бяха избрали, изобщо не си разгърна потенциала в нея, но пък с младежа имаха страхотно присъствие заедно на сцената. Жалко, наистина, но е още много млада, ще опита пак.
Днес Мария направо се изложи с избора си, на мен много повече ми хареса адашката й народна певица, така че приемам като възстановена несправедливост избора на Миро да я спаси...за жалост за сметка на Мирейн...

# 503

да, и аз. мисля, че има много по-голям потенциал от народната певица.аман с този фолклор, честно. въобще не ми е за този формат.

# 504

да, и аз. мисля, че има много по-голям потенциал от народната певица.аман с този фолклор, честно. въобще не ми е за този формат.
Форматът е гласът на България, регламентът позволява песни от всякакъв жанр! Във почти всеки формат има не повече от една певица,изпълняваща фолклорна песен.Всеки жанр си има своята магия и чар,за този който обича да слуша музика! Иначе за Мирейн,жалко за момичето! Нежна и крехка като статуетка! С прекрасен глас.

# 505
Виенето беше много зле, не знам какво се прехласват всички. Звучеше гротескно.

Абе Коцето не пее фалшиво. т.е. пее си човека. Оообаче, действително вика често повече от необходимото в стил-вижте ми гласището, а и клони към едно поколение, което харесва Мейдън. Висок му е гласът, на мен лично не ми допада, вкл. и като говори гласът му не кореспондира с вида му някак. У фейса постоянно води някакви дискусии, няма лошо, обаче в ордата фенки вече плахо се прокрадват и мнения, които той не харесва и люто оспорва Simple Smile Много се забавлявам аз. Мне, Коцето не ми е гласът към днешна дата. Нещо по-универсално ми се слуша, не тези фалцети действително. Бях за Александър, по-обран е.
Въобще надвикването и прехласването по това викане за мен не е музициране. Независимо кой участник-като заизвиват, за да ахне някой, направо ми се иска да сменя канала.
Мастъра също ми е анти. Не знам какво е очаквал с избора си певецът-автор, явно не е гледал сезона с нагласената му Ния.

# 506
  • IC 1101,Abell 2029
Когато се вика,не се показва гласище.Показва се липса на вокален диапазон.

# 507
На Коце диапазона му е различен, да кажем. Смятам, че и викащите имат приличен такъв. Дори и да нямат за всеки диапазон може да се преработи и постави песен. Аз мисля, че това викане идва и от менторите, които наричат викането-гласище.
За масовия слушател с някакъв музикален усет викането дразни и се усеща. За професионалиста това викане е неслушаемо, буквално. За останалите-ни чули ни разбрали, както се казва, доверяват се каквото там мастъра каже.
Разбира се, че трябва да има и някаква градация, има места, където може да натиснеш малко. Обаче аз чувам едно непрестанно викане, то не е само то Коцето това де..

# 508

Форматът е гласът на България, регламентът позволява песни от всякакъв жанр! Във почти всеки формат има не повече от една певица,изпълняваща фолклорна песен.Всеки жанр си има своята магия и чар,за този който обича да слуша музика! Иначе за Мирейн,жалко за момичето! Нежна и крехка като статуетка! С прекрасен глас.

и какво като го позволява? дай да набутаме чалги, твърди жици /фен съм/ и т.н. ами не става. това с фолклора се изтърка и се надявам на певицата да ѝ дадат и друг жанр за пеене, че да видим наистина какво може.

# 509
Абе, едно и също предаване ли гледаме? Какво беше това виене и викане, и зверене на този блус?
Кошмарно изпълнение. Не само, че не беше по-хубаво от оригинала, но никога повече не искам да чуя това изпълнение
+1
Кака Бойка какво се накисели, нямало да говори, че ще кажела нещо скандално.... някакви евтини жълтеникави номера ли се опитва да пробута...

Общи условия

Активация на акаунт